Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte, dal jsem do pléna anketu na nejvhodnější termín na plánovanou jarní stretávku priaznivcov LPG. Takže hlasujte prosím pro nejvhodnější termín, kde bude největší účast, ten den to zorganizujeme. Místo je zatím parkoviště u rybníka Olšovec v Jedovnicích (tedy blízkost Moravského krasu), druhá možná varianta by byla parkoviště u hradu Bouzov. Můžete hlasovat i pro jednotlivé lokality.

tak mirek2007 taky odhlasováno

Ahoj, koukam, ze bude sraz v jedovnicich. LPG sicenemam, ale mel jsem v octavii a do superba jsem jej chtel taky dat. Urcite nebude problem prijet na sraz s autem bez Lpg, ci je to jinak? Zdravim pojizdne sporaky!:-)

• Autor

klidně doraz, všichni jsou vítaní, my si na rozdíly nehrajeme :kol-47: . Takže si zahlasuj pro nejvhodnější termín, místo už pravděpodobně máš vybrané :kol-28:

Dekuji, misto je vybrane a terminove je mi to jedno, udelam si vcas vzdy :-)

• Autor

v tom případě, je dobré dát hlas i za termín, ikdyž vyhovují všechny

Když nevadí bezplyňáci, tak bych se také nejspíš dostavil do Jedovnic koncem června (odhlasováno). :kol-28:

http://www.olsovec.cz/kalendar-akci-2012   první červnovej víkend na Jedovnici mají závody motorovejch člunů, 20. - 22. června  zase nějakýho "železnýho bejka" a poslední víkend se tam sjede klub cikánskejch trabantů (Dacia)...

Já snad zkusím zjistit, jestli by v některým červnovým termínu nebylo volno v kempu Obora u Lanškrouna ...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

• Autor

no vidíš, jak to máš zmapované :kol-28: , tak ono to bude v kempu, což je opačná strana, tak by to mohlo být v poho

To parkoviště je předpokládám toto? mapy.cz  49°20'26.200"N, 16°45'28.901"E

Pravda, Olšovec je veeelikej - teď mi ještě Martine řekni, jestli myslíš ulici Kopeček, nebo Riviéra - levej nebo pravej břeh rybníka - Pawoukova lokace ukazuje na pravej břeh těsně u hráze...

• Autor

jj, Pawoukovo GPS je správné, tam to bude :kol-47:

jinak hráz je Karle tady 49°20'13.239"N, 16°45'13.398"E

• Autor

a tuto 49°20'30.863"N, 16°45'35.894"E jsem studoval :kol-139: , ale to už je mnogo ljet tomu nazad :kol-46:

tak som zahlasoval,

ale aj tak si myslim, ze sa s tym netreba moc babrat a kombinovat.

Big_M. ako moj zastupca urci termin.

kto pride, pride. zvysok smol-pachol, ako sa u vas hovori.

dalsia sanca na rok.

chlapi berme to ako moznost osobne spoznat chlapikov,

ktorych pozname len cez ikonku, sukromne spravy, alebo email.

preco si nenakuknut pod kapoty, nepotriast uznanlivo hlavou a rukou ?

kategoria priatelstvo k autam neobmedzuje nikoho !!

staci prist s dobrou naladou, nemusis mat ani LPG nainstalovane,

mozes mat hoci aj Octaviu, Zigulak, ci dokonca Izbaster.

druhy rocnik bude vyhlaseny ako Tradicne Stretnutie Priaznivcov a zaujemcov o LPG.

takze Vivat TSP LPG 2013.

Traditional meeting of Supporters of LPG !

Traditionelles Treffen Unterstützer von LPG.

P.S.: mozno pride aj kuzelnik, pardon karel !

• Autor

jasné eL Prezidento, jde o to, abychom sa nezisli iba dvaja, preto ten vyber terminov

• Autor

a ještě jeden skromný dotaz ... v kterou hodinu by bylo dobré si dát scuka, přece jenom ne každý to má co by kamenem dohodil a zbytek dojde pešo :kol-28:

Co tak kolem poledne? Zahlédnul jsem na mapě na tom parkovišti i nějakou restauraci. Ještě by mě zajímalo, kdo tady vlastně hlasoval (15 uživatelů hlasovalo), když příspěvky jsou zde jen od asi šesti lidí?

• Autor

s časem nema problema, nechám to na vás, já jsem na místě za půl hoďky, takový Colins se už poveze krapánek déle :scooter: , takže se musí spíše vyjádřit ti přespolní

no a co se týká hlasů, nevím jak jsi došel k těm 15, ale třeba pro místo vidím max.9 hlasů a pro termín je nejvíc 7 hlasů

Momentálně tam vidím toto: 

Anketa: Nejvhodnější termín na stretávku (16 uživatel(ů) vložilo hlas)
  • Autor

jj, aha, máš pravdu, já to bral podle jednotlivých termínů, nebo lokace ... no uvidíme, až vyhlásíme konkrétní termín, kdo se k němu vlastně přihlásil a kdo přijede

• Autor

připomínám blížící se termín uzávěrky, tak kdo chcete dorazit, hlasujte :kol-47: , zatím to vypadá na 22.6. v Jedovnicích :kol-28:

• Autor

tak zítra je poslední příležitost udělat něco s termínem :kol-28: . Jinak já, kvůli zatím nejpravděpodobnějšímu termínu výše, odmítl dnes šéfa s nabídkou dvoudenního team buildingu ve dnech 21.-22.6., takže doufám, že to klapne a že se i počasí umoudří :kol-26:

jj v nejhorsim, gumaky, vatak, kamna a jedeeem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.