Publikováno Březen 31, 201312 r ...chlapci, mám dilema, zástěrky dat nebo ne, chápu jejich funkci a účel, ale moc dobře to na autě nevypadá, co vy na to ?...
Březen 31, 201312 r za mě ne u té oktávky se navíc ani nebude špinit zadní okno, u Fábky je nemám a je to tam znát
Březen 31, 201312 r Takhle mel ksem moznost porovnat Oll a Fll s zasterkama i bez ... u Fll se fakt hodi , hlavne v zime , holt kratka prdel ale treba u Oll to je zbytecna investice , tak se ten sajrat na zadni okno tak lehce nedostane
Březen 31, 201312 r přesně, ale i přesto, že je to u FII praktické, z estetických důvodů jsem to tam nedal a nedám na Octávce tedy není co řešit
Březen 31, 201312 r Ja bych dal, na mem mam v predu i vzadu. Vim jak vypadaly prahy za prednimi koly, kdyz kolega nemel, byly obouchane az na kov. Je pravda, ze jezdime mnoho km denne, ale pocitat se s tim musi... Alespon na zimu. Upraveno Březen 31, 201312 r od petan76
Březen 31, 201312 r u nás se sypou cesty šutrem a auto podle toho vypadá a jinde kila slané břečky taky nechci vozit, za mě ano
Březen 31, 201312 r To se musis rozhodnout sam. Zadna univerzalni pravda tady neni. Nekdo je zatvrzele proti nim, nekdo by bez nich auto nechtel. To je opravdu individualni zalezitost. Byl tu topic, kde se snad i analyzovaly trajektorie odletu svinstva s a bez zasterek, ale bohuzel se nekde ztratil. Upraveno Březen 31, 201312 r od mike_k
Duben 1, 201312 r jak píše mike_k; je to každého věc. Já jezdím v zimě se zástěrkama, přes léto je sundavám.
Červenec 6, 201312 r Zástěrky jsou dobrá věc.Kolo alespoň kamínky neháže do prahu a do blatňíku a neosekáje.
Červenec 6, 201312 r ať jsem je měl nebo neměl, tak stejně mám vše omlácený od šutru, protože dnes tam je malinko laku... fakt to ničemu nepomůže
Červenec 30, 201312 r tam je malinko laku ? Na tos přišel jak, měřil jsi to ? Jestli ne, tak to zkus a pak si změř třeba lak u nějakýho Hnůjdaje.
Červenec 30, 201312 r tak šetří se šetří, nevím nějaké korejce řešit nebudu, řeší se tu oktavie :-) u OCT 1 co byla rodinná, tak tam to nikdy nebylo omlácený i při více km, jako u II....
Srpen 23, 201312 r no já bych do toho Boha netahal, protože konkrétně to moje auto se zasírá tak nemožně, že to bez plácaček v zimě asi nepůjde. Já projedu jednou louží a mám to na zrcátkách i na klikách.
Srpen 24, 201312 r hele fakt ti to nepomůže, měl sem je tam taky a úplně stejný efekt, hold bílá je bílá no...
Srpen 24, 201312 r I ja jsem odpurce zastarek - efekt blizici se nule a navic za ty prachy na CC uz ani v nejlepsim rozmaru.
Srpen 24, 201312 r když to říkáš, tak se teda na to vykašlu a nebu za sněhu, deště, mlhy, v blátě apod. jezdit .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.