Přejít na obsah

Predat Auto ? kvoli vybave


Lukas1450

Doporučené příspěvky

Chlapci zaujima ma vas nazor.... Mam predat svojho superba a kupit druheho kvoli vybave ? momentalne mam vybavu Comfort ... a mam moznost kupit vybavu Elegance alebo L&K...  neviem preco ale akosi som si zvykol na ten luxus kedze som presadol z fabky na Superba ..ale podla mna je to asi somarina kedze mam teraz svoj motor v super kondicii a jedine je ta vybava taka slabsia... diki za vas nazor... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech si toho co máš si na něj zvyklej....

 

Nebo si kup druhého a přehoď si motor do druheho dnes je to nahradni díl a máš vše cos chtěl... Nebo výbavu do tvého :-)

 

Ale nejsem si jist jestli na slovensku sou takove platy jako u nas v ČR, že jsi mužeme dovolit dva Superby naráz :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Airman64 Dakujem za odpoved no ako v podstate niesu drahe uz tie superby ale dalsich cca 6000 eur by som mohol investovat inde.. a zas vybavu riesit kupovat prerabat sa mi velmií nehce ...  bude to stat viac nez druhy sup...  a platy u nas su mizerne takze velmi si dovolit toho nemozme .. .:) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řek bych, že motor v dobrym stavu je to nejdůležitější, takže jestli se o něj dobře staráš, víš co si už měnil a podobně, tak bych si radši nechal to svoje. Bůh ví, jak s tim elegánem kdo jezdil, jestli tomu nédával čoud za studena, různý longlife oleje a podobný prasárny. Nějaký dodělávky, jako má elegán si můžeš dodělat, ale na motor, který byl v dobré péči jen tak nenarazíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ďakujem chlapci... na motore su vymenene komplet rozvody + termostat ,olej,nezere vacky a ani kvapku oleja ... jedine co mi bude treba vymnit su len zhavice a motor je istotne v 100 % kondicii ...  rozhodol som sa dorobit si vybavu do elegance aspon co sa bude dat ... sedacky, tapecire,tempomat,airbagy hlavove sa dorobit nebudu dat ... aspon xenony uz mam doma .. tak este raz vdaka chlapci ... 

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...