ČudlR Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ja teda nevim, ale kdyz uz chcete jit s kvaliu repra vejs, tak bych tam asi nedaval origo papiraky z okty2 nebo z ceho to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Ze sa vam chce riesit oem repraky, kupte si ine, asi vsetko co nema logo skody hraje omnoho lepsie. Editováno: 26. Květen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Poradte mi jak mam upravit ekvalizer u swingu repro jen vpredu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 BASS +6, TREBLE +5, MIDDLE -4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/123695-nastaven%C3%AD-ekvaliz%C3%A9ru-swing-a-amundsen/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lado86 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Zdravim.Tak realita je taka ze zadne repro do rapid ktore tam davaju vo fabrike su smejdy zahuhnane.Pred casom mi chlapci zhodili tapacir a nadiktovali co mam kupit : 4xasfaltovy plat lebo v serii tam nieje nic.MDF kruzky hrubky 3cm,pre reproduktor 165mm,popripade pre lepsi ucinok tlmenia aj ans uhlikovu penu 2x.Repro je na kazdom podla vlastneho vyberu,ja by som najradsej dls mb6.2,uvidim.Je smiešne ze z vyroby pride auto aj s priestorom pre vyskovy reproduktor ktory tam ale mat nebudete.A to ani za priplatok.Zaujimalo by ma ci pojde napojit bolero z tych najnosich rapidov aj do mojho posledneho predfaceliftoveho modelu(januar 2015).Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Lado86, mam tu prerabku uz davno za sebou presne co tu pises a som velmi spokojny, ale menil som vsetky repro ale aj radio ostanes spokojny ked to pustis a zistis ako to naozaj hraje aj ked je vytlmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lado86 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 No temik a vpredu su ake velke repro?Tiez 16tky?Pochval sa kto ti to robil respektive za ake repro/radio si menil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Vsade rovnake teda predek a zadek aby nebol rozdiel v kvalite su to GROUNDZERO GZTC 165TX samozrejme MDF podlozky, tlmenie. Multimedialny system Pioneer SPH DA-120 s apple carplay, chalani z Ivanky pri Dunaji, Audiotuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) Zabudol si povedat ze vprebu su origo basove a vzadu stredobasove a vzadu niesu výškové :-) Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) Ked niekto bude menit repro a prd tomu rozumie, hlavne sa nezlaknite ze na zaciatku nove repro budu hrat blbe, plechovo a pod. kazdy ma iny sluch, kvalitne repro potrebuju cas asi tak tyzden aby sa rozohrali a az potom zbadate obrovsky rozdiel v kvalite inych repro oproti OEM. Inac kvalitne repro su oznacene ako prave a lave Editováno: 20. Červenec 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ahojda hoši a jak by zněl Swing + 6 repro + ten jejich Škoda Surround systém jaký je rozdíl děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Tak už sem zjistil že ten škoda surround systém u Fabie funguje jen při poslouchání z pamětové karty nebo z usb takže pro mě skoro nepoužitelné jelikož z 85% poslouchám rádio, jen info Editováno: 14. leden 2016, autor: Pavlíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Tak to jsem nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 (editace) Ahoj, pročítám tady všechny příspěvky a zajímalo by mě jestli jste teda někdo zkoušel přehodit poarity u zadních repro nebo ne? Řeším teď problém u F3, Swing 6 repro z výroby problém s basama u zadků. Dopředu jsme dal komp. GLADEN M 165 V2, vytlumil dveře, upravil trochu tapec atd a je to paráda. Dozadu jsem dal koaxiální GLADEN RC 165 (bohužel komponentyjako třeba ve F2 nejdou), vše vytlumil a čekal jsem něco na způsob předků, jenže to se nestalo.....vášky a středy jsou super, jasně čisté, to je paráda,ale basy jakoby nebyly......když dám fader na max dozadu a dám basy na max tak to nebasuje ani z půlky jako předek když je bas na minimum. Zapojení jsem koukal mám stejné jako vepředu, všechno jsme napojil přes adaptéry http://www.ahifi.cz/adaptery-k-reproduktorovemu-konektoru-seat-skoda-vw.html, u kterých jsem přehodil opačně polaritu, protože u koncernu je polarita defacto otočená z výroby. Zvláštní na tom celém je, že když se na rádiu navolí škoda surround (netuším jestli to Rapid má taky) tak zadky začnou krásně basovat jako předky, jenže zase díky tomu DSP surroundu je tak čistota a kvalitu středová a výškový složku fuč. No a proč to tady teď vlastně píšu :-) , napadlo mě, jak tu někdo psal že Rapid má z výroby u zadků prohozenou polaritu, jestli to samé nemůže mít i Fabia 3 a tak mě zajímá jestli to někdo teda zkusil podle těch Poláků, jak se tu píše a jestli to k něčemu pomohlo, díky michal Editováno: 13. Srpen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Me v rapidu zadni origo repro basuje, ale samozrejme kvalita je uplne jinde nez u prednich ground zero a prednim vytlumenym dverim. F3 vzadu nema u kliky mrizku jako na vejskac ? Rapid vzadu ma koaxi ale da se tam dat i komponentni repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 (editace) u Fabie to vzadu jinak než koaxama bohužel nejde, tak jak to má Rapid, tak vedle kliky v tapecu není zevnitř perforace :-(.....z venku to tak vypadá, ale pod krytkou není díra...jedině že by se tam vyřízla což nechci. Stejně by mi to ale nic nevyřešilo s basama. ty vzadu prostě nemám, jakoby tam basová složka nešla z rádia nebo co, dostane se tam ppuze při zapnutí šškoda surround, který ale pak zase tak nějak znehodnotí celou kvalitu :-( Editováno: 26. Srpen 2016, autor: cz pida vyřešeno změnou kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Stává se vám také v těch mrazech, že reproduktory moc nebasují, dokud se interiér trochu neohřeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 jo, taky mi přišlo že to je takový plastový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Zrovna jsem se dnes díval, jestli mi to někdo nepřenastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 jj, mráz, riešili sme to aj vo Fabiach a sťažoval sa tu aj niekto so Superbom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Normalni. Gumovy zaves membrany proste v tehlech mrazech ztuhne a proto to nebasuje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Jinak co se týče přehození polarity....no moc toho neuslyšíš ale kdyby jsi přehodil jeden reprák tak to jo, bude to bez basů a utlumí se stereoefekt. Jinak když nevíš, kde má reprák plus a mínus, tak stačí připojit tužkovku. Vyleze-li reprák ven, našel jsi správnou polaritu. A opačně zaleze do vnitř. Jinak ta sada do rapida z té vsetínské firmy....no jestli používají repráky made in tunis z jedničkový oktávky tak to je vážně shit !!!! Já dával do O1 MDF rámečky a repráky Booschman , který mám i v kuchyni ve stropě a musím ubírat basy. Vejškujou taky slušně.Dynamika uplně jinde. Rapida sice ještě nemám(snad bud k vyzvednutí do pátku) ale děsím se že zvuk o proti fiatu stilo bude bída. Ano, je to jiná kategorie ale taky generace. Až si pro rapida pojedu, snad v pátek, tak si sebou vezmu CD Judas Priest a řádně to se synkem otestujeme. Synkovi je 6 let, má rád bigbít jako táta strejda děda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 No prave u rapida origo radio asi jedno jaky (ja mam swing) hraje slusne, ale repraky a dvere (ozvucnice) jsou hrozny. Pro nekoho kdo posloucha pouze radio a normalne nahlas to bude v poho, ale kdo rad vic nahlas a estek tomu syte bassy tak jedine vytlumit a lepsi repro ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.