bicista Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Ja tedy O3 a rapida poznam okomazite kam me oko dohledne. Podobny si jsou, ale jeste se mi nestalo ze bych zavahal. Asi je to tim ze na prvni pohled znam vizuelni rozdily. Ale pro neznaleho, ktery zna jen nazvy tech aut to asi muze byt orisek. Tak jeste ze ten yeti si zachovava vlastni charakter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Je to trend skoro u všech automobilek, stejná tvář u Audi, Renaultů, Mazd, Peugeotů, Citröenů... a taky u VW a Škodovek. Co naděláme... Rapid se mi líbí, Octavia taky. Ale Yeti je, jak říká Heki, DIAGNÓZA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidmenn Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Můj názor je,že Nový Yeti by mohl vypadat podařeně,zatím jsou k vidění na Škoda stránkách jen PC obrázky,chtělo by to foto z foťáku..nic jsem zatím nenašel..měl někdo štěstí a našel?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 A koukám,že manfroto si zařídil další účet. Nu,jak myslíš. Fotky na stránkách škodovky jsou detailní. Co chceš ještě víc? Yeti jinak vypadat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 já už viděl na živo a pocity zmatený. Boky auta mi přijdou do kulata, kdežto předek až moc do hranata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Losky83: a máš odkaz,kde jsi viděl Yetiho? taky by mne live fotka zajímala a ne jen pc obrázky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 VIdel jsem Yeti Citi na zivo a oproti prvnimu, kde mi vadily "koule" tedy mlhovky, tak jsem plne spokojen s novym designem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 taky jsem zvědav na nový design,ale zatím nikde není ani živá fotka (ručně focené,ne pc obrázek) časem se vše ukáže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 VIdel jsem Yeti Citi na zivo a oproti prvnimu, kde mi vadily "koule" tedy mlhovky, tak jsem plne spokojen s novym designem. Můžeš vysvětlit tomu spamerovi nade mnou,že Yeti na oficiálních fotkách na webu ŠA,nebude vypadat jinak? Evidentně to nechápe a blábolí tady pořád něco o fotkách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Mozna budu jeden z milionu, ale berte to jako subjektivni nazor... Uz se nejakou dobu rozhoduji jakmile mi zkonci zaruka na moji fabcu, ze koupim Yetika... Ty pro Yetiho typicke a zcela nezamenitelne svetlomety pravda moc nemusim, na druhou stranu uvidim jak bude nazivo vypadat facelift... Proto s koupi jeste pockam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roadlover Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Yeti je určite hodnotnejšie vozidlo ako Fabia, aj súčasné ceny sú vcelku priaznivé. Dizajn a jeho detaily sú vecou slobody názoru a estetického cítenia - pre mnohých bude faceliftovaný Yeti presvedčivejší a kto si potrpí stále mať niečo aktuálne, tak po ňom siahne. Ja osobne oceňujem spoľahlivé a funkčné vozidlo, dizajn nie je až tak rozhodujúci - v dnešnej dobe pomaly sezónnych zmien sa aj tak každý rýchle opozerá a zostárne. Napríklad mne prijde "klasická" Oktávia stále osobité, dizajnovo vyvážené a pekné vozidlo. Aktuálna, nová generácia, i keď seriózna, má už príliš veľa dizajnových prvkov z Audi zrejme pre snahu trochu ťažiť z jej imidžu. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: Roadlover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 http://youtu.be/2sRj-aWB2Rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Hm, prohlédl jsem si nový koncept od Kie Niro a zjistil, že Yeti se mlhovek zbavuje a Kia je zavádí..., i když hranaté... zřejmě aby to obšlohnutí nebylo tak nápadné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 viděl jsem první live fota Yetiho a můžu říct,že za mě pokud to nepotopí cenou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Oni snad ti "šikmooci" budou mít rezervu na pátých dveřích. http://www.auto.cz/skoda-yeti-dockala-prodlouzene-verze-76456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Zdravim vsetkych, prave som nasiel novy link na cinsku - predlzenu verziu Yeti 2014... Zaujala ma ta rezerva na zadnych dverach... http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/291896-v-cine-predstavili-predlzenu-skodu-yeti-v-europe-sa-predavat-nebude/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Hm, tak tu máme 2 paralelní vlákna o novém Yetim... Opravdu nevím, proč Ady2410, to druhé založil, když je tu toto? Jen se tady dublují informace. Asi mě brzy po paranoie stihne i schizofrenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Tygříku,máš pravdu,vlákna jsem proto spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Škoda Yeti 2014: Nová tvář a nové motory http://www.auto.cz/skoda-yeti-2014-nova-tvar-nove-motory-76589 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Teraz som dostal cez FB túto fotku - indická úžitková verzia Yetíka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Jo vypadá to na počítačovou verzi WV Amarok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Yeti na Frankfurtském autosalonu:Laurin a Klement: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roadlover Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Každý cm do rázvoru a dĺžky len prospeje tieto "maličkosti" ho trochu deklasujú proti konkurencii (kufor, pohodlie vzadu...), ale naťahovať rázvor je už vecou zásahu do plošiny a s tým spojených úprav podvozkových skupín a karosérie - asi preto sa spúšťa zbrusu nová linka v Číne - predpokladám však, že trh si dlhého Yeti-ho v budúcnosti vyžiada aj v Európe a dostane sa aj k nášmu zákazníkovi. Inak facelift ujde, dá sa na to pozerať....aj nárazníky vo farbe karosérie. Šedočierne nárazníky "poľnej" verzie slnko po čase vyťahá a bude sa to musieť oživovať rôznymi prípravkami. Podobný problém je u lacných starých litrových Fabií - vyzerá to zvädnuté, ošumelé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) Myslím, že trh v Európe si nic nevyžádá, Európa je mrtvá... Větší Yeti přijde až s novou generací na platformě MQB a bude vypadat "trošku" jinak. Čím víc si faceliftovaného Yetiho prohlížím, tím míň se mi líbí. Vyprchává ze mě nadšení pro Škodovky. Přemýšlím, že se zatím poohlédnu po jiné značce. Mazda či Toyota... Editováno: 21. Září 2013, autor: Tygrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tygříku - japonec na konec, to by jsi moc nevyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.