Přejít na obsah

Škoda Rapid Sport


Pawouk

Doporučené příspěvky

RAPID SPORT  na 32. GTI srazu ve WORTHRESE  ;) vypada pekne,jen skoda ze nepujde do vyroby si myslim  ;) koncovky vyfuku ala OIII RS, predni xeny ala SUP II FL ...... takovy lego to je  :D co nasly to doimplatovaly  :D samozrejme i VW taky dopasovalal kdysi golfa kdyz zjistil za ze tri nedele zacina GTI sraz tak udelali toho nejrychlejsiho a taky neovladatelnyho golfa :D nicmene, ale je to pekny jako celek  ;)


urcite bych se nezlobil  ;)


 


,,Vůz je nalakován v metalických barvách červená Corrida a šedá Steel. Sebevědomě a osobitě stojí tento sportovní vůz na 19 palcových kolech z lehké slitiny. Předek vozu okouzlí spojlerem a mohutným otvorem pro přívod vzduchu. Velkoryse dimenzované blatníky a masivní prahy podtrhují vnější vzhled vozu. Další sportovní prvky přidává záď vozu s výrazným nárazníkem a dvěma integrovanými koncovkami výfuku. Spodní zakončení tvoří obvodový karbonový rám. V interiéru sportovní vzhled pokračuje například v podobě sportovního volantu, sedaček Recaro a osvětlených prahových lišt. "


 


post-58977-0-05379600-1368013768_thumb.j  post-58977-0-38041400-1368013780_thumb.j  post-58977-0-45592000-1368013894_thumb.j  post-58977-0-41451200-1368013901_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle koncepty jsou vždycky pěkný, toto nevyjímaje. Různé barvy kol nejsou novinkou, nicméně sedí to s lakováním, prostě jo jo, to je pěkný. S 1.8TSI by to bylo slušný RS, nicméně pokud se dočkáme, tak bych tipoval na 1.4TSI se 180PS a hlavně bez toho rozšíření a kol - aneb takhle to vyrábět určitě nebudou, což se dá pochopit. Vypadá to ale moc fajnově, plus ty světla, jo !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe, taky nikdo neříká, že Rapid sport se bude někdy vyrabět :) tohle je pouze studie, aby se škodovka něčím na Worthersee ukázala. Stejně jako loni se Citigo WRC, taky to nebude nikdy jezdit. A jestli se Rapid sport bude někdy vyrábět, tak určitě ne v téhle podobně ala "WRC blatníky" a 19" kola :)

 

Možná si vezme nějaké prvky z této studie, ale určo nebude vypadat takhle :) a mám ten pocit, že když už sport, tak to bude něco ze spacebacku a ne ze sedanu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...