Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Klamání by to bylo, kdyby kdekoli uvedli, že to bude v základní neupravené verzi.

Samy pytloviny a nic nového ze se prezentační auta upravuji. Pan Matejicek by měl opustit tento web a jít si koupit něco jiného. Nějaký jiny neupravený hnůj.

no bolo by dost divne keby to malo identicky predok ;) ako kodiaq ... skor som vsak zvedavy ci okno na c stlpiku bude mat ten zahnuty tvar ako Ateca

Tak jsem si dnes odpoledne řekl, že sednu k Photoshopu a zkusím si pohrát s tím pro mě přeplastovaným a zavalitým charakterem Kodiaqa. Jak za mě málo stačí k tomu, aby auto nabylo úplně jiného charakteru, o kterém bych já osobně v takovém případě řekl "ano, je to hezké auto".. ;)

Originální podoba:

India-bound-Skoda-Kodiaq-front-three-quarter-revealed.jpg

Upravená podoba:

Kodiaq_by_DD.jpg

Upraveno od _Denis_

Parádní, za mě tak vypadá určitě líp!

Kdybych si Kodiaqa kupoval, tak bych vzal černou a nechal dolakovat spodní plasty. Uvidíme co vykouzlí se sportline.;)

prvni-jizda-skoda-kodiaq-15.JPG

No ta bílá s těmi plasty je na něj opravdu docela nešťastná.. Obecně mi přijde předek naprosto nesmyslně překombinovaný, proto jsem ho zjednodušil. Nedělal jsem nic extrémního, co by do sériové výroby nešlo, ale jen drobnou korekci toho, co v pohodě Kabaň mohl schválit, kdyby chtěl:kol-142:

Upraveno od _Denis_

@Voice přesvědč se sám
aaa.jpg

Na výstavy jdou dost nestandardní auta a jiné podvozky atd jsou normální. Ta auta musí vypadat co nejlíp. Používají se i lepší nárazníky, svarove body jsou vybroušené atd. Jen co se týče kol a podvozku se stačí podívat na reklamu v TV na Spacebacka[emoji2]

@_Denis_ zajímavé, jak dobře to mohlo vypadat... :D Pošli to Kabaňovi, ať se trochu přiučí

Upraveno od janmatejicek

Tak co si budeme povídat, je to i o nákladech na výrobu a praktičnosti. Proto nemůže vše projít do série... 

mohli si odpustit ty příšerný přídavný světla a místo toho mohli nalakovat plasty,...

Snad Yetiho taky takhle nezprasí.

Prosím, nemáte někdo možnost zjistit výšku kufru od podlahy do stropu u 5-ti místné verze bez, a s mezipodlahou? V ŠA jsem nikde nepochodil, tento údaj je jim neznámý a nikde se neuvádí. Pro mne je hodně důležitý k rozhodnutí zda Kodiaqa objednat nebo hledat něco jiného. Kontaktoval jsem i SM, kde redaktoři jeden kousek testují a taky se na mne vy.... Díky.

Jó když chcete kupovat auto, který ještě není ani na salonu, tak se nedivte že nikdo nemá pořádné informace...

A co si počkat tři měsíce a vyčkat, až na těch salónech bude? Možná taky přijdeš na to, že Ateca je hezčí. :D

Ateca je hezčí, ale o půl metru menší ;) 

tohle nikdy nepochopím... jak si někdo může koupit auto, co ani naživo pořádně neviděl, neseděl v tom, nejel v tom. Hadry přes net Češi kupovat nechtějí, protože si to přece nemůžou vyzkoušet, ale auto, který ani nejde do 14ti dnů vrátit, objednají a pak teprve řeší, jestli je to pro ně vůbec vhodné :D

před 3 minutami, Arnie J napsal:

3 basy piv a pytel brambor se tam určitě vejdou taky...

před 4 minutami, Arnie J napsal:

Ateca 4363 mm
Kodiq 4697 mm

A teď mi ukaž toho půl metru. Vidím rozdíl 334 mm. A ten rozdíl je dle všeho v kufru, protože Kodiaq má větší zavazadlový prostor... papírově. V litrech.

Tak já to třeba řešil zleva zprava, zjišťoval všechny informace, poseděl jsem si v tom na konci října v praze u výstaviště, počkal na první dojmy testerů kterým věřím, atd. No a pak jsem to objednal, protože příští rok cca od června budem potřebovat velký auto a nemuselo by se to jinak stihnout.

Jako není to ideální, ale u koncernu stejně člověk ví, co ho čeká ;)

A všichni určitě víme, jak das auto rádo započítává i rezervu, prolisy v platu a schránky...

Hoši, půl metru byla nadsázka, já vím, že je to cca 35 cm oproti Atece a 25 cm oproti Tiguanu. Rozdíl je samozřejmě v kufru, ale to přesně potřebuju. Budu tam vozit krámy pro dvě mimina a psa.

před 2 minutami, janmatejicek napsal:

A všichni určitě víme, jak das auto rádo započítává i rezervu, prolisy v platu a schránky...

Tak jasný, těch 720 koncernových litrů beru s rezervou :D Ale litry nelitry, je to kufr jako kráva, takže konečně nebudu muset při cestách s rodinou hrát tetris ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.