Srpen 3, 20169 r http://www.auto.cz/kodiaq-opet-zachycen-na-d11-jako-prvni-skodovka-ma-full-led-svetlomety-97087
Srpen 4, 20169 r Předání prvních aut prý opravdu až 8KT. To jsou věci, to jsou věci. Někdo pořádně nestíhá..
Srpen 5, 20169 r Co se divíš, když se už od začátku výroby čeká na OIII RS půl roku a na obyčejné Octavie přes 4 měsíce... Taky to nedokážu pochopit, takový export přece mít nemůžou a když si vezmu, ze každých 8 minut sjede z linky jedno auto, tak se mi ty čekací doby zdají být opravdu nějaké postižené... Ale což, mě tohle vůbec netrápí, když na nové nemám [emoji23]
Srpen 5, 20169 r Prostě to tak je. Kamarád před dvěma roky kupoval Mondeo a čekal lehce přes půl roku. Odbyt bude asi velkej.
Srpen 5, 20169 r Pokial si dobre pamatam, takto to bo aj s OIII (mozno o mesiac skor). Chcel som objednat Yetiho a tiez ma dodaciu dobu 20-25 tyzdnov. No a ked si pozriete ako vyzera s Atecou, ktora pojde z rovnakej linky, niet sa co cudovat.
Srpen 5, 20169 r To ano, ale v minulosti se predstaveni auta a realny zacatek prodeju tolik nelisil. Pokud bude predstaveny 1. zari a na salony dojde posledni tyden v unoru, tak je to skoro na chlup pul roku. Dobre, vystavni premiera v rijnu a tam budou teprve ceny, ale i tak. V Kvasinach se bude najizdet na 18 smen. I tak budu zvedavy na vytizeni, kdyz jsou pry letos kvoty na Atecu pro CR na urovni cca sto ks. Pristi rok nabeh YII a Superb se prodava taky dobre. A celkova kapacita 280 tis. na vsechny zde vyrabene modely.
Srpen 5, 20169 r Pokud ne, tak zakazniky cekaji jen dve varianty. Bud zdrazeni nebo dlouhe cekaci lhuty. Pripadne oboji.
Srpen 5, 20169 r Za chvili si na posrany Skodovky bude vypisovat poradnik. Jak kdyby si kupoval nejake Ferrari ci co. Nebo jak za komaru budes u Mototechny cekat fronty na poradnik.
Srpen 6, 20169 r To se neboj, ze zdrazeni nejake neprijde. Ovsem Ceske ovecky se pohrnou tak jako tak. I kdyby jim do tech aut nasrali. [emoji3]
Srpen 6, 20169 r Ono na druhou stranu, koncern má výhodu, že skoro jako jedinej si drží cenu oproti žabákům a špagetám. Kolikrát se ani nedivím. Je pravda, že jiné automobilky jsou více pro rodiny a šikovneji vymyšlené, ale pak to zase podělají zpracováním.
Srpen 6, 20169 r Cenu možná drží, ale kde byla auta kvalitou zpracování a materiálů před lety a kde jsou dnes.. Škodovka každopádně neprodělává...
Srpen 6, 20169 r Nevím jak velké zkušenosti máš s konkurencí z FR či IT atd, mají dost často lepší motory, pohodlnější podvozek, ale zase mají problémy s elektrikou a netřeba zmiňovat, jak vržou sedačky, odrbávají se materiály atd. O tomto v recenzích nikde nepíšou, protože to je u těchto aut standart. Škodovka díky cenám prostě používá horší materiály, ale není to zas taková hrůza, jak to někteří prožívají. Jsem u těch aut denně a divil by ses, jaké kraviny se kolikrát řeší a normální člověk by to hodil za hlavu. Mě nejvíc vyhovuje koncern výbavou a motory. Konkurence dost často plno věcí nenabízí a nebo jsou absolutně nelogicky udělané. Stačí zavítat na konkurenční fóra a dost to člověku otevře oči
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.