allty Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Já vám nevím ale mě to zas tak neposlouchatelně špatné nepřijde mám v tom amu+ a repra navíc. Když to zhodnotím vyjde mi z toho takovej průměr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Ahojte, aka velkost repro je v prednych dverach? Mam nutkanie vymenit origos repro za nieco kvalitnejsieho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mě zvuk v R nepřijde tak hrozný. Máme Swinga a pouze přední repro a když to porovnám s předchozí OII FL kde bylo Blues a taky pouze přední repro tak je R na tom lip minimalne o 50% a nemyslím si že takový vliv na to má rozdíl Swing vs. Blues. Samozřejmě v porovnání s druhým autem Y kde je Bolero a 8 repro je to někde jinde, ale to snad ani nikdo nechce porovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Vedel by nekdo o nejakem dobrem subwoofru, ktery by se vesel do odkladaci schranky v kufru? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.