fluxar Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 (editace) V 24. 10. 2022 na 7:35, kozakm napsal: https://dfens-cz.com/gerontoplan-skoda-kodiaq-2-0-tsi/ Dobrý den. Do tohoto fóra jsem nikdy nepsal, vždy četl, ale po přečtení slohu od pana kozakm, tak něco napíšu. Jak se říká sto lidí, sto chutí.. Zřejmě škodovák a vyhozen.. Máte služebáka a ještě Vám nevoní.. Tolik negativa na autko od inženýrů z Boleslavi, to jsem ještě fakt neslyšel.. Mám také už tři roky Kodiaqa, klasiku 110kW 2.0TDi v manuálu a jsem s ním velmi spokojen. Pracuji v Hyundai Nošovice a stejně jsem si koupil ten oný drahý Kodiaq. Jsem z toho Vašeho článku tak znechucen, že vlastně nevím, co mám psát.. Příště si zažádejte o Dacia Duster, třebas.. Pěkný den a hodně dobrých - ujetých kilometrů. Roman Editováno: 25. Říjen 2022, autor: fluxar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 @fluxar necituj příspěvek přímo nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 @fluxarOn dal ale jen odkaz na článek od dfense :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 (editace) před 6 hodinami, fluxar napsal: Dobrý den. Do tohoto fóra jsem nikdy nepsal, vždy četl, ale po přečtení slohu od pana kozakm, tak něco napíšu. Jak se říká sto lidí, sto chutí.. Zřejmě škodovák a vyhozen.. Máte služebáka a ještě Vám nevoní.. Tolik negativa na autko od inženýrů z Boleslavi, to jsem ještě fakt neslyšel.. Mám také už tři roky Kodiaqa, klasiku 110kW 2.0TDi v manuálu a jsem s ním velmi spokojen. Pracuji v Hyundai Nošovice a stejně jsem si koupil ten oný drahý Kodiaq. Jsem z toho Vašeho článku tak znechucen, že vlastně nevím, co mám psát.. Příště si zažádejte o Dacia Duster, třebas.. Pěkný den a hodně dobrých - ujetých kilometrů. Roman To se obávám, že jste znechucen na špatném místě, neboť já jsem ten článek nepsal. A jinak jo, D-Fens už není, co býval. Tohle třeba je o hodně vtipnější: https://dfens-cz.com/jak-vylepsit-octavii-iv-na-octavii-iii/ Editováno: 25. Říjen 2022, autor: kozakm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 Jááj, tak to jsem tedy blbě pochopil.. Omlouvám se a raději budu zase číst.. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Premiéra nové generace v prosinci 2023 a zahájení prodeje v půlce roku 2024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Čekačka 12 měsíců :( Není lepší rovnou počkat na nového Kodiaqa? KODIAQ L&K 2,0 TSI 140 kW 7-stup. automat. 4x4 https://1url.cz/LrhfL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas102 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) Tak tu máme nové ceníky a celkem zajímavé změny u Kodiaqu. Škoda už nenabízí výbavu LK, nelze objednat diesel 110 kW, dvoukolku lze koupit jen s 1,5 tsi a všechny vozy jsou už jen s DSG. Editováno: 20. leden 2023, autor: Lukas102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Co se týče výbavy, došlo ke sjednocení a ve výsledku k mírnému zdražení. Nelze už objednat Canton. Side assist a elektrická sedačka spolujezdce a ventilace je už jen u stupně RS. Ve Sportlinu už je i Columbus v základu. DCC kromě RS za příplatek 25t. Vyhřívané zadky jsou také jen u RS či v Klima paket premium, kde je spací packet a 3zonova klima za 25t. Když porovnám s L&K, který jsem objednal na začátku ledna, tak to beru asi jako výhru. Ceník zde: https://www.skoda-auto.cz/_doc/154e27e5-c319-48ec-a209-665f4eecb597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Jedna zajímavá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 První snímky nové Škody Kodiaq s minimálním maskováním - Novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 V 20. 1. 2023 na 6:00, Lukas102 napsal: Tak tu máme nové ceníky a celkem zajímavé změny u Kodiaqu. Škoda už nenabízí výbavu LK, nelze objednat diesel 110 kW, dvoukolku lze koupit jen s 1,5 tsi a všechny vozy jsou už jen s DSG. Zaujímavé, že na SK sa to stále dá v pohode objednať (ale na druhú stranu, nemáme možnosť objednať si Sportline Exlusive, Style Exlusive a ani RS Challenge). 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Tak do RS nakonec přidali Canton :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 V 20. 2. 2023 na 13:28, Ondra16V napsal: Jedna zajímavá barva Zelená májová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 V 18. 2. 2023 na 12:10, Boleslavák napsal: GT Viděl jsem také i interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 @Karel Koblihaten zadní nápis měnili v 2009 nehledě na FL. Ty máš starý původní model. Šedý je FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 (editace) Co říkáte na nový Kodiaq? Na auto.cz jsem našel i 2 fotky exteriéru - za mě dobré. Zadek trochu jako Dodge... https://www.auto.cz/galerie/novinky/161368/skody-superb-a-kodiaq-odhalily-revolucni-novinku-uvnitr-je-vsechno-nove?foto=9 https://www.auto.cz/galerie/novinky/161368/skody-superb-a-kodiaq-odhalily-revolucni-novinku-uvnitr-je-vsechno-nove?foto=10 Editováno: 29. Srpen 2023, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Kodiaqa 2 řešte zde https://forum.skodahome.cz/topic/166848-škoda-kodiaq-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 OK, ale nestálo by za to už založit vlastní vlákno? Jinak já do těchto bočních témat moc nechodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 @Delphin tohle je otázka na @PTiCA, ohledně založení nové složky. S tím my nic neuděláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Čus, vzal jsem skladovku Kodiaq 147 kw LK přítelkyni. Až doma jsem si všiml, že při otevření dveří auto nemá takové ty šikovné plasty co se vysunou a chrání ostatní dveře to bylo za příplatek? Stejně vozu v zadu chybí roletky stínící. To bylo také za příplatek? Jinak teda jsem dnes ujel 330 km a musím říct, že jsem velmi mile překvapen. Auto je rychlé, pohodlné, tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února (editace) Mám pocit, že to bylo ve FAMILY PAKETu. https://www.skoda-auto.cz/_doc/154e27e5-c319-48ec-a209-665f4eecb597 Editováno: 10. Února, autor: Dubl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Děkuji, je to tak. Bral jsem skladový kus tak jsem neřešil, jinak to má absolutně všechno. Tak děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.