Petrrr Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Tak si čekej Manfroto: http://www.novinky.cz/auto/319806-skodovky-zdrazuji-az-o-deset-tisic-duvodem-je-i-oslabena-koruna.html sice píší že se to netýká SB, ale čert nikdy neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Abych tady odběhl zas k tématu Spaceback. V úterý večer jsem měl možnost vidět vystaveného Rapida Spaceback v OC Nový Smíchov v Praze. Byla to klasická červená, pano střecha, prodloužené sklo na kufru a 17" kola. Bylo to poprvé, co jsem to auto viděl bez lidí a v klidu si mohl prohlédnout a musím opravdu uznat, že to auto v reálu prostě vypadá lépe, než na fotkách. V reálu nejsou zadní dveře tak dlouhé, jak ukazuje třeba konfigurátor, tam to vypadá spíš jak LONG verze. Nic méně, k tomu Spacebacku mi nesedí moc předek, který je zbytečně oblý a vysoký, ono samo auto je dosti vysoké. Kdyby bylo auto o cca 4 cm nižší na podvozku, bylo by to hned o moc lepší nic méně, style paket, který byl k vidění ve Frankfurtu auto seděl hodně dobře, celkem to doplnilo ten předek apod. není to špatné auto, ale že by to byl nějaký designový zázrak se říct taky nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 a tos ho neviděl bez Style paket, prostě bez střechy je to obyč auto. Taky jsem ho viděl vystaven, samozřejmě nabušenej vším možným 17" kola, style paket atd. atd. To je pak trochu jiné než to co bude kupovat většina lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Videl jsem ho ve verzi GreenLine na plecháčích ve Frankfurtu ale jak tam bylo strašnýho lidstva, tak mi to nepřišlo, ale věřím, že to bude vypadat strašně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Petrrr: díky za odkaz je dobré vědět které značky rychle podraží a které naopak ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Poprosil bych nějakého majitele Spacebacku, zda by mi neprozradil, jestli se do kufru vejde kastl se škopkama a nezměřil hloubku a výšku kufru po plato ?? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Příspěvek století. Minimálně dvě štěňata se vejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Nebo dve baleni mattonek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 (editace) Poprosil bych nějakého majitele Spacebacku, zda by mi neprozradil, jestli se do kufru vejde kastl se škopkama a nezměřil hloubku a výšku kufru po plato ?? Díky V motoristickém časopise uvádí hloubku 82 cm a výšku 53 cm. Editováno: 25. Listopad 2013, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Nerozumím jedné věci - StylePLUS pro Spaceback může být osazen motorizací 1.4 TSI DSG, ale liftback ne, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 spaceback líp sedí v zatáčkách,proto asi může mít silnější motor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 no to je ale blbost však se do rapida fresh davala 1.4ka, ale koukám že už ne tak jedině koupit si obyč rapida (neFresh, neStyleplus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 myslíš tu nejlevnější 1.4 za 433.000,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Aááá, už se nám to tu krouhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 spaceback líp sedí v zatáčkách,proto asi může mít silnější motor.. A tos vymyslel sám, nebo ti někdo pomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 spaceback líp sedí v zatáčkách,proto asi může mít silnější motor.. muzes to nejak opodstatnit ? Jak sedi lip v zatackach ? To me celkem zajma treba nejaky test , nejaky jakykoli udaj odkud jsi to vzal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 tady jeden z mnoho komentů: Jízda: 1:0 pro SpacebackŠkoda Rapid byla často kritizována za jízdní vlastnosti, zvýšený hluk od zadní vlečené nápravy a torzní tuhost karoserie. Automobilka si z názorů odborníků vzala ponaučení a nový Spaceback vyladila takřka k dokonalosti. Kratší zadní převis nevyžadoval instalaci tvrdších tlumičů, tuhost karoserie se díky menšímu vykrojení střechy a novému příčnému nosníku rovněž zlepšila. Odkaz: http://www.auto.cz/test-skoda-rapid-spaceback-1-2-tsi-1-0-pro-hatchback-77521 pak nějaké video testy ,stačí pohledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) tam nemaj co ladit...proste space je kratsi, nema dlouhej zadni previs, karoserie se min krouti a ten zadek tak neodskakuje...takze ano urco bude sedet lip, kor jestli dali lepsi tlumice apod, nicmene hadam že to neni duvod proc by se do liftu nedavali 1.4ky? Editováno: 28. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Samozřejmě, že se dále vyrábí Rapid Liftback 1.4 TSI, jen ne v akčních provedeních. Manfroto plácá kraviny - jako obvykle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 i já za příspěvkem z Auto.cz stojím..s tím nic nenaděláš,jedině zavolat do jejich redakce.. a k 1.4..no právě.. "jen ne akční provedení"..a neni z nejlevnějších.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Já už ti jednou tady radil - když na to nemáš, kup si trakař. A dnes bych tu radu doplnil - když na to nemáš, tak zde alespoň přestaň otravovat. Nikoho to totiž nezajímá a nedojímá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 myslí,že velmi zajímavé téma..obecně platí,že všechny combi verze aut jezdí tak nějak líp,pevnější zadní část a tak..(nemyslím motorizace...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Spaceback pro Čínu http://www.carnewschina.com/2013/12/09/official-photos-of-the-china-made-skoda-rapid-spaceback/ Má ty kola nějaký balónoidní, že by 16" varianta 17" RAYů? Nebo pro Čínu použili fotky skutečného marketingově nevytuněného auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0dric Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Se mě tam nezdá ta anténa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Normální hnusnej GPS modul s prutem FM rádia. Standard Škoda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.