Ondrero Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Zástěrky ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Je pravda, ze zasterky svuj ucel plni, ale osobne se mi to nelibi. Nemate nekdo zkusenost s cirou ochranou folii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) Účel prakticky nesplní. Teď je nemám už třetí rok a před tím jsem je měl. Nepozoruji rozdíl, auto je zadělané se zástěrkama jako bez nich. Navíc zástěrky na předních kolech jsou v zimě spíš ke zlosti, zůstává tam sníh, který se nabaluje, pak to zmrzne a při zatáčení se to brousí kolama.... Editováno: 5. Říjen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Sníh před zástěrkama mě nevadí ale kila zmrzlé břečky na prahu a dveřích jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 To tam bude stejně, věř mi. Jen o deset centimetrů dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 OSobně jsem přední zástěrky během zimy sundal, neboť plní svoji fci tak do rychlosti 50 kmh. Když jsme jel rychleji a při zatáčení je auto na bocích stejně zašpiněné až po okno. Zadní nechávám na zimu kvůli odlétajícímu štěrku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zástěrky nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zasterky vzdycky! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zástěrky mám a sundávat je nebudu. V našem kraji se v zimě sype pískem a v některých úsecích i jemnou kamennou drtí. Kdybych zástěrky neměl, tak mám dokonale "opískované" prahy a zadní nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Njn, zima se blíží, už to zase začíná . Každý si tam stejně dá, co preferuje. Já mám např. zástěrky celý rok a nijak mě to neuráží. A jestli se to ne/líbí někomu jinému je mi fuk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Je to určitě věc názoru a vkusu a ten můj osobní říká, že "zástěrky = nějaký důchodce za volantem". Souhlasím s Clintem, že málokterý doplněk může tak zkazit design moderního auta, (jakým je třeba Octavie) jako jsou plastové zástěrky. Mě by to na auto prostě nesmělo. Ale pokud se vám to chlapci líbí, tak proti gustu, žádnej dišputát...to je jasný. Nedává si někdo takové ty plastové chrániče na hrany dveří (ideálně s odrazkami)? To je taky praktické. http://www.tuning-in.cz/chranic-dveri-s-odrazkami-4-ks.html No offense, chlapci. Jenom jokuju. Editováno: 6. Říjen 2014, autor: molczik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Dobrý no, škoda že ještě nejsem důchodcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Faktem je, že zástěrky vypadají otřesně a neviděl jsem auto, kterému by přidávaly na kráse Čert tedy vem design, ale problém je, že ani účinnost nemají takovou, aby stály za to je na auto namontovat. Ve vetšině případů ještě spolehlivě již po roce odřou lak na blatníkách. (tím, jak se do spáry dostane v zimě bordel a za jízdy se klepou) Naprosto ideální je okopávat v zimě zástěrky nohou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Njn, nikdo nemladne, do duchodu mam blizko a vic jak 90km/h jezdim jen sporadicky :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Na zkoušku jsem dal zástěrky a musím říct, že přední prahy to před bahnem opravdu ochrání. U těch zadních nějakou výraznou změnu nepozoruju. Ale ty originální na O3 jsou opravdu decentní. Jinak taky jednu nevýhodu: už se mi podařilo při couvání jednu zadní zástěrku trochu sundat o obrudník, ale opraveno. Jsou opravdu nízko a nebo byla chyba někde mezi volantem a sedadlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 To jsou ti asistenti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak zde je porovnání. Jezdíme stejnou nezpevněnou cestou, tzn. že i +/- stejnou rychlostí, max. 35 km/h. Úsudek si udělá jistě každý sám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 no presne pre toto som si ich dal aj ja na prvu fabiku(chodim casto do vinice a auto vyzera bez zasterok a dost menej spinavo ako s nimi) na druhu som si dal len predne (zadne nemali na sklade) ale uz som namontil aj zadne, mam to na plyn a furt som mal spinavu koncovku na lpg a zasrate ruky ale vcul je to omnoho lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Špína jako špína, jen je někde jinde. Umejt se to musí stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 no hej ale nemam to na tukach pri tankovani,u dlhej fabci nie je tento problem tam je hrdlo na boku ale u kratkej mi to hadzalo rovno na ten stupel takze u mna zasterky rozhodne ano, auto som kupoval ako jazdene so 100000 km a predne prahy boli obite daleko viac ako na mojej prvej fabci po 150000km takze za mna zasterky ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Špína jako špína, jen je někde jinde. Umejt se to musí stejně Nemáš pravdu, část je usměrněna tak kam patří (na vozovku) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) Vzadu ano, tam to lítá spíš za auto, než na zadní nárazník. (ten netrpí ani tolik šutrama od kol), ale stejně to nevyváží tu optickou hodnotu Furt oželím trochu omlácený plast zespoda a trochu víc špíny, než jezdit se sloními uši Editováno: 20. Listopad 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Co sloní uši, ale podívej se, jaký uši má basset, ten si po nich i šlape . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 zástěrky jsou pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 No pěkný nejsou , jsou praktický - to asi jo... ale souhlasím s Clintem, taky je raději oželím... Podle fotek opět vidím, že bílá je naopak nepraktická.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.