Sabiza Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Klamání by to bylo, kdyby kdekoli uvedli, že to bude v základní neupravené verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Samy pytloviny a nic nového ze se prezentační auta upravuji. Pan Matejicek by měl opustit tento web a jít si koupit něco jiného. Nějaký jiny neupravený hnůj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 https://www.garaz.cz/magazin/novinky/3002558-nova-skoda-yeti-bude-vypadat-jako-maly-kodiaq-a-dostane-virtualni-kokpit Takže digi přístrojovka u Kodiaqa asi v roce 2017 nebude, dostane jí až Yeti v roce 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Blbost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 no bolo by dost divne keby to malo identicky predok ako kodiaq ... skor som vsak zvedavy ci okno na c stlpiku bude mat ten zahnuty tvar ako Ateca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Tak jsem si dnes odpoledne řekl, že sednu k Photoshopu a zkusím si pohrát s tím pro mě přeplastovaným a zavalitým charakterem Kodiaqa. Jak za mě málo stačí k tomu, aby auto nabylo úplně jiného charakteru, o kterém bych já osobně v takovém případě řekl "ano, je to hezké auto".. Originální podoba: Upravená podoba: Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: _Denis_ 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Parádní, za mě tak vypadá určitě líp! Kdybych si Kodiaqa kupoval, tak bych vzal černou a nechal dolakovat spodní plasty. Uvidíme co vykouzlí se sportline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) No ta bílá s těmi plasty je na něj opravdu docela nešťastná.. Obecně mi přijde předek naprosto nesmyslně překombinovaný, proto jsem ho zjednodušil. Nedělal jsem nic extrémního, co by do sériové výroby nešlo, ale jen drobnou korekci toho, co v pohodě Kabaň mohl schválit, kdyby chtěl Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 @Voice přesvědč se sám Na výstavy jdou dost nestandardní auta a jiné podvozky atd jsou normální. Ta auta musí vypadat co nejlíp. Používají se i lepší nárazníky, svarove body jsou vybroušené atd. Jen co se týče kol a podvozku se stačí podívat na reklamu v TV na Spacebacka[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 (editace) @_Denis_ zajímavé, jak dobře to mohlo vypadat... Pošli to Kabaňovi, ať se trochu přiučí Editováno: 20. Prosinec 2016, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Tak co si budeme povídat, je to i o nákladech na výrobu a praktičnosti. Proto nemůže vše projít do série... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 mohli si odpustit ty příšerný přídavný světla a místo toho mohli nalakovat plasty,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Snad Yetiho taky takhle nezprasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Zprasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Prosím, nemáte někdo možnost zjistit výšku kufru od podlahy do stropu u 5-ti místné verze bez, a s mezipodlahou? V ŠA jsem nikde nepochodil, tento údaj je jim neznámý a nikde se neuvádí. Pro mne je hodně důležitý k rozhodnutí zda Kodiaqa objednat nebo hledat něco jiného. Kontaktoval jsem i SM, kde redaktoři jeden kousek testují a taky se na mne vy.... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Jó když chcete kupovat auto, který ještě není ani na salonu, tak se nedivte že nikdo nemá pořádné informace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 A co si počkat tři měsíce a vyčkat, až na těch salónech bude? Možná taky přijdeš na to, že Ateca je hezčí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Ateca je hezčí, ale o půl metru menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 tohle nikdy nepochopím... jak si někdo může koupit auto, co ani naživo pořádně neviděl, neseděl v tom, nejel v tom. Hadry přes net Češi kupovat nechtějí, protože si to přece nemůžou vyzkoušet, ale auto, který ani nejde do 14ti dnů vrátit, objednají a pak teprve řeší, jestli je to pro ně vůbec vhodné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 před 3 minutami, Arnie J napsal: Ateca je hezčí, ale o půl metru menší 3 basy piv a pytel brambor se tam určitě vejdou taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 před 4 minutami, Arnie J napsal: Ateca je hezčí, ale o půl metru menší Ateca 4363 mm Kodiq 4697 mm A teď mi ukaž toho půl metru. Vidím rozdíl 334 mm. A ten rozdíl je dle všeho v kufru, protože Kodiaq má větší zavazadlový prostor... papírově. V litrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Tak já to třeba řešil zleva zprava, zjišťoval všechny informace, poseděl jsem si v tom na konci října v praze u výstaviště, počkal na první dojmy testerů kterým věřím, atd. No a pak jsem to objednal, protože příští rok cca od června budem potřebovat velký auto a nemuselo by se to jinak stihnout. Jako není to ideální, ale u koncernu stejně člověk ví, co ho čeká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 A všichni určitě víme, jak das auto rádo započítává i rezervu, prolisy v platu a schránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Hoši, půl metru byla nadsázka, já vím, že je to cca 35 cm oproti Atece a 25 cm oproti Tiguanu. Rozdíl je samozřejmě v kufru, ale to přesně potřebuju. Budu tam vozit krámy pro dvě mimina a psa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 před 2 minutami, janmatejicek napsal: A všichni určitě víme, jak das auto rádo započítává i rezervu, prolisy v platu a schránky... Tak jasný, těch 720 koncernových litrů beru s rezervou Ale litry nelitry, je to kufr jako kráva, takže konečně nebudu muset při cestách s rodinou hrát tetris 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.