LeMo Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Toto by mi na tých extrémne modrých žiarovkách vadilo - toto sú konkrétne H15 GP Thunder v Golfe..ten modrý odraz v celom svetle nemusím Editováno: 10. leden 2015, autor: LeMo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Rypicong já tito psal jak jsi objednával auto že je máš přiobjednat xenony nedal jsi na mě tak teď máš smůlu nj, když to bylo těžký, mi takhle bylo psáno že mám dokoupit asi ještě 5 věcí a cena auta by se zvedla o 30 - 40tis jediný čeho lituju je aut. klima Xenony částečně, s lepšíma žárovkama je Rapid cajk, jenom bych si s xenonama odpustil laborování s žárovkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Uvažuju o Rapidu. Dát na denní světla žárovky za 500Kč/ks, to byl od škodovky zase nápad. Jakou máte zkušenost s výdrží žárovek? Toledo má ve světlech samostatné žárovky pro denní svícení, asi se vzdám sportovních sedaček a kupím raději Toledo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Auto mam necele 2 roky. 37 tis. a zarovky OK denni. Resp. vsechny. I H7 Osram NBU, ktere tam mam pres rok co zivotnosti tyce kdyz se ptas. Editováno: 10. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Uvažuju o Rapidu. Dát na denní světla žárovky za 500Kč/ks, to byl od škodovky zase nápad. Jakou máte zkušenost s výdrží žárovek? Toledo má ve světlech samostatné žárovky pro denní svícení, asi se vzdám sportovních sedaček a kupím raději Toledo. kvůli žárovce koupit jiné auto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Jiné auto? Rapid a Toledo jsou jednovaječná dvojčata. Rozdíl je pouze v podobných prkotinách. Když by byl s H15 problém, klidně si koupím Toledo i když jsem zarytý škodovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 technika je shodná, ale designově jsou přece jenom odlišné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Rovněž bez problémů, zatím jsem neměnil ani jednu žárovku. Rapida mám 22 měsíců a najeto 43t km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Vlákno denního svícení H15 má životnost 2000 - 4000 hodin. Pro představu při rychlosti cca 50Km/h se s těma žárovkama dá ujet 100 000 - 200 000km. teoreticky tak mají žárovky životnost auta. Cenové argumenty jsou z tohoto pohledu absolutní blbost. Editováno: 11. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Proto jsou tak drahé, protože hold něco vydrží. Jinak doporučuji zakoupit ve škodě orig. náhr. sadu žárovek, kde za 540 máte i ostatní žárovky včetně H15. Sice neušetříte, ale alespoň za těch 540 dostanete víc. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/auto-sady-zarovky/sada-zarovek-pro-vozy-rapid-5ja052000x/0/1/6/43/1001 Editováno: 12. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Díky za informace. Tuto záležitost škrtám a Rapid stále zůstává nejpravděpodobobnějším kandidátem na nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 a už víš co chceš - jakou chceš výbavu apod ? založ vlákno a lidé ti poradí, já osobně po zkušenostech bych nyní volil jinou výbavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Mám na Vás takový blbý dotaz, ale moc si nevím rady se světly. Koupil jsem spaceback (roční auto), zatím čekám než v servisu dodělají nějaké úpravy. Čekání si krátím čtení návodu. Přecházím ze Seatu Toledo 1996, takže si moc nevím rady s ovládáním světel (auto má paket xenon). Můžete mi prosím popsat, na jakou polohu svítit přes den a po tmě...u mého starého auta stačilo jen zmáčknout tlačítko a bylo. Z návodu jsem to moc nepochopil. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) Světelného asistenta máš? Jinak je to klasika. Otočením spínače doprava tam jsou polohy 0 - obrysovky - potkávačky, kdy při nule je standardně dostupné denní svícení po zapnutí zapalování, ale svítí jen předek, takže moc nedoporučuji v noci a za snížené viditelnosti. Se světelným asistentem tam pak je ještě poloha Auto, kde se to pak řídí ze senzoru osvětlení okolí. Editováno: 16. leden 2015, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Světelného asistenta, jakože polohu auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Ano. I když třeba ti tam ŠA dá spínač s polohou "auto" jako přípravu, i když tam asistenta nemáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 dobře diky za info, při zkoušení auta jsem světla právě vůbec nezapínal a pár lidí na mě bliklo tak zítra musím vše vyzkoušet než auto převezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Pokud jsi světla nezapínal, mělo by v poloze 0 fungovat po zapnutí zapalování denní svícení v předních světlometech. Mohlo být ale deaktivované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Možno blbá otázka, ale vie niekto aký je rozdiel medzi žiarovkou P21/4W s paticou BAZ15d a žiarovkou P21/5W s paticou BAY15d?? Aké má vlastne SB vzadu žiarovky a tie malé v rohoch svetla sú W3W? Nikde to nemožem nájsť...w3w má rovnakú paticu ako w5w predpokladám, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Hle blba ne. Kdyz sem to koumal to oznaceni tak sem narazil na to, jak sou na ty objimce ty dva cudliky tak na jednej zarovce sviraj uhel 180stupnu a na druhej placnu 150. Takze rozdil v tomto. Snad sem se vyjadril tak nejak srozumitelne[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 To znamena ze stejna zarovka ale nezacvakl bys ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Ano už to vidím...a Rapid má asi tie 4W BAZ15d nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 To sem ti moc neporadil [emoji2] tim obrazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Je lépe dát xenony a pak hurá do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.