kacer1 Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Tak mjsem dnes kokal do konfigurátoru a není ke konfiguraci RSo??? Neví někdo proč??? http://cc-cloud.skoda-auto.com/CZE/CZE/cs-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 O pár příspěvků dál je to napsané, předělávají ceník, cca za 3 týdny bude možno zase objednávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Neni to cenikem... Ale emisnima normama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madladis Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 (editace) Nedohledal jsem, tak mám dotaz k OIII RS. Od roku 2015 jsem zaznamenal změnu kulatého volantu na zploštělý, který byl u VW již dříve. Můj dotaz je, změnilo se kromě volantu ještě něco u OIII RS od roku 2015 a nebo jen ten volant? Editováno: 16. Červenec 2018, autor: madladis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 co presnejsie mas na mysli ze sa zmenilo a voci comu? od 2015 sa zmenilo asi vela veci, ved tu mame O3 FL... RS TDI ma od (tusim) MR2016 mensie predne brzdy (v porovnani s RS TDI MR2015, kedy boli zhodne s RS TSI) pomenili sa pakety a doplnkova vybava, pribudla moznost DCC, zakladne radio uz nie je Bolero ale Amundsen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madladis Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 4 hours ago, PistaTT said: co presnejsie mas na mysli ze sa zmenilo a voci comu? od 2015 sa zmenilo asi vela veci, ved tu mame O3 FL... RS TDI ma od (tusim) MR2016 mensie predne brzdy (v porovnani s RS TDI MR2015, kedy boli zhodne s RS TSI) pomenili sa pakety a doplnkova vybava, pribudla moznost DCC, zakladne radio uz nie je Bolero ale Amundsen... Díky za v odpověď. Měl jsem na mysli změny, které nastaly v roce 2015 oproti modelové řadě O3 RS roku 2013-14. Takže až na ty zásadnější změny u TDI, šlo teda jen o změny paketů a výbavy, jako volant a rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Např. také jiný rozchod vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madladis Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 7 hours ago, bojler said: Např. také jiný rozchod vzadu. To myslíš změnu pro modelovou řadu 2017, tj. po poslední facelift O3? Mě zajímaly změny, které nastaly v roce 2015. A pochopil jsem, že byly spíše kosmetické, jako třeba možnost jiného volantu a další výbavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Můžeš mi říct, proč tě to tolik zajímá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madladis Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 2 hours ago, Stringo said: Můžeš mi říct, proč tě to tolik zajímá? Všiml jsem si, že před rokem 2015 byl v O3 RS jen kulatý volant a zajímá mne jestli byly i jiné a zásadnější rozdíly. Osobně se mi snad i ten kulatý volant líbí víc. Tak kdybych uvažoval o RS (konkrétně combi TSI) je nějaký důvod vybrat raději RS s hranatým volantem, jen protože to jsou novější kusy? A nebo jsou před a po 2015 (do FL 2017) O3 RS vlastně stejné až na pár spíše kosmetických detailů... Snad jsem už úplně vyjasnil můj dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Kupovat auto podle volantu který se dá vyměnit... Veškeré změny jsou jen drobnosti, radši se zaměř na stav auta a ne na tyhle detaily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madladis Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 8 minutes ago, Stringo said: Kupovat auto podle volantu který se dá vyměnit... Veškeré změny jsou jen drobnosti, radši se zaměř na stav auta a ne na tyhle detaily. To je jasný. Jen mne ten volant trknul na první pohled nezasvěceného. Díky za objasnění... Ale ještě k tomu volantu Kulatý a nebo hranatý? Asi to bude individuální volba a pocit, co komu vice sedne. A nebo je nějaký důvod některý z nich preferovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Pokud řídíš jednou rukou, je lepší kulatý, ten zkosený je hezčí a lépe se mi do auta nastupovalo. Mě osobně ten zkosený vůbec nevadil. Ale jak jsem psal, volant je u OIII jedna z mála věcí co jde snadno vyměnit [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 madladis, bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Pricipialne v starších kusoch narazíš na Bolero s okrúhly volant a určite nie DCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Moh bych se zeoptat, jaký jsou rozdíly RS MR 2019 oproti dřívější RS245 (MR do 2018) v benzínu? Motor zůstal (ten silnější), ale dál? Co VAQ a jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 VAQ zustal pro TSI, jen vyfuk ma stejne jako nafta uz jenom jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Takže jedna koncovka je je taky falešná? Takhle bylo alespoň poznat, jestli jde o TDi, nebo TSi [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Ahoj, díky za info; foto RS TSI MR 2019 by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasberan Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Ahoj. Nemáte někdo info, proč nejde konfigurovat RS nebo kdy to zase půjde? Na stránce modelu je napsané, že jsou k dispozici pouze skladové vozy http://www.skoda-auto.cz/modely/octavia/octavia-rs. Přitom v konfigurátoru RS normálně je a jde naklikat až do konce. A infolinka Škodovky o tom nic neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 V 25. 1. 2019 na 23:40, bojler napsal: VAQ zustal pro TSI, jen vyfuk ma stejne jako nafta uz jenom jeden. To jako opravdu falešná koncovka i u TSI? Ach jaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Neni falesna. Tady si to nekdo nezjisti a rovnou to napise. TSI ma stale duplex 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 No alespoň něco [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Zvlastni, v PN bylo uvedeno, ze bude mit uz jen jednoduchy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Včera na salonu RS TSI a výfuky na obou stranách!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.