Hurikan88 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 (editace) Další video, jinak nic co by jsme nevěděli :-) Editováno: 1. Říjen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 peknej test ...... a ne ty ruzne podplacene omilacky kdesi vsude ...... takovej strucnej test btw..... jak jede bez tech svetel :D ---------------------------- Kazdopadne kdyz sme u testovani, uz dlouho pozoruji ze se nam v nasem malem mestecku pohybuje jedno modre RSko ...... a ano je to prave clovak odsad z mesta, nikde v okoli zatim nic nejezdi a zrovna u nas uz jedna jezdi,... moc pekna modra na cerneno-lestenych 18" .... nevim jaka motorizace, ale v takovem tom podvecernim seru + jak je nableskana, tak to vypada s temi prednimi bixeny a zadnimi led prozky uplne bombastycky,... takovy ...... ani nevim jak to popsat, proste nejakej tajemnej korab ....... fakt pekny,... budu cekovat a pokusim se udelat nejakou fotky,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Zaujimava recenzia, benzinova RS v Rumunsku: http://auto.sme.sk/c/6949116/skoda-octavia-rs-vynika-preciznym-najazdom-do-zakruty.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Ta zluta je nadherna!! Jeste cerny kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 mě se nějak na tom líbí všechny barvy ale modrá rs vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Chlapi, tak jak to vypadá s RSama v Brně a okolí? Už někde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 viděl jsem asi dvě jezdit s béčkovými značkami... červenou a tu šedou obě krátké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 a jak to vypada ted na salonech? Myslim, ze kazdym dnem by je tam mohli mit. Pred necelymi dvema tydny jsem se byl do dvou salonu v Brne mrknout, ale bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 ...Kroměříž u Paulusa bílá Combi RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Já mám termín 47 týden tak pak jedna v okolí brna taky přibude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 termín porodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 47KT/13:Paket RS Challenge pro RS:3ramený MF volant pro rádio a telefon,barevný Maxi-DOT se stopkami a měřičem kol+performace mode selection+18 kola Gemini černé+Black desing paket+prahové lišty Challenge 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 V pondeli by se mela podepsat objednavka, tak su zvedavej, kdy bude vyroba. Nakonec to bude na 99% benzin liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 a barva? Nikdo si zatím nedává šedou steel...aspoň budu první 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 teda je to věc názoru a vkusu, ale tu šedou bych nechtěl hned ze dvou důvodů. Vůbec se mi nelíbí a na silnici je nebezpečná, splývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 neopakuj se Jiříku...je to věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 za me urcite seda dobra volba sel bych do ni taktez .............. Jirko, s cim splyva ? s asfaltem nebo s travou ? :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Má pravdu Jirka, ještě bych dodal nudná, nevýrazná, prostě obyčejná šedá myš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 jediná co nesplývá bude zelená teda...bravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 neopakuj se Jiříku...je to věc názoru a napsal jsem snad něco jinýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 myslím to úplně vážně. Na to jsou dělaný naprosto seriozní studie, jak se jaká barva na silnici projevuje. No a šedá, při nevhodný konstalaci počasí a okolního prostředí je úplně neviditelná. Teď řekneš, mám světla. Jo, to je fakt, ale vzadu ti denní nesvítěj. A zelená jo, mě stála pěknej průser. Předjížděl jsem kolonu aut, chtěl se zařadit a přehlídnul vozík s trávou. Tráva zmizela v okolním prostředí a vozík byl nízkej. Maličkost asi za 380 t.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) viz: #452 teď vážně, ta šedá je prudce nebezpečná na silnici. Tahle barva splyne částečně s oblohou i se silnicí a je průser. A to bez ohledu na to, jestli se mi líbí nebo ne. Pořád je na tom líp než stříbrná nebo bílá, a nebo černá večer? jediné co jsou teda vidět je žlutá, děkuji ne, červená děkuji už ne, zelená na Combi vypadá divně..modrá jediná hezká! Studie je na všechno...každej kouká po tom co se mu líbí Editováno: 10. Říjen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 aspoň vidíš, jak vážně to myslím od tý šlehy do vozíku to myslím kurwa vážně. Ten můj andělíček se totiž pěkně nadřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 tady třeba mezi tou žlutou a červenou úplně zapadá...ale není to takovej průser a hravě se vyrovná stříbrné, bílé..každopádně je to úplně nová barva dlouho jí nikdo nepřehlídne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 no vidíš, proč tam třeba není žádná šedá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.