Publikováno Duben 30, 201312 r Ahoj, jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? Vím, že zde hjsou uvedeni jako obchod poskytující slevy, ale zajímají mě spíše reálné zkušenosti nakupujících. Díky za reakce
Duben 30, 201312 r jen a jen pozitivni , bral jsem už od nich kvanta věci , a vždy vše přišlo v pořadku a hlavně rychle
Duben 30, 201312 r Taky se přidám, co jsem si objednal tak přišlo, mají věci i dobře popsané, i co se týká dopravy tak v pohodě, dobře zabaleno a nikdy jsem nečekal víc jak pár dní
Duben 30, 201312 r Také jsem s nimi zatím neměl problém.. Vždy dobře zabaleno a objednávky bez problému.. I když mě přijdou trošku dražší, tak zase mají snad úplně všechno potřebné i nepotřebné
Duben 30, 201312 r Také tak, plná spokojenost - zrovna předevčírem jsem u nich nakupoval kvanta věcí znovu
Duben 30, 201312 r Autor Mám zatím neuzavřenou objednávku - originál koberečky a šrouby na kola na moji Oktušku. Uvidíme, co ještě najdu.
Duben 30, 201312 r ...taky naprostá spokojenost, o objednávce víš vše od přijetí do dodání, a sleva?...víš jaká je doba, o co si neřekneš to nedostaneš...
Duben 30, 201312 r Autor Se slevou zatim nepocitam (nemam skoda-home karticku) ...spis premyslim co jeste Oktušce koupit.
Květen 3, 201312 r Též se přidám, naprostá spokojenost vše dobře popsané, hlavně fotky. Jasně určené, co je originál díl a co je druhovýroba či dovoz. Objednávka rychle vyřešena a vše vždy příšlo v naprostém pořádku.
Květen 13, 201312 r Musim se taky přidat, nemám nic co bych vytknul. Všechno přišlo vždycky brzo a když něco něměli skladem, tak zavolali na nabídli něco jinýho. Takže za mě velký +
Květen 16, 201312 r marthass: cc-autodily jsou něco jiného ty nabízejí i nápravy a celkově všechny věci na vozy koncernu. Ob-autodily jsou spíše na příslušenství a šlechtění vozu. V OB najdeš nárazníky, plasty, hoooodně věcí do interiéru, síťky, blinkry apod. věci ale třeba rameno nápravy tam nemají. Z těch dílů mají maximálně brzdy, rozvody apod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.