Květen 26, 20187 r Tak mjsem dnes kokal do konfigurátoru a není ke konfiguraci RSo??? Neví někdo proč??? http://cc-cloud.skoda-auto.com/CZE/CZE/cs-CZ
Květen 26, 20187 r O pár příspěvků dál je to napsané, předělávají ceník, cca za 3 týdny bude možno zase objednávat...
Červenec 16, 20187 r Nedohledal jsem, tak mám dotaz k OIII RS. Od roku 2015 jsem zaznamenal změnu kulatého volantu na zploštělý, který byl u VW již dříve. Můj dotaz je, změnilo se kromě volantu ještě něco u OIII RS od roku 2015 a nebo jen ten volant? Upraveno Červenec 16, 20187 r od madladis
Červenec 17, 20187 r co presnejsie mas na mysli ze sa zmenilo a voci comu? od 2015 sa zmenilo asi vela veci, ved tu mame O3 FL... RS TDI ma od (tusim) MR2016 mensie predne brzdy (v porovnani s RS TDI MR2015, kedy boli zhodne s RS TSI) pomenili sa pakety a doplnkova vybava, pribudla moznost DCC, zakladne radio uz nie je Bolero ale Amundsen...
Červenec 17, 20187 r 4 hours ago, PistaTT said: co presnejsie mas na mysli ze sa zmenilo a voci comu? od 2015 sa zmenilo asi vela veci, ved tu mame O3 FL... RS TDI ma od (tusim) MR2016 mensie predne brzdy (v porovnani s RS TDI MR2015, kedy boli zhodne s RS TSI) pomenili sa pakety a doplnkova vybava, pribudla moznost DCC, zakladne radio uz nie je Bolero ale Amundsen... Díky za v odpověď. Měl jsem na mysli změny, které nastaly v roce 2015 oproti modelové řadě O3 RS roku 2013-14. Takže až na ty zásadnější změny u TDI, šlo teda jen o změny paketů a výbavy, jako volant a rádio?
Červenec 17, 20187 r 7 hours ago, bojler said: Např. také jiný rozchod vzadu. To myslíš změnu pro modelovou řadu 2017, tj. po poslední facelift O3? Mě zajímaly změny, které nastaly v roce 2015. A pochopil jsem, že byly spíše kosmetické, jako třeba možnost jiného volantu a další výbavy...
Červenec 18, 20187 r 2 hours ago, Stringo said: Můžeš mi říct, proč tě to tolik zajímá? Všiml jsem si, že před rokem 2015 byl v O3 RS jen kulatý volant a zajímá mne jestli byly i jiné a zásadnější rozdíly. Osobně se mi snad i ten kulatý volant líbí víc. Tak kdybych uvažoval o RS (konkrétně combi TSI) je nějaký důvod vybrat raději RS s hranatým volantem, jen protože to jsou novější kusy? A nebo jsou před a po 2015 (do FL 2017) O3 RS vlastně stejné až na pár spíše kosmetických detailů... Snad jsem už úplně vyjasnil můj dotaz
Červenec 18, 20187 r Kupovat auto podle volantu který se dá vyměnit... Veškeré změny jsou jen drobnosti, radši se zaměř na stav auta a ne na tyhle detaily.
Červenec 18, 20187 r 8 minutes ago, Stringo said: Kupovat auto podle volantu který se dá vyměnit... Veškeré změny jsou jen drobnosti, radši se zaměř na stav auta a ne na tyhle detaily. To je jasný. Jen mne ten volant trknul na první pohled nezasvěceného. Díky za objasnění... Ale ještě k tomu volantu Kulatý a nebo hranatý? Asi to bude individuální volba a pocit, co komu vice sedne. A nebo je nějaký důvod některý z nich preferovat?
Červenec 18, 20187 r Pokud řídíš jednou rukou, je lepší kulatý, ten zkosený je hezčí a lépe se mi do auta nastupovalo. Mě osobně ten zkosený vůbec nevadil. Ale jak jsem psal, volant je u OIII jedna z mála věcí co jde snadno vyměnit [emoji106]
Červenec 18, 20187 r madladis, bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Červenec 18, 20187 r Pricipialne v starších kusoch narazíš na Bolero s okrúhly volant a určite nie DCC
Leden 24, 20196 r Moh bych se zeoptat, jaký jsou rozdíly RS MR 2019 oproti dřívější RS245 (MR do 2018) v benzínu? Motor zůstal (ten silnější), ale dál? Co VAQ a jiné?
Leden 26, 20196 r Takže jedna koncovka je je taky falešná? Takhle bylo alespoň poznat, jestli jde o TDi, nebo TSi [emoji3]
Únor 5, 20196 r Ahoj. Nemáte někdo info, proč nejde konfigurovat RS nebo kdy to zase půjde? Na stránce modelu je napsané, že jsou k dispozici pouze skladové vozy http://www.skoda-auto.cz/modely/octavia/octavia-rs. Přitom v konfigurátoru RS normálně je a jde naklikat až do konce. A infolinka Škodovky o tom nic neví...
Únor 6, 20196 r V 25. 1. 2019 na 23:40, bojler napsal: VAQ zustal pro TSI, jen vyfuk ma stejne jako nafta uz jenom jeden. To jako opravdu falešná koncovka i u TSI? Ach jaj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.