Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

...chlapci, mám dilema, zástěrky dat nebo ne, chápu jejich funkci a účel, ale moc dobře to na autě nevypadá, co vy na to ?...

za mě ne :D u té oktávky se navíc ani nebude špinit zadní okno, u Fábky je nemám a je to tam znát

Takhle mel ksem moznost porovnat Oll a Fll s zasterkama i bez ... u Fll se fakt hodi , hlavne v zime , holt kratka prdel ale treba u Oll to je zbytecna investice , tak se ten sajrat na zadni okno tak lehce nedostane ;)

přesně, ale i přesto, že je to u FII praktické, z estetických důvodů jsem to tam nedal a nedám :D na Octávce tedy není co řešit :)

Ja to vedu jen na zimu :D

Ja bych dal, na mem mam v predu i vzadu. Vim jak vypadaly prahy za prednimi koly, kdyz kolega nemel, byly obouchane az na kov. Je pravda, ze jezdime mnoho km denne, ale pocitat se s tim musi... Alespon na zimu.

Upraveno od petan76

Taky o nich premyslim, ale jen dopredu. Ty jsou nastesti celkem nenapadny.

u nás se sypou cesty šutrem a auto podle toho vypadá a jinde kila slané břečky taky nechci vozit, za mě ano

Kvuli kaminkum bych je tam dal, takhle to lita na podbehy a na spodek blatniku.

To se musis rozhodnout sam. Zadna univerzalni pravda tady neni. Nekdo je zatvrzele proti nim, nekdo by bez nich auto nechtel. To je opravdu individualni zalezitost. Byl tu topic, kde se snad i analyzovaly trajektorie odletu svinstva s a bez zasterek, ale bohuzel se nekde ztratil.

Upraveno od mike_k

jak píše mike_k; je to každého věc. Já jezdím v zimě se zástěrkama, přes léto je sundavám.

• 3 měsíce později...

Mám je v úmyslu, ale každého věc.

ne zástěrky nikdy, vyzkoušeno jsou uplně k ničemu....

Ja ich dávam iba na zimu.

Zástěrky jsou dobrá věc.Kolo alespoň kamínky neháže do prahu a do blatňíku a neosekáje.

odzkoušeno, za mě ano, neměním auto co rok

ať jsem je měl nebo neměl, tak stejně mám vše omlácený od šutru, protože dnes tam je malinko laku... fakt to ničemu nepomůže

• 4 týdny později...

tam je malinko laku ? Na tos přišel jak, měřil jsi to ? Jestli ne, tak to zkus a pak si změř třeba lak u nějakýho Hnůjdaje.

tak šetří se šetří, nevím nějaké korejce řešit nebudu, řeší se tu oktavie :-) u OCT 1 co byla rodinná, tak tam to nikdy nebylo omlácený i při více km, jako u II....

• 4 týdny později...

NE - pro Boha

Upraveno od PetrHravec

no já bych do toho Boha netahal, protože konkrétně to moje auto se zasírá tak nemožně, že to bez plácaček v zimě asi nepůjde. Já projedu jednou louží a mám to na zrcátkách i na klikách.

hele fakt ti to nepomůže, měl sem je tam taky a úplně stejný efekt, hold bílá je bílá no...

IMG_20130114_151642.jpg

no a na ten můj šuplík navíc stojej celkem asi 5,5 t. peněz českých.

I ja jsem odpurce zastarek - efekt blizici se nule a navic za ty prachy na CC uz ani v nejlepsim rozmaru.

když to říkáš, tak se teda na to vykašlu a nebu za sněhu, deště, mlhy, v blátě apod. jezdit   :D  .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.