Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

PistaTT: volant tímto způsobem držím, protože pak není problém prstama dosáhnout na pádla. Většinou používám režim normal. Ale když je vracečka, např. nájezd na dálnici nebo rychlostní silnici, tak už musím přehmátnout. 3 mi vyhovuje, režim sport tam kopne 2. Většinou v těchto případech vyhnu volič do prava, aby tam nechal 3, protože 4 řadí příliš brzo. No někdy zapomenu a pak potřebuju pádlo.

Takže, jestli u RS otáčíte volantem míň, tak vám v tomto případě trochu závidím.   :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

OT: Všimli jste si taky, že na MS v hokeji měli na začátku obě RSa šedá kola Xtreme a teď má RSo v ČEZ Aréně stříbrná kola Trinity a to v O2 Aréně Xtreme v bílé barvě? Zajímavá změna, především ta nestandartní bílá barva na Xtremech..

Editováno: , autor: Allister
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj,

 

chci se zeptat někde jsem na netu četl v nějaké diskusi, že prý se připravuje Octavia RS 4x4, ale prý by měla být pouze v dieselu. Neví o tom někdo něco? Popřípadě pokud je to pravda tak jestli opravdu pouze diesel, nebo se chystá i pro benzín.

 

Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No o tom jsem nic neslyšel.... ale každopádně v celém koncernu není možné koupit motor 2.0 TSI 162kW společně s pohonem 4x4. Nevím zda je to nějaké pravidlo nebo jen náhoda.....

 

4x4 je jen u silnějších verzí TSIček, např. 206kW atd. a nebo společně s TDI :kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omezení pouze na TDI je zatím nepotvrzené. Byla by to ovšem nejjednodušší varianta, jak 4x4 do RS dostat - 2.0TDI/135kW 4X4 už je u Scoutu i normálních výbav. Ale pouze s automatem. Podle posledního trendu nic nenaznačuje, že by si snad mohl zákazník koupit silnou motorizaci bez vnucení posraného automatu.. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou ručičkou bych to neviděl tak hrozně, nevím proč ale u OIII se mě zdá že první polovinu nádrže ručička padá pomaleji, ale jakmile přesáhne polovinu tak pak začne padat rychleji (asi gravitace :-D ). Takhle to znám u sebe, prvních 150 km se ručička skoro nehne a pak se rozběhne jak svině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...