psurn Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Jednou jsem někde sundal přední zástěrku a auto bylo najednou zboku nahozený, za mě teda ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 tohle prostě dokud nevyzkoušíš, tak nezjistíš. Ale do zkoumání za téměř 6 litrů se mi teda moc nechce. Leda bych tam provizorně něco narafičil, jak to bude vypadat. Ale jak, to teda nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 hlavně základ nezajíždět do teplé garáže, aby ti sul nerozežrala cely auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 jj sůl je sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 já je na zimu rozhodně dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 (editace) a já přestanu v zimě jezdit ušetřím 5,5 litru za plácačky, každej měsíc bůra za naftu a na jaře jsem v balíku Editováno: 25. Srpen 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Jenže na O3 nestojí 5,5k. Až se dostanu ke své nabídce, tak sem písnu přesnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Na OIII je to z originalniho prislusenstvi za 2x 306,- (predni+zadni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 a já přestanu v zimě jezdit ušetřím 5,5 litru za plácačky, každej měsíc bůra za naftu a na jaře jsem v balíku Dobrej nápad, stejně nám všem za nějaký čas nic jiného nezbyde než ta naše "dvojka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 však je dej na zimu, akorát ti to odře lak na nárazníkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 no já to mám ještě "vylepšený" tím, že tam jsou R-line prahy a normální plácačky CC na to nepasujou. Takže je docela možný, že tyhle budou ještě dražší. Vlastně jsem je ani v origo příslušenství nenašel. Tak si za ušetřený peníze asi koupím něco jinýho. Třeba nějakou menší ojetinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Tak v objednávce mám P+Z, včetně montáže, 1200,-, u druhého prodejce to bylo 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 vzdyt montaz spociva v utazeni trech vrutu ne? Kup si ty zasterky na eshopu a instalaci zvladnes behem 3minut. A ses s prachama na polovine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 tak bych si nechal namontovat zástěrky za 600kč :-D k ničemu :-D max pro dobrej pocit a styl z 120 jak žluty mlhovky co si lidi dávají, taky jsem si myslel že pomůžou ale fakt ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Tak v objednávce mám P+Z, včetně montáže, 1200,-, u druhého prodejce to bylo 1500,- Tak nám je prodejce namontoval zadarmo a platil se jenom materiál, a ten byl ještě se slevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Jsem si slevu vybral jinak, to už neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Chlapi, zástěrky nebrat! Kokta má naprostou pravdu. Já vůl je měl na dvou autech a na obou to vydřelo lak na blatníkách! Pak už je nesundáte, pač byste lakovali blatníky. Mezi ty zástěrky a blatník se hlavně v zimě dostává bordel, špína, sůl, jemnej štěrk a jak se při jízdě klepou, spolehlivě to lak vydře. Navíc, aby měly nějaký smysl, musely by být až dolů na zem. Takhle se bude stejně bordel zespoda v zimě držet a kamínky to otlučou jen o kousek dál za kolem. Při jízdě v zimě navíc mezi kolem a zástěrkou zůstává sníh, který v noci zmrzne a dře to při zatáčení. Je to jak kámen. O to víc se potom zástěrka namáhá, klepe a vydírá lak. A poslední, vypadají hrozně..... Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Pridam sa tak isto, zasterky su vyhodene peniaze. Teraz na fabii nemam ale predchadzajucom aute grande pute som kupoval a po dvoch rokoch sli dolu a kazda jedna dodrbala lak az na plech. TAKZE NEDOPORUCUJEM!!!! A dalsia vec je ta ze nesvedci to ani jednemu autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) zástěrky FUJ! místo zástěrek jsem na víko kufru dal orig spojler - to lízátko co má 1,8 TSI a hned se míň špiní nákladová plocha kufru (nárazníku) i když možná na Octavia social edition bez mlhovek proč né - ale je to děs to černé nic v předním nárazníku :-( Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) No nevim, ja mel zasterky na dvou autech asi 8 a 10 let a s lakem pod nimi nebylo zhola nic, takze bych to zase tak dramaticky nevidel. Nemluve o tom, ze pokud originalni zasterky zdrbou lak na kov tak je na to 10 let zaruka. Editováno: 4. Říjen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 můžeš zkusit to reklamovat, myslím že tě pošlou někam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Jojo, přesně tak. Řekli mi tehdy, že jsem do nich v zimě určitě kopal, abych vokopal hroudy sněhu....(což se nesmí, musí se to sundavat rukou nebo smetáčkem údajně) Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Jakože je letos zima taková jalová,tak musím říct, že princezna bývá i přesto řádně zasviněná.Např.před Vánocemi jsem byl ve Vídni na letišti,cesta-mlha,vlhko,občas déšť, po příjezdu domů jsem měl auto zasrané snad až do půlky předních oken,myslíte,že zástěrky pomůžou nebo je to prostě špatná aerodynamika?Špinavé auto by mi tolik nevadilo,ale ty kliky,okna, zrcátka to už docela obtěžuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Já jsem zástěrky dal a zasraný je to taky ale jen tak do půli dveří, kliky jsou celkem ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 objednal jsem přední zástěrky právě aby se nešpinily kliky, ty přední nevypadají tak hrozně, ale na léto půjdou nejspíš dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.