Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Pěkně jste vyhráli, teď jen abychom to my zvládli stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 pfúúú ...boli to nervy..práve vás pozerám a vyrovnaný hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Na chvilku mě vypadlo připojení a hned jsme dostali gól... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Nevypadá to s námi moc dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Švajčiari to je veeeeeľmi nepríjemný súper pre každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 A je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak s tím už nic neuděláme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 pre mňa až nečakane jednoznačný výsledok pre ŠVAJCOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Škoda druhé poloviny 3. třetiny, do té doby to vypadalo nadějné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 slabý dôraz vo vašej obrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 njn, co clovek nadela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Salák sa tam môže aj roztrhať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 To je tak když Lojza furt něco vymýšlí...je to akorát k hovnu..jsem ještě u něho neviděl nějakou a pevnou 5ku..a ještě na MS vymění pulku týmu co mu odehrat EHT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 tak jsem to neviděl a koukám na výsledky a jsem nepříjemně překvapen. myslel jsem, že by jsme se Švýcarama mohli aspoň bod udělat, ale koukám, že jsem asi hrály bez obrany :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Poslední třetinu prakticky ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 kdo nás čeká dál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 vo štvrtok máte Dánov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 ty by jsme snad mohli porazit, pokud ne, tak tam nemáme co dělat a ať raději jedou domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 tých zvládnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 kdo čeká vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 vo štvrtok Lotyši a v piatok Rakúšania .... Rakúšanov by sme mali dať,ale Lotyši budú asi ťažší súper.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 myslím, že je dáte oba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 tak v tichosti dúfam ..potom "už" len RUS a USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 no tí Švédi sa pekne trápia s Bielorusmi ..zatím 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 já už to říkal loni a rok před tím, že mi připadá, že se srovnávají váhy mezi hokejovými mocnosti a státy, které nejsou až tak v hokeji vyspělí. viz Švýcaři a pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.