Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? Vím, že zde hjsou uvedeni jako obchod poskytující slevy, ale zajímají mě spíše reálné zkušenosti nakupujících.

Díky za reakce

jen a jen pozitivni ;) , bral jsem už od nich kvanta věci , a vždy vše přišlo v pořadku a hlavně rychle ;)

Taky se přidám, co jsem si objednal tak přišlo, mají věci i dobře popsané, i co se týká dopravy tak v pohodě, dobře zabaleno a nikdy jsem nečekal víc jak pár dní  :kol-47:

Také jsem s nimi zatím neměl problém.. Vždy dobře zabaleno a objednávky bez problému.. I když mě přijdou trošku dražší, tak zase mají snad úplně všechno potřebné i nepotřebné  :kol-28:

Také tak, plná spokojenost - zrovna předevčírem jsem u nich nakupoval kvanta věcí znovu  :kol-47:

• Autor

Mám zatím neuzavřenou objednávku - originál koberečky a šrouby na kola na moji Oktušku.

Uvidíme, co ještě najdu.

Já jsem u nich nedávno taky ojednával a naprostá spokojenost.

X objednávek a vše v pohodě. Sleva? Jak ji uplatnit?

...taky naprostá spokojenost, o objednávce víš vše od přijetí do dodání, a sleva?...víš jaká je doba, o co si neřekneš to nedostaneš...

• Autor

Se slevou zatim nepocitam (nemam skoda-home karticku) ...spis premyslim co jeste Oktušce koupit.

jen to nej jezdím tam každých 14dnů v uterý 

Též se přidám, naprostá spokojenost :) vše dobře popsané, hlavně fotky. Jasně určené, co je originál díl a co je druhovýroba či dovoz. Objednávka rychle vyřešena a vše vždy příšlo v naprostém pořádku. 

• 2 týdny později...

Musim se taky přidat, nemám nic co bych vytknul. Všechno přišlo vždycky brzo a když něco něměli skladem, tak zavolali na nabídli něco jinýho. Takže za mě velký + :kol-47:

Lepší než cc-autodily.cz? Tam já nakupuji nejraději:)

marthass: cc-autodily jsou něco jiného :) ty nabízejí i nápravy a celkově všechny věci na vozy koncernu. Ob-autodily jsou spíše na příslušenství a šlechtění vozu. V OB najdeš nárazníky, plasty, hoooodně věcí do interiéru, síťky, blinkry apod. věci :) ale třeba rameno nápravy tam nemají. Z těch dílů mají maximálně brzdy, rozvody apod. :)

taky naprosta spokojenost, udelano nekolik nakupu, vzdy bez problemu! :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.