Publikováno Duben 13, 201312 r Zdravím, kdo mi může poradit co by se dalo udělat za vylepšení. Viz foto příloha. Tahle fotka je jen ilustrační, já mám pouze tlačítko vyhřívání zadního skla a je mi celkem líto těch prázdných tlačítek. Šla by tam udělat nějaké funkce navíc která by moc nestála? Díky za radu.
Duben 13, 201312 r Třeba tohle jestli chceš http://forum.skodahome.cz/topic/123112-voltmetr-ve-fabii-i/#entry1741154
Duben 13, 201312 r Autor Vypadá to zajimavě..jen to není ono..já nevím k čemu ty tlačítka všemu slouží u plně vybavených fabii. Vyhřívané zadní sklo,ASR, ESP nevím co je :-D , ted jestli sedačky vyhřívané,atd...chtěl jsem tam dát něco co dělala škodovka normálně do aut ale v těch lepších verzích. elegance,atd. Chci mít lepší výbavu prostě no ,kterou prodávala škodovka jako základní výbavu u lepších verzí :-D Třeba škodovácký servis mi tam může dodělat ty vyhřívané sedačky? Zde jsou tlačítka aj, pokud to patří k tomu. viz foto Ty máš elegance..co tam máš za funkce? :-D
Duben 13, 201312 r Vyhřívání sedaček ty škodováci můžou dodělat ale počitej, že za to budou chtít raketu. To si radši sežeň na to věci a někoho kdo ti to udělá doma. Když to tady prolezeš tak se to tu řešilo
Duben 13, 201312 r Vždyť to vidíš co tam je, ne? zleva: vyhřívání sedadla řidiče, vyhřívané zadní okno, vypínač ASR (nevypíná EDS), můj voltmetr, a vyhřívání sedačky spolujezdce. Pokud vím, dělalo se ještě: kontrolka vypnutí airbagu, ESP (obsahujíc i ASR) a možná ještě něco na těch tlačítkách bylo, to ale už nevím, zkus pohledat na google...
Duben 13, 201312 r Muzes si tam dodelat USB, neni to sice primo od skodovky, ale je to prakticke http://forum.skodahome.cz/topic/115982-usb-nabijeni/ . Ja uz tam nemam zadne misto, ale 2 zaslepky mi zabira HF sada. Upraveno Duben 13, 201312 r od Petr L.
Duben 13, 201312 r Nebo si tam jen pro radost nacvakej ty knoflíky bez dodělání funkce, a když Ti zbyde místo, tak můžeš přidat třeba ESP i pro spolujezdce :-))) A ve Škoda servise Ti dodělají všechno, jenom ne levně.
Duben 13, 201312 r Autor koumal jsem ze bych tam nacvakal ty tlacitka s funkcema at to vypada luxusneji ale nevim jestli je to tak jak sem koumal na netu ale jen tak to tlacitko s obrazkem napr ESP nevim jestli je prodejne. Na netu to bylo skoro za 5kil ten kus plastu :-D mam znameho automechanika ve skodovackem servisu, tak koumam ze by me to mohl sehnat z bouranych vozu ale pokud ne,tak za kazdy kousej plastu 5kilo je moc. Jeste mrknu na net.
Duben 16, 201312 r Autor Tlačítka mám sehnané a teď radu, jak je z tama vyloupat,abych nepoškodil aj ty vedlejší. Nevím na jaký princip to tam drží a jakým nástrojem to vycvaknu z palubky. Díky předem
Duben 16, 201312 r nene, podle dílenské příručky zvrchu. Nezapomeň si ještě vyměnit ovladač světel se stmíváním, tam Tě ale zklamu, ono to bude i fungovat (stmívat), nebude to jen jako nebo bys mohl být super kůůl a dát si tam ovladač z RS, který nemá kolečko na ovládí sklonu světlometů, sice bys měl problém na STK, ale měl bys tam díl z nejlepší fábie. A co takhle el. ovládání oken? to si také můžeš do těch madel jen tak pro páradu dát. A co kimatizace, máš, pokud ne, můžeš si vyměnit to tlačtko s vnitřní cirkulací za to dvojíté se zapínáním klimy. A jakou máš barvu plastů ve spodní části palubní desky a v interiéru? Vyšší výbavy je měly černé, ne šedé. parkovací senzory bez jednotky taky budou vypadat efektně, nebo třeba zásuvku v kufru. Dalo by se ještě dlouho pokračovat... Nicméně vše co jsem tu vyjmenoval v autě mám, ale funguje mi to Jen tak na oko to nemá smysl
Duben 16, 201312 r Tak to je hustý Dávat tam nefunkční tlačítka aby to bylo COOL Jediný v čem to bude dobrý je akorát větší zájem zlodějů o vybavenější auto na díly.
Duben 16, 201312 r Také bych se přikláněl k tomu to tam nedávat.. Není to ani měsíc co kamarádovi zmizla z parkoviště Fabie .. Jsem se ho teď ze srandy ze srandy zeptal, když to tady čtu a věřte nebo ne ale má ASR i vyhřívané sedačky .. Naštěstí se Fabka po 3 dnech našla na druhém konci města zaparkovaná a vše dopadlo dobře... Ale spojitost s čudlíky by tu být mohla
Duben 16, 201312 r Autor Koumám že funkci EPS mám ale nemám na to spínač. Ukazuje se mi to jenna přístrojové desce.Jak je to možné? :-D Když už píšeš o elektrických oknech, tak ty mám,ale nebylo by špatné je udělat i pro zadní část, abych je mohl ovládatzepředu. Jinak koumal jsem tvojeho oranžového a celkem hodnějsi mě inspiroval ale aj mrtě slintám :-D ,jenže to má všechno jeden problém...peníze by nějakébyly na tyhle pěkné serepetičky, ale není kdo by mi to udělal Jsem začátečník a v tomhle se nevyznám.. Chci tam dát budíky RS, vnitřní otevírání dveři chrom a elektriku zpětné zrcátka ..je toho moc co mě napadá jak čumím na tvoji káru, jenže furt nevím kdo to udělá :-D A nejhorší asi je to,že asi nebudu nic moc dělat s exteriérem ,protože mám béžovou metalízu a to bych se nedoplatil stříkat spoilery, zrcátka atd :-/
Duben 17, 201312 r Hm, jenže kontrlolku máš spíš EPC, nemám benzín, ale je to nějaká kontrola motoru, kdyžto to tlačíko je ESP - elektronický stabilizační systém. Všichni jsme nějak začínali Stačí si pročíst pár příspěvků, dotázat se pár matadorů a udělat sám, to z toho pak má člověk mnohem větší radost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.