KoNG Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Tak že si odpovím zase sám, právo na náhradní vůz v případě reklamace čehokoliv člověk nemá, čistě záleží na zlovůli každého jednotlivého servisu, jak jsem se dozvěděl z linky péče o zákazníky. A nyní foto opravy, no na autorizovaný servis bych si to býval představoval lépe, zase fotka to dost zvětšuje a skutečnost není tak hrozná. Nakonec to dopadlo tak, že se přebrousilo a lakovalo pouze lokálně do rozstřiku pouze ze spoda, čemuž jsem nakonec asi rád. Jinak auto mi ani neumyli, hold šlo o reklamaci a né úkon který bych cáloval ta na mě. Tedy posuďte sami, nahoře na začátku vlákna jsou fota před a zde fota po. hnus takhle to zprasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tak zprasený bych až tak neřekl, to bych jim zase křivdil, jen bych to čekal od autorizovaného lépe o trošičku. Ale opravili a v podstatě bez keců a dohadování, je to na místě kde je to stejně jedno a kdo o tom neví, tak si ničeho nevšimne, to jen já puntičkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Me to prijde opravene uplne v pohode, akorat bych se bal, ze se to bude casem vyskytovat na dalsich mistech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 No ta oprava nic moc,opět se jen potvrdilo že v autorizacich pracuje banda neschopnych lemplu.Taky jsem tam nechaval něco lakovat,vyhozenych furu peněz,naštěsti přes pojistku ale za ty prachy hodně podpruměrny vysledek.Nevim za co bere autorizak tolik peněz ale za kvalitu to určitě nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Není to pohledové místo, pokud se to nebude opět loupat, tak bych se s tím spokojil. U některých modelů ani metlu dovnitř nestříkají. Jen ta odloupnutá vrstva s plničem mi přijde hodně silná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 No dle původního fota před opravou je vidět, že ten lak v tom místě byl zkrabatělý, tedy se nechytl jak měl již ve výrobě (asi špatně odmaštěné místo). Nikde jinde na viditelných místech již jsem takovou "anomálii" nenašel. Tedy že by se mělo opakovat z jiných míst na autě strach nemám (aniž bych to chtěl zakřiknout), spíš jsem naplej jak dlouho vydrží ta oprava, která se zatím tváří, že by vydržet mohla, ale ani to bych zakřiknout nechtěl. ŠKODA, néé simply clever, ale ŠKODA, "kvalita za rozumnou cenu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Dolíval jsem vodu do ostřikovačů a koukal na ta místa na okraji kapoty kolem znaku a světel. Vypadá to celé jako sváry nebo po lakování. Jsou tam takové jakoby kapky nebo prostě hrubá vrtsva laku. Zkusil jsem je jemně zmáčknout a je to poddajné.. snad to nebude do budoucna problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Vyfoť to a ukaž. Jinak si myslím, že se nemusíš obávat pokud to násilím nenarušíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Dneska jsem při nastupovaní koukal na hranu předních dveří a tam jsou ty kapky / stečence barvy sem tam taky a taky jsou poddajné. je to v dolním rohu dveří viditelné ze sedadla... co to sakra je ? to si snad dělají prdel ne ? jestli se to nebude narušovat mechanicky, tak po několika letech se to určitě naruší sřídáním mrazů, veder a podobně... to jsou jako duté kapky ? jak to lakují ? Začíná mě to auto trochu srát... teda měl jsem před tím rencka a ať si říka kdo chce co chce, tak nic podobného na něm nenastalo. a to nemluvím o tom rachotu z kufru. Editováno: 4. Únor 2014, autor: runner 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Ale no tak, nač stahovat kalhoty, když brod je daleko. Normální pružnej tmel mezi díly karoserie kvůli zatěsnění a přelakovanej. Na Loctite a u Wurtha jich mají..... . Nenadávej na to auto, máme 10letou záruku na rez. A takový minely, jako odírání prahů spodním přídavným těsněním u nových OII (je tu někde celé téma o tom), jsou snad minulostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 10? Já myslel 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Záruky výrobce 1. Záruka 2 roky na věcné a právní vady 2. Záruka 3 roky na vady laku 3. Záruka 12 let na neprorezavění karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 správně a ještě je tam 4 roky na neprorezivění výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 runner: Mirnil bych prvotni vyjadreni, kdyz sam nevis o co jde. Jak jiz bylo receno, je to normalni, je to zatesneni pruznym tmelem a nasledne prelakovano - velmi pecliva antikorozni ochrana. A pokud to Rencek nemel, o to hůř. Navic zkouset to jemne mackat neni opravdu dobrej napad - akorat docilis toho, ze mechanicky poskodis vrstvu toho laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) ok, pokud je to takto pak to s tim renckem beru zpet. Jen jsem to opravdu lehce zkusil a prekvapilo me to. Dik za uvedeni na pravou miru. Kazdopadne dalsi drobnejsi problemy pretrvavaji a celkove nemam z auta dobry pocit. Az me to mrzi, protoze jinak je to auto, co se jizdnich vlastnosti, motoru, provedeni interieru a exterieru tyce za tu cenu super. Editováno: 7. Únor 2014, autor: runner 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 se mrkni od části 5:30 jak se to dělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) jo na tohle jsem koukal kdyz sem si kratil chvili cekanim na rapida...to je presne co jak to tam patla ten "stetec" do spár? Editováno: 7. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 runner hoď jsem foto. pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.