Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Toto by mi na tých extrémne modrých žiarovkách vadilo - toto sú konkrétne H15 GP Thunder v Golfe..ten modrý odraz v celom svetle nemusím 

post-88451-0-84026900-1420888201_thumb.j

post-88451-0-38868000-1420888286_thumb.j

post-88451-0-81722500-1420888291_thumb.j

Editováno: , autor: LeMo
Vloženo

Rypicong já tito psal jak jsi objednával auto že je máš přiobjednat xenony nedal jsi na mě  :kol-28: tak teď máš smůlu  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

nj, když to bylo těžký, mi takhle bylo psáno že mám dokoupit asi ještě 5 věcí a cena auta by se zvedla o 30 - 40tis :)

jediný čeho lituju je aut. klima Xenony částečně, s lepšíma žárovkama je Rapid cajk, jenom bych si s xenonama odpustil laborování s žárovkama :)

Vloženo

Uvažuju o Rapidu. Dát na denní světla žárovky za 500Kč/ks, to byl od škodovky zase nápad. Jakou máte zkušenost s výdrží žárovek? Toledo má ve světlech samostatné žárovky pro denní svícení, asi se vzdám sportovních sedaček a kupím raději Toledo.

Vloženo (editace)

Auto mam necele 2 roky. 37 tis. a zarovky OK denni. Resp. vsechny. I H7 Osram NBU, ktere tam mam pres rok co zivotnosti tyce kdyz se ptas.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Uvažuju o Rapidu. Dát na denní světla žárovky za 500Kč/ks, to byl od škodovky zase nápad. Jakou máte zkušenost s výdrží žárovek? Toledo má ve světlech samostatné žárovky pro denní svícení, asi se vzdám sportovních sedaček a kupím raději Toledo.

kvůli žárovce koupit  jiné auto ??? :)

Vloženo

Jiné auto? Rapid a Toledo jsou jednovaječná dvojčata. Rozdíl je pouze v podobných prkotinách. Když by byl s H15 problém, klidně si koupím Toledo i když jsem zarytý škodovák.

Vloženo (editace)

Vlákno denního svícení H15 má životnost 2000 - 4000 hodin. Pro představu při rychlosti cca 50Km/h se s těma žárovkama dá ujet 100 000 - 200 000km. teoreticky tak mají žárovky životnost auta. Cenové argumenty jsou z tohoto pohledu absolutní blbost.

Editováno: , autor: Supermarine_Spitfire
Vloženo

Mám na Vás takový blbý dotaz, ale moc si nevím rady se světly. Koupil jsem spaceback (roční auto), zatím čekám než v servisu dodělají nějaké úpravy. Čekání si krátím čtení návodu. Přecházím ze Seatu Toledo 1996, takže si moc nevím rady s ovládáním světel (auto má paket xenon). Můžete mi prosím popsat, na jakou polohu svítit přes den a po tmě...u mého starého auta stačilo jen zmáčknout tlačítko a bylo. Z návodu jsem to moc nepochopil. Díky.

Vloženo (editace)

Světelného asistenta máš? Jinak je to klasika. Otočením spínače doprava tam jsou polohy 0 - obrysovky - potkávačky, kdy při nule je standardně dostupné denní svícení po zapnutí zapalování, ale svítí jen předek, takže moc nedoporučuji v noci a za snížené viditelnosti. Se světelným asistentem tam pak je ještě poloha Auto, kde se to pak řídí ze senzoru osvětlení okolí.

Editováno: , autor: kasekvvv
Vloženo

Možno blbá otázka, ale vie niekto aký je rozdiel medzi žiarovkou P21/4W s paticou BAZ15d a žiarovkou P21/5W s paticou BAY15d?? Aké má vlastne SB vzadu žiarovky a tie malé v rohoch svetla sú W3W? Nikde to nemožem nájsť...w3w má rovnakú paticu ako w5w predpokladám, či?

Vloženo

Hle blba ne. Kdyz sem to koumal to oznaceni tak sem narazil na to, jak sou na ty objimce ty dva cudliky tak na jednej zarovce sviraj uhel 180stupnu a na druhej placnu 150. Takze rozdil v tomto. Snad sem se vyjadril tak nejak srozumitelne[emoji2]

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...