Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem se byl podívat na nové auto u prodejce, které mi bude brzy předáno a všimnul jsem si, že u prahů (mám bílou Candy) je vidět hrubší ochranný nástřik. Je to docela znatelné i z dálky, je to u vás taky tak nebo to někdo odfláknul nebo to je ultra vidět na bílé? Navíc jsem si všimnul i dvou prolisů od nějakého stojanu (asi na úrovni pro uchycení zvedáku).

Nemá někdo zkušenost / možnost vyfotit?

Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru ;)

• Autor

Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru ;)

To mi neříkej, to spíš vypadá, jako by to stálo na nějakém stojanu a stříkalo se to na něm. Je to fakt vidět docela z dálky ... nepřišlo mi, že bych to na jiném viděl ...

potvrzuju co píše jozzi, taky mám fabii a je to stejně, ty prolisy jsou opravdu značky na umístění zvedáku

navíc jak se tam do toho místa toho nástřiku dostane špína, tak se to odsud dost blbě dostává

takhle to vypadá u fabií, viz. fotky v tomto tématu, jsou tam vidět i ty prolisy:

http://forum.skodahome.cz/topic/104389-dat-uz-ted-letni-pneu/?p=1756025

Upraveno od HjM

• Autor

Ale u Rapidu je ten prah fakt vysoko a je to vidět víc než u Fabie (shodou náhod stále jedna vedle, koukal jsem na to) ....

Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu

• Autor

Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu

Dvojková

Mam to taky, jak hrubsi nastrik, tak znacky pro umisteni heveru - mel jsem to i na OII, je to normalni, jen sis driv nevsiml.

• Autor

Na té bílé je to hrozně vidět :-). Já na Focusu to mám zespodu trochu jinak a možná i jak je to čisté a nové ... Jiříkovo vidění ;).

Tak tedy díky, ještě to nafotím, pro představu ostatních ;)

Když už tu to téma je, někde jsem četl, že tam někdo lepí i nějaké ochranné folie. Říkám si, jestli je to k dobru, nebo to naopak může uškodit. Máte s tím někdo zkušenosti?

Ahojte ja mam Rapid s bezovou cappucino metalizou a skoro ten nastrek hrubsi ani skoro nevidno, asi to zalezi od farby aku mame na autach

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.