Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 kdysi v minulém století se na nárazníky (byly ještě plechové) montovaly takové anténky, které krásně upozorňovaly na chdník či jinou překážku při parkování, pak alespoň oprášit historický vynález.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 přesně jsem tušil, že mi to napíšeš... popravdě díky, ale to se mi na Octávce moc nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Dle mého názoru, pořádnej majitel jakéhokoliv automobilu, si nechá zástěrky namontovat (pokud to nezvládne sám). Ze zkušeností dobře vím, že na autě plní svůj účel. Těžko chápu,kdo říká opak. Ale je pravdou, že je to každého věc. Zdravím a přeji vše nej.!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 to je přesně ono, takže jsi také pamětník?, tunning ala MLR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Mno nevím jestli se v mým věku sluší říct, že jsem pamětník ale vím o co jde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Ještě si dejte na OIII dozadu pod nárazní pásek na uzemění... a je to retro jako blázen Editováno: 26. Březen 2014, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 těch retro vychytávek by se našlo víc,... ale toto je můj sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) zde jsou fotky z briskoda z tématu o zástěrkách na RS Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Díky, mno z toho plyne, ze zcela jasne musim dat dratky na pruzinkach Hravec: bude se to znacne hur luxovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) bude se to znacne hur luxovat jak to myslíš? nerozumím.... když máš osvětlení prostoru pro nohy, luxuje se v atě 1 báseň Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 To je moc :D Rs se zástěrkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ja na tom teda nic extra divneho nevidim. Nechapu, ze tu nekteri porad delate z uplne bezneho auta nejake Bentley, ktere pridanim par kusu gumy zcela ztrati na sve umelecke hodnote. To si fakt myslite, ze v tech stovkach Octavii, co je vsude kolem, nekdo kouka na nejake zasterky. Navic, musim souhlasit s Hravcem, ze skoro ani nejsou videt. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Nejsou vidět??? To si děláš srandu ne? Jak někdo může takhle zkurvit auto.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Hravec: Myslim ten Tvuj vysneny chlupaty interier Clint: popravde, kdyby to tolik na dalnici nehlucelo, dal bych na auto takovyhle zasterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Clint je starý známý provokatér a hanič a konzerva a kamarád kokty... chce to klid.... ještě zapomněl hanit barvy a slabé motorizace.... jj už chápu, ale musí se v tom krásně sedět.... ty plaky jsou houby, chce to mít ještě o 1/3 delší a na lankách ala rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 tady nejsou vidět skoro vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Sorry, ale na bílé jsou černé zástěrky naopak nejvíc vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 a to si myslíš nebo to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 zeptej se Lucasseho, kolik lidí si jich na jeho Darji všimne, stejně jako já, když jsem jsem za ním a ani jsem to nepostřehl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já si všimnu hned první oktávie, co je má, bije to přímo do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Clint by si určitě všimnul a to i na dálnici ve 130km/h a ještě v protisměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já si všimnu hned první oktávie, co je má, bije to přímo do očí to je možné na té první modelové řadě to je opravdu hodně vidět, ale na třetí modelové řadě už tolik ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Zasterky proste budou a budou natrvalo, je to s nima dobry :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 přesně jsem tušil, že mi to napíšeš... popravdě díky, ale to se mi na Octávce moc nelíbí Tak to je hustý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.