bojler Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 jsem zvědavej na cenu. řekl bych tak o 30 míň než liftback. Jako že by prodávali výbavu Active Fresh prodávali s 55kW za 239 900Kč a Ambition Fresh s TSI vza 269 900Kč? Připomínám, že hůře vybavená Fabia Combi Ambition Fresh 1.2TSI stojí 274 900Kč, byť s metalízou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) A jak to tedy z dlouhodobé zkušenosti a znalosti škodovácké cenové politiky vidíš ty,bojlere? Editováno: 15. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Něco málo ze zavazadlového prostoru Spacebacku podle ETKY.Je tam vidět pevné výklopné víko (plato) zavazadelníku,plastová přihrádka jako má FII,odkládací síťka,číslo 10 má odkládací schránka (vlevo i vpravo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Rozhodně nebude Spaceback o 30 000Kč levnější. To je blbost jednak kvůli samotné celkové ceně, i kvůli výši příplatku za 135l kufru. Osobně si myslim, že cena bude buď zcela stejná jako teď u liftbacku (a ten buď zůstane na svém nebo o něco zdraží) nebo o kosmetickou částku nižší, např. 5-10 tisíc. Uvidíme, jestli se do té doby něco nezmění u Fabie. Ta nemá hlavové airbagy, radio Swing, maxidot, loketní opěru a výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce. Navíc má jenom metalízu a rezervu. V okamžiku, kdy je levnější o 35 000Kč u hatchbacku a o 25 000Kč u combi moc prostor na pokles ceny Spacebacku není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) V práci jsme včera koukali na auto vyrobené v tomto týdnu a už měl ty xenony (moc tomu sluší), co se týče vnitřního polstrování, tak na tapecírungu byla opěrka nějaká koženková, ale prostě to auto z boku je dle mého názoru na poblití... Kufr to má nepatrně větší než FII krátká, ale přijde mi, že z boku auta tomu ten zadek vůbec napasuje. Boční dveře jsou dost velké a zadek strašně malý a spadnutý dolů. Co se týče názvu, tak tam píšou Rapid. V zimě budu na rok volit nový povoz a pořád váhám v Rapidu, O3 a novým Yetim, každopádně poprvné vím, které auto opravdu nechci:))))) JInak co se týče toho červeného s černou střechou, tak to jsem viděl v provozu na kruháči a jak zde už padlo, auto působí dost vysoce a úzce... Editováno: 14. Srpen 2013, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 fota která proběhla než se ofiko představil byla o něčem jiném.. realita současná je na poblití.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 mně se celkem líbí podle fotek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 zadní partie až moc připomínají combi,čekal jsem trochu víc z bočního profilu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 mně se to teď náhodou líbí. spíš čekám cenu. protože si nějak nedokážu představit využitelnost tohoto auta. češi chcou oktávky (liftback) a kombíky. tohle je takový neslaný nemastný a nevím jestli právě tohle je to po čem hodně lidí u nás touží. kdyby to protáhli a udělali kombíka, tak by to bylo terno. tohle bude mít osud jako FI sedan si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Tak je to hatchback a nemám obavu o prodejnost,když to ovšem bude mít smysluplnou cenu. Kufr je někde na úrovni FII Combi a když toto (i méně litrů v krátké Fabii) stačí mnoha lidem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 no stačí, ale to bychom nesměli žít v Čechách. proč budu dávat stejný peníze za auto s menším kufrem? tak uvažuje většina. proto by hatch musel být levnější o min. 20 tis. což už ale vzhledem k cenám fábie se moc nesedí, tak jsem zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) No však v tom se shodnem - rozhodne cena. A není přece jenom Rapid SB v kabině přece jenom o něco prostornější než Fabia? Navíc,ne každému se současná vysoká a úzká Fabia libí,tak toto může přivést i nové zákazníky. Spíš bude problém,až přijde FIII. Editováno: 14. Srpen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 na FIII jsem docela zvědav..stávající je tu přece jen už dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Rapid je pěknej, ale tohle naživo opravdu není žádná hitparáda. Je to úzký a vysoký. Předek ujde, zadek ujde, ale ten bok s tím zadkem prostě k sobě nějak nepasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 FIII se zdá být jako povedená a vkusná oprava designu stávající FII, proto si určitě zachová přízeň a prodejnost nejméně jako současný model. Stávající Rapid přesně zapadl velikostí, komfortem a celkovou nabídkou mezi F a O. Ovšem dle mého subjektivního názoru krajně nepovedený a bezúčelný Rapid SB brzy zemře v propadlišti dějin bez povšimnutí stejně jako kdysi FI sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Souhlasím s Fufalem ... dle mého velice nepovedené a řekl bych "zbytečné" auto - můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 (editace) Nevím, zda sem již někdo nedával odkaz na toto video, které se objevilo na "Novinkách.cz". Je zde vidět nová Škoda Rapid Spaceback ze všech stran. Za sebe musím přiznat, že jsem zvědav, až auto uvidím v reálu. Nyní si nejsem jistý, zda se mi má líbit či nikoliv. Jsem tak trochu na rozpacích. Ale možná to chce je trochu času. Již více aut se mi při představení nelíbilo a později jsem si asi zvyknul a u některých mohu říct, že se mi fakt líbí. Jako např. FI Combi. Když jsem poprvé viděl Combi, kterému se ze začátku říkalo "oslí prdel", tak nic moc. Časem se mi začala líbit a to tak, že ji mám již 8 let v garáži. http://www.novinky.cz/auto/310333-rapid-spaceback-ze-vsech-uhlu-na-novem-spionaznim-videu.html Editováno: 15. Srpen 2013, autor: colombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 No asi budu jeden z mála, ale mě se Rapid Spaceback líbí. Popravdě, pokud by už byl v prodeji tohle léto, tak možná jezdím v něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 mně se taky líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 kdyby měl z boku vypadající zadní čás jako třeba VW Golf VII Variant bylo by to o něčem jiném,takhle opět jeden z nížšších kombíků..papírově sice kombik není,ale každého to hned napadne..je to velká škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Celkem tomu rozumim. Velky kombik je Octavka combi, Maly kombik je Fabia combi, a tohle je proste Rapid s karoserii hatchback jako je Fabia hatchback. jen se to jmenuje Rapid spaceback aby se to odlisilo od Rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 mně se to líbí, ale nekoupil bych kvůli menšímu kufru http://www.autorevue.cz/skoda-rapid-spaceback-projdete-si-vsechny-barvy-a-nabidku-kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 A zas to maj nafocený se sníženým podvozkem. Teda nafocený, oni to jsou nejspíš "fotky" z PC profi vizualizace z nějakýho 3D modelu..... Ve skutečnosti to bude s paketem na špatné cesty a pouze vzadu.... . Ale jinak se mi auto líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Moc hezké auto, ze současné produkce v kategorii do Octávie se mi líbí nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 já bych si spacebacka klidně pořídil. líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.