Joker 85 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 @Čečulák zatím jsem žádné nestandardní opotřebení nenašel. Až budu prezouvat na zimní kola tak důkladněji zkontroluju. Kazdy názor se počítá ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 ? jo jo, pri prezouvani jsem vybral listi za podbehem a pri pohledu za zasterku jsem to nedal... zadni jsem na domacim aute nechal, tam je plastovy naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Teď jsem se jal zástěrky intsalovat a narazil jsem na problém u zadních, viz foto... Díl 5E0 075 101 A Který to má být díl, aby to pasovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Na FL jsou zadní odlišné od těch, které se dávaly na před FL. FL - https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-facelift-zadni-lapace-necistot-original-sada-10125cz763/Před FL -https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-zadni-lapace-necistot-original-sada-3747cz763/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 (editace) @LukášCBR Jenže ty po-FL jsou číslem shodné s tím, co je na faktuře. Ještě uvidím, co je to přímo na dílu, ale obávám se, že jsem měl koupené "správné" - tedy (nejen) zde doloženo fotkami, že to pasuje. (a taky jsem dřív žádal o čísla dílů a nedostal je.) Editováno: 24. Září 2019, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Na FL je koncovka 101A, tak jak píšeš. Podívej se na obal od zástěrek, zda-li ti prodali ty správné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Chtěl bych se zeptat a určitě nebudu sám koho to zajímá jakou máte zkušenost s předníma a zadníma zástěrkama? Nepoškozuje to lak tam kde se dotýkají třeba předního blatníku nebo zadního laku na nárazníku? Nemáte to někdo nějak ošetřené ? Protože prach se tam určitě dostane a musí při vibracích při jízdě poškozovat lak. Tak jestli můžete napište zkušenosti nebo přiložte fotky. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Cetl jsi vubec tohle tema anebo si jenom vystrelil dotaz? Jelikoz cele tema je o zkusenostech,zda poskozuje lak, zda zabrani odletavajicim kaminkum poskodit a omlatit barvu na bokach auto atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 zástěrky nedávat !!!!!! Proč :za mě jsou tam k ničemu na octavii 1 jsem je měl a tragédie stejnak se pod to dostal bordel blatník ani prahy to neochrání ba opak to i poškodilo blatník. Hned jsem to řešil sundáním a pravidelnou péčí jasně když je sucha zima v pohodě vždy na jaře šlo auto na zvedák sundali se kola a plastové podběhy všechno co bylo pod a ne že toho bylo málo dvě plné uhelky lopaty složení bordelu Prah kamínky bláto listí a i když bylo hezky už 14 dnu nepršelo tam to bylo pěkně vlhké vystříkal jsem vždy vapkou nechal uschnout ošetřil nástřik ochranou dělám to do dnes prahy a blatnik jak z vyroby auto jsem letoz prodal a koupil jsem si Octavii RS 03 combi TSI a budu v udržbě nadále pokračovat. Ono není jen sednout a jezdit všechno ma své a nekupuji auto na 5 let bohužel nejsem tak bohatý abych si to mohl dovolit 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Blbost !!! Octavii I mám ještě nadvoře, r.v. 1997 zástěrky vpředu i vzadu, koroze žádná, stačí jednou za čas vystříkat vodou mezeru u dveří a blatníku. Na OIII je mám opět, auto není zasrané od běžných nečistot jako bez zástěrek. Nesmíš to tak prožívat, je to krám jako každý jiný a stejně ho budeš muset vyměnit časem za jiné. 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Mel jsem ma stare fabii a octavii. Pokazde jsem to pod nima osetroval, ale uz to byla auta stara. Ale jak to bylo montovane na blatnik a k tomu ten zasunovaci kovovej drzak a ted jak se srouby utahov. tak uz jsem tusil, ze oprava barvy dlouho nevydrzi, protoze pri utahovani zasterka obemknula sice pekne blatnik a prah, ale uz se to zase zarezavalo do bodycka v krablaku, cim to bylo strikane a osetrene. Na fabii jsem uz menil ten ruzek blatniku, takze po zkusenostech ja nedam. Mam aspon prehled a muzu kontrolovat zacatek prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_3 Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Dobrý den, koupil sem přední zasterky - origo. 2 šroubky ok, horní zachyceni k boku ok, ale na zasterce je dira ještě na nacvakavaci plastovy sroubek, ale bohužel na podbeh nelze pripevnit, jelikož neni kam. Potkal sem stim někdo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Ty máš zástěrky z druhý ruky ? U nových je návod, kde je nákres - vyvrtat otvor 7 mm a nacvaknout plastový šroubek. Je to delší čas co jsem je nandaval, ale na netu ten návod je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Jj, potvrzuju, taky jsem vrtal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 (editace) Jak je to teda u RS FL combi? V popisu je "nevhodné pro RS a Scout", tady fotky RS se zástěrkou vidím. Proč to škodovka píše, elektronické systémy (asistent vyparkování) by to snad ovlivnit nemělo, ne? Editováno: 18. leden 2021, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HapeCZ Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Byla to jedna z prvních věcí, které jsem na OIII dokoupil. Mám všechny čtyři a osobně mi to vzhledově vůbec nevadí. Navíc hlavně vepředu si myslím, že to chrání lak na prazích. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Pokud by to ještě někomu pomohlo - na RS FL pasují pouze předFL (originální) zadní zástěrky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.