Martes Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Zdravim, nemohl by mi někdo odměřit všechny otvory na zadní nápravě Fabie, na které se připevňuje čep a držák třmenu brzdy (viz obr dole)? Moc by mi to pomohlo, snad se někomu doma válí Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martes Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Oproti Octavii se budou díry určitě lišit, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martes Vloženo 12. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Tak už potřebuju jen díky pro držák třmenu brzdy, sehnal sem čep... Stačí mi jen vzdálenost od středový díry a jejich rozteč. Moc by mi to pomohlo, potřebuju to do diplomky. Díky. Nebo jestli je to u octavie stejný, i když to bych neřekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.