Angel@Devil Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tak z toho všeho mě zaujal možná tak podvozek a posilovač. Volant není dle mého gusta, alespoň ten, co je vidět na fotce dole pod článkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Prodej Rapidů a Toleda za rok 2013: ČR:8355 vs 363 Celkově:103 800 vs 19 000U Rapida to bude součet jeho evropské i asijské verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 smutne cisla pre SEAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 A veselá pro jejich majitele. Ne že by byly škodovky špatný, ale při pohledu na naše silnice si připadám jak za komančů, to bych zatím nemohl jezdit jako ovca v tuctovým autě. Až budu starší, tak mně to bude asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Souhlas ... smutné, ale já jsem spokojen. Kdykoli někam jedu, vždycky se lidi podívají, nebo se otáčí ... Rapidů je tři (/) , ale Toleda ne-e , navíc se každou chvíli někdo ptá, zajímá se o to auto a to je fajn takže spíš potěšující zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 včera mě na dálnici z Vyškova předjíždělo Toledo v barvě "modrá race" a byla to nádhera. konečně jsem viděl Toledo pořádně na silnici ze všech stran a musím říct, ře Rapid mu nesahá vzhledově ani po kotníky. Pak mě ve stejné barvě předjel Rapid space se skleněnou střechou a pokud zavři oči a nedívám se v zrcátku na čumák, tak je to pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 U Toleda se mi víc líbí zdaní část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ta zadní je vpohodě u obou, ale spíš ten předek, konkrétně ta rozšklebená maska od světla ke světlu vypadá cirkusácky a strašně zužuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ale no tak...prodeje něco ukazují a to, že ne každému líbí toledo. Pokud jde o předek, tak ty světla jsou dost ubrečený - tváří se smutně, to se mě rozhodně nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 prodeje škodovek jsou logicky nepřekonatelný, je to domácí automobilka s tradicí a lidi jsou na to zvyklí a hlavně jsou konzervy a mají zafixovaný, že to bude umět každej opravit za pár korun a nevěří cizím značkám. Taky jsem si myslel, že u škodovky zůstanu. Škodovky nikdy design neprodával a troufnu si tvrdit, že FII a Room před FL jsou vůbec jedny z nejhnusnějších aut všech dob, ale prodeje u nás tomu neodpovídají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Prodej Rapidů a Toleda za rok 2013: ČR: 8355 vs 363 Celkově: 103 800 vs 19 000 U Rapida to bude součet jeho evropské i asijské verze. Tak ony se ty vyšší prodeje netýkají jen ČR, ale i celkově, viz srovnání jak dával Pawouk. Těžko říct, čím to je, Toledo je pěkné auto, asi má Seat horší pověst nebo nevím Editováno: 24. Únor 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Seat na Škodu nikdy neměl co se týká zpracování. To můžu potvrdit, měl jsem Ibizu ST. Sice oproti fabii ve všem lepší, ale člověk našel drobnosti, který by se u škodovek nestaly. Jenže díky tomu, že Toledo se dělá u nás, je to nejlepší Seat všech dob a člověk se nemusí bát o kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Domácí na škodovce je snad jen znak, ale hodně lidí na to slyší. Seat má opravdu špatnou pověst i já ji tak vnímám a může to být to předsudek z dřívějších dob. Stejně tak jako k Hyundai, Kia nebo Renault. je to nejlepší Seat všech dob a člověk se nemusí bát o kvalitu. tak to je dost odvážné tvrzení pokud to tak cítíš proč ne (každý chválí to co si pořídil) píšeš, že room a fII jsou nejošklivějších aut všech dob (FII se mě také nelíbí, ale první generace tu jsem měl a mám moc rád a room je hodně kontroverzní) a tak snad poznáš, že rapid vypadá úplně jinak a pro spoustu lidí je zajímavej a čas ukáže zda i nadčasovej, stejně tak jako ukáže čas pokud je toledo nej model od seatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Si myslím, že i nový Leon je dobrý kus auta, teď se prostě Seat musí snažit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 mne sa lepsie pacia svetla a maska na tolede ale zadok z rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Mi se líbí zadek z Toleda, i když Škodovácká C-čka jsou také fajn, zepředu se mi Toledo moc nelíbí, Rapid s čočkami mě zaujal více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Já jsem myslel, že je nejlepší zpracováním, technicky je na tom však víte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) mne sa lepsie pacia svetla a maska na tolede ale zadok z rapidu Souhlas, kdyby to takhle šlo namixovat, jsem spokojen Maska u Rapida a Octavky se mě osobně doslova hnusí, mohli se trochu víc vyřádit, ale co...prodeje ukazují Editováno: 25. Únor 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Prodej Rapidů a Toleda za rok 2013: ČR:8355 vs 363 Celkově:103 800 vs 19 000U Rapida to bude součet jeho evropské i asijské verze.EDIT:doplnění údajů o evropské prodeje:38 447 vs 13 597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Původně jsem se taky díval na Toledo protože jsem myslel že jich nebude tolik jezdit, ale nakonec jsem rád za Rapida. Dá se na něm víc vyřádit paradoxně. Třeba zmiňovaná přední maska, stříknul jsem ji černou a k bílému autu sedí luxusně. A opticky se výrazně změnil celý předek. U Toleda si neumím nic takového představit.. Připadá mně to blíž korejským autám, ty člověk koupí, ale většinou se nedají moc upravovat. Mají překombinované tvary, křivky a za pár let působí cirkusácky. Toledo je tak někde uprostřed. Škodovky se obecně dobře "zkrášlují" mají jednoduchý tvar a v sérii jsou právě něco jako nedodělané.. Toto je můj názor, ale jsem ujetý na upravování aut. Obyčejný člověk nic takového řešit nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 hej skodovky maju jednoduchy tvar a da sa dorabat ... pozeram na to roky stylom ... lacnejsi dizajn nedorobeny do detailov ... lebo vsak to neni vw ani audi ... nad tym cirkusactvom ... pozri sa na citroen napr na teba tie ich kreacie neposobua cirkusacki ? len korea ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Citroen už ani není snad auto, to jsou vesmírné plavidla. S těma korejcema to nemyslím tak zle, některé se mně líbí, ale rychle se okoukají. Za 3-4 roky po nich neštěkne ani pes. Jsou udělána pro konkrétní dobu, trh.. Škodovky si svým konzervativním designem dlouho drží standart - jsou pořád nemastná neslaná, ale stálá... Podotýkám že nejsu škodovkář, akorát ho teď momentálně vlastním a většinou se snažím psát nezaujatě.. Ještě doplním, kdo si vzpomene jak vypadá stará i30 hyundai nebo facelift? Jaký je vůbec mezi nima rozdíl? Většina lidí už ani neví, ale na jedničkovou oktávku si bude pamatovat každý trouba.. Editováno: 28. Únor 2014, autor: mx6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 je to pravda, to co je teď designově IN bude brzo OUT. škodovká má vzhled, kterej u novýho auta nenadchne, ale bude to několik let pořád vpohodě. taková OI a FI jsou podle mě nesmrtelný auta, když si vezmu jak jsou starý. Ale třeba předchozí i30 už teď na silnici doslova straší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 ale napr predchazdajuca kia ceed az tak nestrasi a stara i30 bol hnus uz za nova ..... mne dizajn oIII pride az moc fadny ... uvidime ako to bude posobit za par rokov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak třeba současný ceed je moc pěkné auto, ikdyž takové korejské. Jinak ty šílený interiéry mi taky nesedí, teď asi v hnusnosti vyhrál Ford Focus. To je fakt jak z americkýho sci-fi ze 70. let. Oni i některý ty futuristický palubky vypadají dobře, ale vždycky je to vyfocený v nejvyšší výbavě. Když pak se člověk podívá někam na sauto, jak vypadá "normální" výbava, tak je to dost hrůza. Když se vymění 5" dotykový LCD za 0,3" LED displej s hodinama apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.