Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Effektive, píše. protože je to návod pro všechny výbavy atd. mě se tam taky píše o maxidotu a nemám ho, píše se vyhřívaných sedačkách a nemám je, píše se o kontrole tlaku v pneumatikách a nemám ji, píše se o xenonech a nemám je. někde je to tam napsané. na začátku v úvodu: Návod k obsluze V tomto Návodu k obsluze jsou popsány všechny možné součásti výbavy vozidla, aniž by byly označeny jako mimořádná výbava, modelová varianta nebo výbava určená pouze pro některé trhy. Ve Vašem vozidle tak nemusí být všechny součásti výbavy popsané v tomto Návodu k obsluze. Rozsah výbavy Vašeho vozidla zjistíte z prodejní dokumentace, kterou jste obdrželi při koupi vozidla. Pro bližší informace se obraťte na svého prodejce ŠKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Maxidot neřeším ten návod popisuje dost podrobně a zmiňuje i alternativní displej tak z toho člověk pozná co má. Tlak pneumatik taky poznám podle tlačítka, stejně tak vyhřívaná sedadla a xenony. Ale ohledně žárovek a např. snímač. hladiny nemám jak poznat že to tam mám nebo nemám tak očekávám že to mají všechna auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No, bohužel tyto věci poznáš až když to funguje nebo nefunguje, jako jsem to teď třeba poznal já, souhlasím s tebou že je to návod na hovno v těhle věcech, ale co se dá dělat. Kolikrát to neví ani mechanici v ŠA co jaké auto má a jaké ne, dokud se někam nepodívají do svých příruček nebo někde v diagnostice. To už by jsme ale dost zabíhaly od témata předních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Tak jsem byl v servisu kvůli té kontrolce světel. Závěr je takový : minimálně můj Rapid má hlídání žárovek osvětlení RZ. Auto bylo píchnute na diagnostice a hlásilo to závadu na osvětlení RZ ( o víkendu jsem namontoval led osvětlení). Hlídání hladiny kapaliny ostřikovačů nemám, dnes jsem ji vystříkal až nadoraz a nic se nerozsvítilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Jestli mas to origo skodovacky primo pro rapida, tak je to divny Ja du na reklamaci zitra, tak sem zvedav co mi reknou az mi to vratej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Lusto, tak to jsi asi jediny v republice. I v navodu k origo svetylkam Led se pise ze prekodovani hlidani praskle zarovky je nutne jen u S2, Yeti, a treba i O3, Rapid to nepotrebuje -tzn. nema hlidani praskle zarovky. Nebo pak jsem z toho uz jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Bylo mi řečeno jestli si to dobře pamatuju,že to led osvětlení je určeno pro individuální trh a že moje jednotka ho indikuje jako neoriginální dil který tam nepatří a oficiálně to nejde překódovat. Sám jsem s toho jelen. Jinak jsem vypozoroval, že se to rozsvítí jen v případě, když hned při startování auto rozsvítí normální světla, při denním osvětlení se to nerozsvítí a nerozsvítí se to ani v případě, kdy automat, nebo já rozsvítím normální světla až při jízdě. Mám světelný a deštový senzor a auto je r.v. 10. 2014 Editováno: 17. Únor 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ty led svetla jsou origo prodavany u nas, zadny individualni trh. V navodu je jak prizpusobit u aut co maji hlidani aby jim to nehlasilo. Oni obcas sou pekny pohadkari, mozna kdyz mas svetelny senzor tak to treba mas. Ale pak by to melo byt v navodu napsano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Servisák říkal, že se na to ještě zeptá a zjistí co a jak, tak uvidím s čím přijde, oni kolikrát sami vědí prd dokud se nezeptají ve Škodovce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 sranda , viem len s určitosťou že na OIII pasujú tiež ale akosi sa ich nepodarilo v ODISe nakodovať , miestny fachmani by to mohli vedieť , takto to hádzalo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tady máte Rapida s Whitevisionama od kolegy Lema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektronxx Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Malý dotaz: jaké máte zkušenosti s výměnou žárovky H15 u Rapida, zkoušel jsem to, ale opravdu žárovka H15 nejde ani s použití síly povolit (v prezentaci na internetu to jde snadno, ale u octavie). V servisu to povolovali sikovkami (asistovalo pět servizních pracovníků) no hrůza a montáž nové H15 také nic moc. Nedovedu si představit výměnu na silnici a nedej bože za tmy. Není nějaký přípravek na výměnu žárovky H15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 To čo ste s tým stvárali? za 10 sekúnd som ju mal vonku a ani som nevidel nejakú prezentáciu.... normálne tú žiarovku otočíš do boku tuším proti smeru hodinových ručičiek a vytiahneš von.. len v ľavom svetle sa trošku horšie vyťahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Podle toho co jsem zatím viděl , maji asi všechy rapidy hlidaní žarovek jak předni světla tak zadní a parkovačky spz atd , u sebe jsem mněnil led místo žárovek a žadná problem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Hezky si protiřečíš (slušně řečeno) ...... Ano, Rapidy asi mají kontrolku hlídání žárovek v budících (dvakrát se mi rozsvítila - falešný poplach), ale vlastní kontola není zprovozněna/nakodována. Když mi 2x praskla žárovka H7 a nic to nehlásilo, LED panely v osvětlení interiéru taky ne, LED SPZ též ne. Mám to potvrzeno koneckonců i oficiálně dle VINka přímo ze ŠA. Myslím, že to bude tak u 99,9% uživatelů. Zbytek 0,1% to možná mít bude v rámci dešťového a světelného senzoru a to ještě až od MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 a já jsem si říkál, jestli jenom náš rapid je takovej hipík a free, že nad prasklou žárovkou mávne rukou a nebo je to celá komunita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Cau chystam se vymenit zarovky v prednich svetlometech. Potrebuju tedy 2 zarovky do denniho sviceni a 2 do normalniho . Chtel bych nejake aby to hazelo bile svetlo . Muzete mi nejake doporucit ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) http://www.svetzarovek.eu/p-4457/k-950/krabicka-autozarovky-osram-h7-12v-55w-px26d-cool-blue-intense-2ks/ http://www.svetzarovek.eu/p-22413/k-950/krabicka-zarovek-h7-12v-55w-px26d-osram-cool-blue-hyper-2ks/ Svítí asi nejvíce do běla, ale krom toho že to bude "hazet" bílé světlo, tak ho nebude zrovna moc. Světelný tok je u pr. hyper blue cool téměř poloviční oproti normální žárovce. Viz osram technická dokumentace. Editováno: 10. Březen 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Mne se osvedcily Nigthbreaker Unlimited http://www.svetzarovek.eu/p-33235/k-950/parove-baleni/krabicka-h7-12v-55w-px26d-night-breaker-unlimited-110/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Nigthbreaker Unlimited+ jsem kupoval a dnes došly Auto Štancl Jihlava přes eshop 245 s DPH za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 jsem teda koupil levněji nedávno také už moje druhé http://www.escape6.cz/exterier/svetelna-technika/autozarovky/zarovky-do-prednich-svetlometu/Zarovky-Osram-Night-Breaker-Unlimited-H7---o-110-procent-vice-svetla-ID22523/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 A zarovky do denniho sviceni jsou stejny jako do hlavnich svetlometu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ne, žárovky pro denní jsou H15, pro hlavní H7, ale příště pořádně čti, než se zeptáš, je to tu uvedeno několikrát. Omlouvá Tě jen, že jsi nováček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ale ja se ptal na zarovky do obou svetlometu tak jsem to prave nechapal kdyz mi nekdo daval odkaz na ty Nightbreaker . Jak jsem se docetl tak ty h15 ani nedelaji zadnou zarovku s bilym efektem takze kdyz si vymenim v hlavnim svetlometu tak kazdy svetlomet bude svitit jinou barvou chapu to spravne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Jo, bude. Někde v předchozích příspěvcích to je. H15 tj. dálkové a denní je pouze obyčejné, ale OSRAM už má bíle svítící, ale cena zatím kosmická: 49 euro za duo balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.