Popu Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Citigo MC seseknuty volant nema,... ten ma perfo s cervenym prositim, ale seseknuty ho jako jediny, zatim nema,... ma ho Fabia i Rapid, u Yeti si nejsem jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Co je tohle? http://img.auto.cz/news/img/galleries/2014-10/skci03_5314cd9bb28e0.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 aha :D ........ tak ja nevim na jaky fotky jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 to je hnusnej šišoid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 červená rio je fakt pěkná. http://auto.bazos.cz/inzerat/32829188/Octavia-RS-20TDI135kw-6-stup-manual.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Dnes jsem viděl live v Brně a fakt pěkná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) co jsi viděl? edit: už jsem pochopi.. mě se totiž nezobrazují koktovy příspěvky... Editováno: 9. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) červená rio je fakt pěkná. http://auto.bazos.cz/inzerat/32829188/Octavia-RS-20TDI135kw-6-stup-manual.php pokial sa pamatam, tak toto auto (teda TDI liftback, Rio) bolo pred cca. 10 dnami na AAAauto BTW: podla mna sa tato farba vobec nehodi na RS. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ona se vůbec nehodí na O III - je děsná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Barvy jsou subjektivni, treba pro me je to jedina jakz takz dobra barva ze zakladni nabidky. Snad jeste vedle modre race. Editováno: 9. Březen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) No... manželka má v podobné barvě (cayenne - oranžovo červená ) Fábii - a na tomto menší autě se mě tahle barva dost líbí... A upřesnil bych ještě mike_k ... Barva je jednak subjektní věc, a navíc ještě každému autu sluší něco jiného (to je stejné jako u ženských ) .... a na OIII RS mě tahle červená rio příjde fakt divná... taková moc seriózní a usedlá, nevystihuje to osobnost RSky...., to už je daleko lepší ta ostrá červná co má tady na fóru např. Kačer... Editováno: 9. Březen 2014, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Já bych řekl, že RS-ce sluší každá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Vidím, že se shodneme,že jedině bílá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Zluta je nejlepsi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 (editace) Napalm: RS si vzhledem k idiotske cenove a hlavne vybavove politice Skodovky koupilo i docela dost manazeru jako manazerske auto, takze nejaka serioznejsi a usedlejsi barva, jak jsi napsal, se urcite hodi. Nejak nevim, proc by se na RS mela hodit jina barva nez na normalni O3. Vzdyt vypadaji krome narazniku uplne stejne. Editováno: 10. Březen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Tak o téhle barvě jsem hodně uvažoval ale jsem rád, že jsem ji nevzal!!! Podle vzorníku mi pripadal spíš jako vínová metla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Nejhorší z praktického hlediska je bílá, tu bych nechtěl. Červená působí na O3 dost lacině. Takže za mě ta modrá race, zelená metla, nebo žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Modrou ma dost lidi, u zelene nevim, zda by me neomrzela a zluta je jasna volba. I kdyz ono z vlastni zkusenosti, rozdil v udrzbe bile a zlute uz neni tak markantni... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Hmmm, navíc to nejsou metly. Možná ta bílá metla, ale tu jsem neviděl....(na údržbu ovšem stejně špatná jako pastelka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Zvazoval jsem nejakou dobu prave mezi bilou a zlutou a nakonec to vyhrala vyraznejsi zluta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 A co vosy, jezděj s tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 nechci moralizovat, vím, že opakování je matkou moudrosti, ale mrkněte ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Jezdi veskery hmyz :-D vpredu ba narazniku, masce, svetlech, skle a zrcatcich dost casto velmi mrtvi :-D nicmene ani, je to slabsi, hmyz ma tu barvu velmi rad, ale bude dalsi Oktice zluta ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Zase se dobře hledá na parkovišti.Žlutých aut moc nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Je to tak ;-) ale uz na me par lidi mavalo jako na Taxi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.