Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Obrysovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Každý je zastáncem něčeho jiného to je těžké. Někomu vydrží opravdu dlouho. Jinak na bazaru mám jedny NBU k prodeji za 500 Kč, včetně pošty. Nové nepoužité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak start prodeje OSRAM H15 Cool Blue odložen na srpen (jeden slovenský e-shop) resp. říjen (podle skodacomunite.de)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 špekuloval někdo někdy nad tímto ? http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/3-1-Xenony-HID-sady/86-3-Xenony-HID-H7 akorát jsem přesně nezjistil jak to funguje ( na jaké světla to je... ), podle mě to jde asi dát pouze do projektorových světel jestli se nepletu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 To mi řekněte, proč se mi, ačkoliv nemám hlídání žárovek, zase rozsvítila kontrolka hlídání a přitom žárovky všechny svítí.... Se z toho picnu. Bude něco vidět na diagnostice, co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Zkontroloval si zadní? Popř. obrysovky? Mě to hlásilo, když jsem se pokoušel navodit poruchu světel když jsem vyndal pojistku světel myslím pro denní ta byla kombinovaná s vnitřním osvětlením, už přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 To mi řekněte, proč se mi, ačkoliv nemám hlídání žárovek, zase rozsvítila kontrolka hlídání a přitom žárovky všechny svítí.... Se z toho picnu. Bude něco vidět na diagnostice, co to bylo? Cas od casu se mi taky rozsviti "slunicko".. Rozsvitim vsechno co de, obejdu auto a stejne nic nenajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Přesně, vše svítí jak má. Provedu restart a vše je OK, "sluníčko" nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Miklisku, možná ti rapid hlásí, že tam je ta kontrolka a chce abys dodělal kontrolu žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 ta kontrolka se občas rozsvítí i kvůli většímu přechodovému odporu v patici - takže žárovka normálně svítí, ale systém ji hodnotí jako prasklou. Divný, ale že ti to hlásí, i když tu kontrolu nemáš - není špatně nakódovaná jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Tak to fakt nevím, to bych musel někam na diagnostiku, jestli se to někde zazanenává. Nasimulovat to totiž moc dobře nejde, u mě vyndání pojistky vnitřního osvětlení, jako třeba u Petrrra nefunguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tak přidám zkušenost s Philips White Vision. Dal jsem je před pondělní cestou do Německa ale žádný wow efekt se nekonal. Zvlášť na dálnici těsně po západu Slunce, kdy na východě byla už tma a západ byl ještě světlý. A v dešti tragédie. Celkově proti Osram Night Breaker Unlimited bych řekl sice bělejší příjemnější světlo, ale výkon slabší. Holt "jen"+60% namísto +110%, co jsem měl teď, je prostě znát. Uvidíme jak se osvědčí na cestě do Chorvatska. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) Přidám svou zkušenost s kontrolkou prasklých žárovek. Mi se rozsvítí (rozsvítila) když jsem měl v elektrické redukci (11-ti-na 5-ti kolík, nebo kolik jich tam je) pin u pravého "blinkru". Jestli to hlídá odpor smyčky, tak je mi naprogramování BCM docela záhadou ..... p.s. Uprava, Rapid MR2013 Editováno: 29. Červen 2015, autor: Pastelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) a jak svítí lépe oproti standardním žárovkám ? Editováno: 30. Červen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatemus Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Zdravím, dnes jsem narazil na světla, která by vypadala na autě pěkně http://www.alibaba.com/product-detail/For-SKODA-Rapid-Car-HeadLight-HID_60226697356.html . škoda, že to je na číňana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 No tak ty jsou fesacky. Nema nahodou cinskej rapid ta svetla shodna s nasi verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 podle mě to bude to samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Rozměrově jistě stejná, jen se liší vnitřním členěním parabol. Problém možná evropská homologace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Ale fuj to nemá ani špetku stylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 možná bez toho světelnýho kroužku kolem xenonu by to bylo asi lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Dnes som narazil na dve zaujímavé veci od firmy PIAA Prvou je HID sada nahradzujúca klasické H7 žiarovky. Vypadá to fayn, no inštalácia určite nebude jednoduchá, nehovoriac o STK a o cene sa nemá zmysel ani baviť. Oveľa viac sa mi pozdávajú PIAA LED stretávacie žiarovky (natrafil som teda len na verziu H4), ale na rozdiel od kadejakých činskych shitov čo ledva svietia, tieto H4 majú pri stretávacom svetle 2600lm a pri diaľkovom 3600lm - pre porovnanie H7 Osram NBU majú 1550lm a Philips WV 1500lm. A o farbe svetla 6000K ani nehovorím. Samotné žiarovky majú celkom pekný tvar, žiadne hyper scifi led srandy, a v čírych rapiďáckych svetlách by nepôsobili ani moc rušivo. Už len počkať na H7 verziu https://youtu.be/T35YEGyObnQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Tak ešte pár obrázkov a jeden link pre prípadných priekopníkov :'> Konečne nejaké kvalitné a schopne vyzerajúce LED náhrady za klasické žiarovky..o homologácii písať nebudem, polovica áut na cestách jazdí s kdejakými bludičkami z tesca a aliexpresu..a u ŠA sa nejakých full led asi tak skoro nedočkáme. Odpovedajúca je aj cena - bez mála 4.000Kč za sadu (!) Pre Rapida teda zatiaľ neaktuálne H4 ale PIAA testuje už aj H7, takže uvidím či budú stáť za investíciu https://youtu.be/i2GtPghZKak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Máte někdo zkušenosti s tímto: http://www.tuning-in.cz/skoda-rapid-led-diody-do-parkovacich-svetel.html Zajímalo by mě, jak to vypadá, životnost atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 To bys dal petikilo za 2 ledky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 tak do "blbých" parkovaček asi zbytečnost, ale když vezmu že NBU stojí stejně a vydrží na autě půl roku... Tak je to v podstatě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.