Publikováno Květen 12, 201312 r Dílenská učební pomůcka pro RAPIDa, kde jsou různé technické informace o něm. Jsou tam i některé užitečné informace, které se nějakým záhadným způsoben do manuálu pro uživatele vozidla nedostaly. Stáhnout zde: SSP95_CZ_web1.pdf
Červenec 2, 201312 r muzes si ji koupit v ŠKODA Service literature e-shop: http://eshop-literature.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?langId=-11&storeId=10051&catalogId=10401
Říjen 30, 201311 r Dílenské příručky se například dají najít v programu ELSA, nebo na stránkách škodovky v placené aplikaci ErWin.Téma pročištěno od OT.
Květen 6, 201411 r Seznam montážních přípravků ŠKODA: Montazni_pripravky_Skoda__databanka_tools.pdf (našel jsem na netu, třeba se to bude někomu hodit)
Duben 24, 201510 r Kvituji. Předtím jsem si příručku vytvářel ručně z Elsawinu. Pawouku Ty tvoje jsou aktuálnější. Díky.
Říjen 16, 20168 r Autor Nemáte někdo stažené elektrické schéma Rapidů od MR 2014? Potřebuju to kvůli zapojení samostmívacího zrcátka a dešťového senzoru. V původní DPR je schémě jen do května 2013.
Červen 20, 20178 r Bohuzial najnovsie data do ELSY co som nasiel na skodovku su z 2012 roku. Jedine si asi zaplatit pristup do erwinu 30 € den alebo 7 € hodina. Zvolit si sposob tlace do PDF a rychlo si to nazhromazdit . Teda to co potrebujete.
Červenec 14, 20178 r čau, v dílenský příručce zde avizované jsou některý obrázky poškozený, například demontáž tapeců, zadního nárazníku, co zatím potřebuju. Máte to taky postižený nebo jen já?
Červenec 15, 20178 r Je to tak - některé obrázky nejsou příliš zřetelné. Můžeš si to zkusit za patřičný poplatek stáhnout z ErWinu - možná už to opravili...
Červenec 15, 20178 r stačí šéfe, víc nepotřebuju, já jen jestli to mám zkoušet znova tahat a převést v jiném programu, myslel jsem jestli se ty obrázky nepoškodili cestou....víš. Děkuju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.