Voice Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Líbí se mi základní motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 To nepojede na tu velikost chce to trošku mu přidat pár koníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 http://www.auto.cz/studie-noveho-suv-skoda-visions-hybridni-ctyrkolka-92965 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Aktualizace, osobně se kloním spíš k tomu, že Yeti bude mít rozvor stejný jako Ateca (2578mm > 2640mm) a naroste o cca 6cm. Tiguan - rozvor 2681mm, šířka 1839mm, délka 4486mm (má přijít i prodloužená verze) Ateca - rozvor 2638mm, šířka 1841mm, délka 4363 mm (tzn. rozvor Golfu, výrazně kratší než Tiguan, rozměry ze seatfansclubu, bez záruky) Kodiaq - rozvor 2790mm, šířka 1910, délka 4700mm Výběr užitých variant rozvorů MQB: 2,60m - Leon 3dv. 2,64m - Golf, Leon 5dv., Ateca 2,68m - Octavia, Sportsvan, Tiguan 2,79m - Touran, Passat, Kodiaq 2,84m - Superb Editováno: 17. Únor 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Za mě jednoznačně super trochu zepředu Jeep Cherokee ale jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Samozrejme je vsem jasny ze realita bude uplne jina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jelikož nástupce Yetiho hned tak asi nebude, koukám i po něčem jiném a Kodiaq byl tak trošku v oblasti zájmu, ale poslední zveřejněné fotky… Chtěl bych to auto vidět v reálu, ale podle fotek – zadní část lehce odpudivá a předek lehce hrozný… To už se mi daleko více líbí Seat Ateca. Všechny moje předešlé auta byly Škoda, možná nadešel čas pro změnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Kodiaq za me zatim "zachran se kdo muzes". Po Fabii a Superbu studena sprcha. Editováno: 19. Únor 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Chtel bych slyset od nekoho ,kdo uz mel moznost nove auto videt,zde se studie priblizila realnemu vzhledu,nebo je tam stale odchylka ala vizualizace "bude to asi priblizne takhle".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Já auto neviděl, ale zadní část mi tak špatná nepřijde - jen doufám, že bude jiný předek, to je totiž fakt nevkus a laciná snaha zakomponovat prvek mlhovek alá starý Yeti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Nedávno jsem VisionS moc nepochválil, ale manželka na mě vytáhla kalkulačku a při současné ceně benzínu u Macro Olomouc 24.90Kč, spotřebě hybridu 1.9l/100km by mě vyšel km na 0,4731Kč a cesta do Prahy za dcerou by mě a manželku stála 118.275Kč, to je pro jednoho asi 60Kč…. No nekup to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Hmm, kdyby tam nezapomněli vymazat tu desetinnou čárku, věřím, že v provozu by další z mnoha slavných a zajisté velmi smysluplných hybridů mohl při lehké noze podobné spotřeby dosáhnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 za chvilku představí koncept, v Paříži sériovku a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Nové SUV z Kvasin v centru MB 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Pokud novináři nepřekroutili nebo nezmastili, co jim bylo dnes řečeno, tak oficiálně bylo deklarováno, že Yeti II bude vycházet z Atecy. A snad je to při pohledu na zadek dost jasné :-) Pro Seat je docela škoda, že prakticky jenom Ibiza a Leon jsou zcela svébytná auta a zbytek je menším nebo větším derivátem něčeho jiného. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 skoda je len to ze na yeti 2 budeme este cakat a ked pride tak ateca dizajn uz bude okukany ;( ale za mna palec hore ... je to lepsie ako sucasny yeti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 http://www.auto.cz/primy-prenos-premiery-skody-visions-93148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Fotky jsou FB a fotily to Italové.Zdroj přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-vision-s-odhalila-interier-podivejte-se-jak-kodiaq-pojme-tri-rady-sedadel/ Takto to nebude... Real niekde medzi Atecou a Superbom III tipujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tisková zpráva: 160229 SKODA VisionS oslavil svetovou premieru na Volkswagen Group Night v Zeneve_dupl_2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Pozeram LIVE a este som nevidel Kodiaqa PS: sledovat sa da tu http://www.autoforum.cz/bleskovky/sledujte-nulty-den-autosalonu-v-zeneve-online-tady-pobezi-prenos-z-koncernove-noci-vw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 to by mělo jít až tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) No, zadní zakončení odrazky, která se směrem ke kraji zvedá, to trošku nechápu, vypadá to hodně divně. Ale ten předek je špatně celý, příliš masivní a vysoký, ale přitom v kontrastu k tomu má malé díly (úzká maska, malá světla, apod.), což působí dost divně různorodě, o těch pitomých mlhovkách nemluvě, originál na Yetim byl jen jeden (hlavně, že to na fl zrušili) a jakékoli další podobné snahy jsou docela trapným klišé.. Navíc se ten nárazník směje jako by byl zfetovaný. Pokud to bude opravdu takto nějak, kupovat podobné auto, raději zavítám k Seatu, kde je sice design předvídatelný a "obyčejný" (nijak mě to auto nenadchlo), ale aspoň nevypadá jako mutant na 4 kolech.. Editováno: 1. Březen 2016, autor: _Denis_ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 ....navíc se ten nárazník směje jako by byl zfetovaný.... Denis, jsi první, kdo mě dnes rozesmál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Světová premiéra studie ŠKODA VisionS Bernhard Maier, předseda představenstva ŠKODA AUTO, představil 1. března 2016 na autosalonu v Ženevě během tiskové konference nový showcar ŠKODA VisionS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.