Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takhle mel ksem moznost porovnat Oll a Fll s zasterkama i bez ... u Fll se fakt hodi , hlavne v zime , holt kratka prdel ale treba u Oll to je zbytecna investice , tak se ten sajrat na zadni okno tak lehce nedostane ;)

Vloženo (editace)

Ja bych dal, na mem mam v predu i vzadu. Vim jak vypadaly prahy za prednimi koly, kdyz kolega nemel, byly obouchane az na kov. Je pravda, ze jezdime mnoho km denne, ale pocitat se s tim musi... Alespon na zimu.

Editováno: , autor: petan76
Vloženo (editace)

To se musis rozhodnout sam. Zadna univerzalni pravda tady neni. Nekdo je zatvrzele proti nim, nekdo by bez nich auto nechtel. To je opravdu individualni zalezitost. Byl tu topic, kde se snad i analyzovaly trajektorie odletu svinstva s a bez zasterek, ale bohuzel se nekde ztratil.

Editováno: , autor: mike_k
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Host PetrHravec
Vloženo (editace)

NE - pro Boha

Editováno: , autor: PetrHravec
Vloženo

no já bych do toho Boha netahal, protože konkrétně to moje auto se zasírá tak nemožně, že to bez plácaček v zimě asi nepůjde. Já projedu jednou louží a mám to na zrcátkách i na klikách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...