Petrrr Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Ta svetla se ti zacla libit, protoze si videl, ze muze byt i hur. O3 fl. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 No já jsem sám na osobní setkání zvědav. Zatím to vidím jako auto s velkým množstvím plastu, který vypadá nevkusně a lacině, přední část hrůza, zadní část divně napuchlá jako čelo po botoxu a bok kvůli obrovským dírám a malým kolečkům taky nic moc. Navíc to vypadá jako jezevčík. Ale možná aspoň částečně změním naživo názor, to se uvidí, možná si ho jen utvrdím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Ja ho videl na dalnici uz taky na zivo a musim rict ze vypada oproti fotkam opravdu lepe a v podstate nic mi na tom aute nevadi. Ale vsechna ta auta jsou vetsinou v max vybavach a az nejaka zakladni verze bude vypadat blbe... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 12 hodinami, _Denis_ napsal: No já jsem sám na osobní setkání zvědav. Zatím to vidím jako auto s velkým množstvím plastu, který vypadá nevkusně a lacině, přední část hrůza, zadní část divně napuchlá jako čelo po botoxu a bok kvůli obrovským dírám a malým kolečkům taky nic moc. Navíc to vypadá jako jezevčík. Ale možná aspoň částečně změním naživo názor, to se uvidí, možná si ho jen utvrdím.. Já doufám že budeš zklamaný i na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tak vše co jezdí je v top výbavě. Kdejaký manažer ve Škodovce KQ má, takže nějaká stovka jich okolo MB jezdí určitě, večer po MB jich taky jezdí dost při testováníOdesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 To ja se v nem brzo svezu v tom klumpu. Stryc ( cvok a blazen) si ho nedavno objednal v plny vybave a to v tom jeste ani nesedel. Holt zpravovana ovecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tady je zas dobráčků. Je přece jasný, že krásný a dokonalý jako O2FL nebo Rapid to nikdy nebude 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 To ja se v nem brzo svezu v tom klumpu. Stryc ( cvok a blazen) si ho nedavno objednal v plny vybave a to v tom jeste ani nesedel. Holt zpravovana ovecka. Proč ovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 To smrdí závistí 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Petrrr je antiskodovkar co si koupil Rapida [emoji23] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tak to honem k Hjonde nebo Kie, myslím že u těch si občas člověk zanadává více jak u kdejaké Škodovky. Je to tak u všech značek, tak proč nevybírat podle toho co se mi líbí a kde mám jaké možnosti servisů a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Strejda má prostě love a nic neřeší ....,ale každý si kupujeme to naco máme .... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 3 hodinami, MilanHos napsal: Tak to honem k Hjonde nebo Kie, myslím že u těch si občas člověk zanadává více jak u kdejaké Škodovky. Je to tak u všech značek, tak proč nevybírat podle toho co se mi líbí a kde mám jaké možnosti servisů a pod. Nepřeháněj, máme doma kupu škodovek, teda bez těch problematických Tsi. Ale také Kiu a je to auto úplně v pohodě a není jedinný důvod ji před škodárnou ponižovat, to jsou jen bláboly zatvzelých strýců co ji dlouhodobě nezkusili užívat. Narozdíl od zánovních kusů ŠA jsem na ní za dva roky ještě nic nereklamoval, jinak na sráč kus narazíme všude. Takže jako škodovkář bych byl na Kodiaqa velmi natěšen, kdyby k tomu mělo dojít, ale na ty zbytečný a nepodložený kecy kolem Korejců jsem docela alergický, i když ta jejich debilní reklama je nechutná 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 (editace) Už to začíná, i Kodiaqu se mlží přední světla ( viz video čas 39m58s).Nejlepší je jak to moderátor zdůvodnil. :-) https://youtu.be/xKLQEiMd5Ho#t=39m58s Editováno: 31. Prosinec 2016, autor: psf3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Já mám pocit, že mlžení světel je snad u všech modelů... je to vymoženost, nikoli chyba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 5 minutami, psf3 napsal: Už to začíná, i Kodiaqu se mlží přední světla ( viz video čas 39m58s).Nejlepší je jak to moderátor zdůvodnil. :-) https://youtu.be/xKLQEiMd5Ho#t=39m58s Diví se jen laik :-) znalý ví proč k tomu dochází... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Mne se nikdy nemlzila svetla, ani u O1, ani u Rapida. Dle meho se svetla ze vnitr nemaji co mlzit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 (editace) Kamca: Tak jim to tu vysvětli no. Editováno: 31. Prosinec 2016, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 (editace) před 31 minutami, psf3 napsal: tak ať si vygoogli schéma světlometu a jeho regulatory přetlaku a snad to pochopí v tom videu to jednoznačně řekl proč k tomu došlo....světlo prostě má duši a musí taky dýchat :-)) Editováno: 31. Prosinec 2016, autor: Kamca1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Světla v mých dosavadních autech to přežily i bez dýchání Tak snad to ještě vychytají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 7 minutami, Kamca1 napsal: tak ať si vygoogli schéma světlometu a jeho regulatory přetlaku a snad to pochopí v tom videu to jednoznačně řekl proč k tomu došlo....světlo prostě má duši a musí taky dýchat :-)) Ale sám neví čím to je. Ale tím co řekl rozhodně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Jo tyhle bachorky o dychani budou vypravet prvnim majitelim pri reklamacich. V AS totiz umi vymyslet neskutecne povidacky kdyz dojde na reklamace. Sam jich mam 7 uznanych tak vim o cem mluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tady jsme v tématu o Kodiaqu, netahej sem pořád Rapida. začínáš s tím brečením být nejen trapný, ale už otravný a dostáváš se na samou hranici pravidel fora. Tak abych nemusel zakročit. Všechno má své meze. Máš své téma, tak si roň slzy tam. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 11 minutami, Voice napsal: Ale sám neví čím to je. Ale tím co řekl rozhodně ne. Voice...ty si to vygoogli taky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.