ic.sniper Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) Jenže Rapid má být také lowcost modelem, i 1,6 TDI je za nemalý příplatek, 2,0 TDI by podle mě němělo smysl... ten kdo chce takový motor tak už chce i "lepší" auto, jako je Octavia a vyšší Editováno: 4. Září 2013, autor: ic.sniper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Tak o nápravě to asi nebude, když už FI nosila 1.9TDI. Je to určitě o segmentaci nabídky...chceš 2.0TDI, připlať si za OIII 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 A v MR2014 již vnitřní osvětlení vzadu svítí společně s vnitřním osvětlením vpředu, nebo když je vpředu vypnuté lze osvětlení vzadu zapnout, jsem se dočetl. Tak to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Neni to tak, tato zmena teprve prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Mám otázečku, má Rapid liftback od mr2014 zamykané víčko nádrže centrálním zamykáním stejně jako Spaceback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) spaceback ma samozamykací krytku víčka??? To jsou hadííííí edit: aaa už to ctu...na super: Editováno: 2. Říjen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 (editace) Všimli jste si? Nový Rapid Greenline má sice na všech propagačních materiálech litá kola Carme 15", v základní výbavě má plechová kola s novým typem velkoplošných krytů EDIT: P.S. Můj osobní názor na tyhle poklice není moc pozitivní, nemám rád, když "prosvítají" plecháče. Editováno: 12. Říjen 2013, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 no nevím jak to bude vypadat v reálu, ale na tom obrázku mi přijde, že tohle budou jedny z hezčích poklic, co poslední dobou škoda produkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Souhlas. Z poklic mně přijdou vkusné jenom Rif, Sattelite a Tekton. Třeba patnáctky na OIII jsou děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Kluci mam dotaz, dává se seriově do rapida m.r. 2014 siťovy program do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Woody: u akce Fresh to nejde u ambition výbavy připlatit, tak bych usuzoval, že to je standart, ale když se podívám do výbavy, tak to tam nikde nevidím, že by to obsahovalo. Nejlepší zavolat buď na info linku škodovky nebo svému prodejci EDIT: už jsem to našel, síťový program je součástí "Paketu zavazadlového prostoru", kde je ještě k tomu háčky na tašky (pevné, nesklopné), odkládací schránky za zadními podběhy, upevňovací háčky pro síťový program a síťový program To to je ve výbavě Ambition a výš standartem. Není pro Active, Active Fresh a Ambition Green Line Editováno: 18. Říjen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Aha tak to jo, dik. Právě že jsem to měl v kufru a bylo mi divné, že by to tam dali navíc. Ale nejvic mě dorazilo, že v těch bočnich kapsách v kufru jsem našel i rezervní lampičku co se dává do kufru. Asi tam spadla při montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Asi jo podle mě akce "Fresh" obsahuje to, co stálo málo peněz jako přílatek a 90% lidí si to zaplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Sitovej neni urcite ve vybave,... i v eleganci si za nej musis priplatit nebo jako prislusenstvi tod muj nazor, ale zavolej si do bolky pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Už jsem to našel. Siťovy program je standart pro ambition a elegance www.havex.cz/cz/skoda-rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Jak jsem psal, vycetl jsem to z ceniku Skodovky krome Active, Active fresh a Ambition GreenLine, je sitovy program ve vsech vybavach standartem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Dnes jsem šel s autem do servisu a prohlídl si aktuální provedení. Byly vedle sebe jak původní, tak aktuální verze, šlo hezky srovnávat. Chromovaný spínač světel a nový vzhled Swingu apod. jsou sice drobnosti, ale dost pomáhají. Velký rozdíl je v materiálu volantu, původně jsem se s koženým provedením nesetkal a ani to nevypadá, že to předtím byla kůže. Lišta na přístrojovce vypadá překvapivě hodně dobře. Co se nepovedlo zlepšit je ovládání manuální klimatizace na chromované provedení, Climatronic vypadá o několik tříd líp. Nešly srovnat potahy, v obou byl paket Dynamic. Bílý liftback s paketem StylePlus mě nenadchl, černá metalíza mně přijde mnohem elegantnější. Editováno: 19. Říjen 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Tak to já objednal bílého Stylpluse tak už vím komu se nebude líbit mě zase nesedí ta černá na rapidu a už bych nikdy nechtěl černou měl jsem 3 auta černé Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 (editace) Jsem si až teď všiml, že od MR2014 má Rapid přepínač se pochromováním. Nevíte, zda je v tomto provedení i varianta bez ovládání předních mlhovek? Případně zjistit číslo dílu? EDIT: Předpokládám, že by se dal použít v F2 . Editováno: 25. Prosinec 2013, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Určitě by tak měl existovat už jenom kvůli VW Polo, ze kterého tuším pochází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Našel jsem, že by měl mít kód 5JA941531DWHS Mimochodem v kombinaci černá/bílá by měl být i ovladač sklonu světel (5JA941333AREH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak dnes projizdka s bratrancovo tyden starym Rapidem 1,2 TSI Ambition style plus, cervena corida. Cerne zadni kridelko cerne 17" kola 205, cerne zrcatka leskla, cerne pruhy nad prahy a low xenon, manual clima, vyhr. sport. sedacky, maxidot, sportovni pedaly za "krasnych" 370tis. Auto vypada pekne a docela mu ta kombinace cervena cerna slusi. A ted porovnani s mym MR 2013 na 15" kolech 185. Exterier: vec vkusu a velikost penezenky. Interier: zname veci jako trirameny volant ( mam ctyrramenny ) rozdil v kuzi je znacny pokud se tomu memu da rikat kuze. Triraminko ho ma mekci a prijemejsi na omak ( plati i pro radicku a rucku) Ovsem me vice vyhovuje ctyrraminko vetsi variabilita uchopu + i kdyz ne uplne spravnych ale obcas si kazdy ulevi a nedrzi volant 3/4 na 3. Ja obcas na dalnici pri pohodove jizde uchupuji volant prave za leve spodni rameno s rukou oprenou o koleno, to u triramena nejde. Jinak chvalim presun ovladani PP na multifunkcni volant z kolebky packy sterace ac jsem na to zvykly tak ovladani na volantu je lepsi si myslim. No dale ta lista pred palubovky. Bratranec ma cernou lesklou a nestastna to kombinace . Vse je na tom videt a utirat prach 10x denne ten je na tom videt nejvic. Tedy v tomto pripade zaplat pan buh za me stare reseni. Vypinac svetel chromove oramovani, peknei kdyz na dotek ten vypinac na me pusobil vic gramlave. Sportovni sedacky parada oproti mym klasikam. Trochu tuzsi a mnohem lepe drzi telo. Sportovni pedaly pekne ( mam taky jine orig. skoda i s operkou nohy) chybi operka na levou nohu kdyz uz sport pedaly nemela by chybet operka. Co me ovsem zaskocilo + mozna jen zdani nebo teni pedaly) spojka mela lehce kratsi chod vych rekl. Co me negativne prekvapilo. Kdyz se spojka zmackla nadoraz vzdy to kleplo, tedy pri kazdem razeni klep. Asi nejaky tuhy doraz nebo nevim, ale to me dost vadili. Mam jine sport pedaly a mam ticho. Jizda: motory srovnavat nebudu ty jsou stejne. Ovsem podvozek. Oproti memu dostal podvozek vyraznych zmen k lepsimu bych rekl. Ackoliv na 17" kolech cekal jsem ze to bude tvrde nic takoveho se nedelo. Dokonce bych rekl ze to vyslo s mym na stejno + lepe to drzelo a zadek na nerovnostech tolik neodskakoval jako u me ( proste uz to neni takova koza ). Lehka inovace podvozku se urcite povedla. Xenony jsem bohuzel nemohl posoudit byl den. Zajimave ze antenu porad davaji prut ackoliv me kdyz ji ukradli a kupoval jsem novou tvrdili ze prut uz neni ze se nevyrabi a koupil jsem klacek - ten se mi stejne libi vic. Tedy tot vse z toho co jsem hlavniho postrehl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Mám dotaz,snad se trefím do tématu,jaký mám MR já?Rapid koupen jako skladový vůz bez nájezdu km 12/11 2013 v AUTO CB Plzeň,v TP zadní strana datum ze Škody Auto v Ml.Boleslavi v Záznamu o schválení tech.způsobilosti vozidla 24/10 2013,to je asi datum výroby nebo expedice? Jaký je rozdíl mezi MR 2013 a 2014? Liftback,63kW,Fresh Ambition(Swing,SunSet,mlhovky,multif.volant,kožený paket,manuál.klima,Maxi Dot,atd)červ.corrida.Mám jej na Škoda forum jako téma: Můj nový Raptor.Je tam i dostatek fotek. Někde píší,že je to od 25 či 35.týdne r.2013,tak nevím. Žádné zde hojně popisované problémy typu "rachtání" rozvodů po startu,nedovírání kufru atd,atd.prostě nemám,pokud bych nečetl zde,nevěděl bych o nich.Jen problémy s českým vandalismem,jako ukradené středové kryty litých kol CARME,nabouraný blatník na parkovišti a ujetí,takže škoda 12500Kč a má spoluúčast 5000Kč.... Vše na výše uvedém Škoda fórum. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: vita.kulisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.