chleidy Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 ...chlapci, mám dilema, zástěrky dat nebo ne, chápu jejich funkci a účel, ale moc dobře to na autě nevypadá, co vy na to ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 za mě ne u té oktávky se navíc ani nebude špinit zadní okno, u Fábky je nemám a je to tam znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Takhle mel ksem moznost porovnat Oll a Fll s zasterkama i bez ... u Fll se fakt hodi , hlavne v zime , holt kratka prdel ale treba u Oll to je zbytecna investice , tak se ten sajrat na zadni okno tak lehce nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 přesně, ale i přesto, že je to u FII praktické, z estetických důvodů jsem to tam nedal a nedám na Octávce tedy není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ja to vedu jen na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Ja bych dal, na mem mam v predu i vzadu. Vim jak vypadaly prahy za prednimi koly, kdyz kolega nemel, byly obouchane az na kov. Je pravda, ze jezdime mnoho km denne, ale pocitat se s tim musi... Alespon na zimu. Editováno: 31. Březen 2013, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Taky o nich premyslim, ale jen dopredu. Ty jsou nastesti celkem nenapadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 u nás se sypou cesty šutrem a auto podle toho vypadá a jinde kila slané břečky taky nechci vozit, za mě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Kvuli kaminkum bych je tam dal, takhle to lita na podbehy a na spodek blatniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) To se musis rozhodnout sam. Zadna univerzalni pravda tady neni. Nekdo je zatvrzele proti nim, nekdo by bez nich auto nechtel. To je opravdu individualni zalezitost. Byl tu topic, kde se snad i analyzovaly trajektorie odletu svinstva s a bez zasterek, ale bohuzel se nekde ztratil. Editováno: 31. Březen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 jak píše mike_k; je to každého věc. Já jezdím v zimě se zástěrkama, přes léto je sundavám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Mám je v úmyslu, ale každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 ne zástěrky nikdy, vyzkoušeno jsou uplně k ničemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Ja ich dávam iba na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zástěrky jsou dobrá věc.Kolo alespoň kamínky neháže do prahu a do blatňíku a neosekáje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 odzkoušeno, za mě ano, neměním auto co rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 ať jsem je měl nebo neměl, tak stejně mám vše omlácený od šutru, protože dnes tam je malinko laku... fakt to ničemu nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 tam je malinko laku ? Na tos přišel jak, měřil jsi to ? Jestli ne, tak to zkus a pak si změř třeba lak u nějakýho Hnůjdaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 tak šetří se šetří, nevím nějaké korejce řešit nebudu, řeší se tu oktavie :-) u OCT 1 co byla rodinná, tak tam to nikdy nebylo omlácený i při více km, jako u II.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) NE - pro Boha Editováno: 22. Srpen 2013, autor: PetrHravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 no já bych do toho Boha netahal, protože konkrétně to moje auto se zasírá tak nemožně, že to bez plácaček v zimě asi nepůjde. Já projedu jednou louží a mám to na zrcátkách i na klikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 hele fakt ti to nepomůže, měl sem je tam taky a úplně stejný efekt, hold bílá je bílá no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 no a na ten můj šuplík navíc stojej celkem asi 5,5 t. peněz českých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 I ja jsem odpurce zastarek - efekt blizici se nule a navic za ty prachy na CC uz ani v nejlepsim rozmaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 když to říkáš, tak se teda na to vykašlu a nebu za sněhu, deště, mlhy, v blátě apod. jezdit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.