Přejít na obsah

Spatne se vraci brzdovej pedal


Drizzy

Doporučené příspěvky

Hele normálně když brzdis a pak daš noho z pedálů tak citis jak se ten brzdovej pedál vrací pomalu např oproti spojce . Nehledě jsem teď měl možnost jezdit asi tak 7 s Yetim 1,8 TSI a tam se to vrací skoro hned mužů kdyžtak hodit video pro popsani lépe . Jinak díky cuziku za zájem o pomoc .:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojka je jiny princip tyto 2 pedaly nemužeš spojovat v pohybu. Kdyby jsi jezdil v škodě 100 nebo 120 lepe řečeno s označenim 742 tak tam to je stejny pohyb,jelikož maš kapalinu na ovladani obou funkci. Hledal bych chybu třeba podivej se jestli Ti nedrhne pedal na čepu prostřikej VD, kdysi se tomu řikala zemědělska vůle, hlavně to byla časta zavada u těch 742 na plynovym pedalu. Tahlo od pedalu co jde do posilovače může o něco zadrhavat. Skus zdvihnout vůz at Ti někdo šlapne na pedal a povolujeho a Ty skus točit kolama jestli to nepřibrzduje. Toto se mi stalo na š130 a gumova hadička byla ve vnitřku jakoby rozleptana takže se kapalina špatně vracela a kolo nam přibrždovalo. Posilovač děla v tomto chladnem obdobi taky velky vliv jelikož pracuje se vzduchem a membrana přimrza proto může i ona drhnout, ale stimto nic neudělaš ani posilovač nerozebirej už ho nedaš dohromady. Prvni bržděni je většinou takove tvrdši a tuhe proto tento problem, ale jak se to rozhybe už to funguje normalně. Už se to tu psalo spatně brzdi atd. Stojiš venku nebo v garaži jak se to chova v teple, protože v zimě to jde všechno stuha. Taky kdy jste naposled měnily brzdovou kapalinu ta na sebe važe vodu. Muže to byt cokoliv i mala blbost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...