Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

xstorm:Pěkná. :kol-47:

I s ACC. :kol-47:

hmm to je krása, tak jsi první já zase nic :kol-28:

.... CERVENA RIO BARVA ??????????? ....

či zvlastni lakovani ? ;)  :kol-47:

post-58977-0-42494900-1385478126_thumb.j     post-58977-0-06536600-1385478131_thumb.j     post-58977-0-31657900-1385478136_thumb.j

K RS se zvlastni lakovani neposkytuje. :) Takze to bude to rio.

Tak uz na zimakach....myslíte ze to byla dobra volba ty Hawky v kat 17" rafku? Myslím ze to nevypada spatne

kola Hawk super, ale škoda, že není maska stříbrná, té černé černá moc nesluší, takové smutné auto....

K RS se zvlastni lakovani neposkytuje. :) Takze to bude to rio.

přesně tak, to už se tu psalo, nicméně je to škoda, že nejde zvl. lakování k RS...

xstorm: Kola HAWK se mi libi. Uvazuji o nich jako letnich kolech. 17" je maximum, co je pro me na ceskych silnicich snesitelne.

Hawky jsem zvažoval taky na zimní ale jsou široký 7" a nevešly by se tam řetětězy. :kol-29:

Červenou Rio jsem zvažoval, ale když ji nyní vidím tak jsem rád za coridu :kol-47:

Upraveno od kačer

Hurikan = neboj, dočkáš se! O to budeš mít větší radost!!!! :kol-47:

Upraveno od xstorm

vše mám černé, ještě vyměním na jaře ty gemini anthrazit za ty nové gemini black z paketu challange....

každému se líbí něco jiného ale za mě jak jsem psal, hodně smutné auto....

xstorm, přes zimu musíme ty Gemini prodat  :kol-28:   ač jsem odpůrce černých kol, tak ty nové Gemini black bych "možná" taky bral....viděl jsem je zatím jen na config. tak se rozhodnu přes zimu :kol-27:

černé je smutné - šedé nevýrazné, člověk si tady prostě nevybere  :kol-24:

Upraveno od Hurikan88

Moc pěkný pánové! :kol-27:

Asi tak. Kazdy ma rad jinou barvu...ty cerny gemini jsem dnes videl...pecka panove

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Upraveno od xstorm

Černá je super, můj vkus by tedy byla chrom maska a chrom paket ale i tak PEKNÉ !!!  :kol-47:

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

je to zde - jediná RS je má standardně osvětlené....

Černá je super, můj vkus by tedy byla chrom maska a chrom paket ale i tak PEKNÉ !!!  :kol-47:

přesně tak, ten chrom to oživí...

Tak začátkem příštího týdne mi půjde na linku a koncem jí snad budu mít...

Upraveno od Hurikan88

Nahodou je to moc pekna barva. Je fajn, ze konecne dala Skodovka opet do zakladni nabidky nejakou cervenou metlu, o ktere lze i bez nadsazky rict, ze je cervena. Rosso brunelo se snad ani neda nazvat cervenou a uni barvy jsou proste pro mnoho lidi vcetne me neakceptovatelne.

Upraveno od mike_k

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Ty vyzkoušeny nemám a vzhledem k tomu že řetězy použiju tak 3x za zimu jsou pro mě dost drahý. Jinak jsou luksusní!!! :kol-47:

Tohle je navíc jen u verze RS proti klasické O III.

Celkem by mě zajímalo jak to vypadá ve tmě a asi nejsem sám... nemáte někdo nějakou fotku co byste sem dali... :kol-73: .. hledal jsem i na internetu a nikde nic není...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.