Květen 6, 201411 r To naštve, no Škodovka opraví kapotu, vyluxuje koberečky a novej majitel to ani nepozná
Květen 6, 201411 r Ještě že byl tak slušnej a nechal tam ten igelit na sedadlech P.S. Mimochodem v jeho dokladech na fotce je vidět S-Karta... aspoň vidíte na co je možné ty dávky dobře použít
Květen 6, 201411 r jo kdysi ve Zbrojovce za si zaměstnanci z ukradených ND doma skládali šicí stroje i flinty
Květen 7, 201411 r Včera mě lámal prodejce, abych si do své budoucí O3 RS dal i Kolumbuse, že to vypadá mnohem lépe a že tam je spousta nastavení k dispozici. Mě se Kolumbus líbí a tak o něm fakt uvažuji, vypadá to uplně parádně. Jediné, čeho se bojím jsou ty zloději, protože v OII se kradou jako fík. Prodejce mi říkal, že tady je to už pojištěné tím, že CD je v kastlíku. Já povidám, tak ukradnou i CD z kastlíku a on, že je to napojené navíc na nějakou řídící jednotku v motoru a bez ní to pak nefunguje, že by museli ukrást i tu řídící jednotku. Po pravdě moc tomu nerozumím, to se přiznám. Tvrdil mi, že už u O3 problémy s odcizenými Kolumbusy neřeší. Jak to tedy je? Má někdo o tom informace?
Květen 7, 201411 r Obavam se, ze kdejaky fetak a corkar nebude mit info o tom, zda ma vyznam to krast. Proste uvidi velky display, znici na co prijde a pokusi se strelit...
Květen 7, 201411 r Právě z toho mám obavy....Na druhou stranu na sídlišti neparkuju a v práci to mám v areálu. Jde jen o supermarkety... Upraveno Květen 7, 201411 r od Clint
Květen 7, 201411 r nebál bych se toho, dnes normální fetka nepozná zda máš Columbuse nebo Bolero, je tam sice rozdíl v displeji (velikosti) ale to fetka neví,mimo to u MR2015 už nebude ani nápis Columbus nad displejem, podle ploutve na střeše to také nepozná, protože tu mají i auta s GSM anténou nebo nezávislým topení... ano Columbus je pecka! o zabezpečení zde no a pak je tu pojištění...
Květen 7, 201411 r Jojo, jenže to už se dostává člověk vysoko nad 700.....Zrovna o tom Cantonu jsme včera s prodejcem mluvili a shodli se, že standart stačí, i když samozřejmě subák tomu dává jinou šťávu....
Květen 7, 201411 r Nojo, tak ty jsi ještě mladej nevybouřenej hejsek, potřebuješ ještě jezdit s otevřenejma oknama a audiem na plné koule, ale já naopak posluchám Country a občas to taky vypnu a užívám si ticho....
Květen 7, 201411 r Hravec - ja to chapu, ale proste oni jsou schopny ukrast cokoliv. A ano, pojisteni to resi, ale neresi to,ze Ti to sebere cas a musis to resit ;-)
Květen 7, 201411 r to je pravda to nasrání (včera mi doktor zjistil vysoký tlak, holt věk nezapřeš) a běhání kolem a doprošování se je to nejhorší a hlavně ten pocit bezmocnosti.... sekat ruce takovým,.... ale na druhou stranu nebýt paranoidní a kdo se bojí nesmí do lesa....
Květen 7, 201411 r Tez radsi ten sound system, ono nejde o basy ale celkove o cistost zvuku. GPS pouzivam na mobilu, jelikoz tam to mam pripojene i na internet a vidim aktualni traffic a podle toho se me optimalizuje trasa, ale mit zbytecne chechtaky navic tak neuvazuju, ale uz jenom automat zvedl cenu auta dost vysoko.
Květen 7, 201411 r Ještě by mě zajímalo, jak je to s tím systémem volby jízdních režimů vč. soundgenerátoru. To půjčené auto to mělo a měl jsem tam režim sport, čili generátor vyluzoval sportovní tóny, ale dovedu si představit, že by mě to za chvíli sralo. Když vezmu auto v manuálu a bez těch jízdních režimů, co bude horší? Auto pojede stále jak v režimu sport nebo ne? Změní se nějak možnost i nastavování klimy? (jako že ubyde nějaké nastavení)? Nemá ten systém volby jízdních režimů smysl jen u DSG? Upraveno Květen 7, 201411 r od Clint
Květen 7, 201411 r Co vim tak u me to dela tak ze pokud mam normal tak ( volnejsi volant, xenony jsou pomalejsi, automat radi normalne a soundgenerator je nastaven na mene %) pri sportu vsechno prituhne. Pokud si nedas volbu rezimu tak ten soundgenerator jemas vubec a rekl bych ze rizeni bude furt normal ? Tohle je dotaz spise na hurikana, ten ma manual bez volby rezimu.
Květen 7, 201411 r Nastavovani klimy si muzes zvolit jenom jak moc ma makat (malo,stredne,hodne) . Jinak podle me tohleto je hlavne dobre u DSG, jelikoz se zmeni chovani prevodovky. U manualu jsi panem razeni ty porad, takze me to prijde u manualu vcelku zbytecne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.