Leden 22, 201411 r to je fakt, ani mi to nedošlo že mu to tady prasíme, jinak ano u toho je iso a musel jsem kupovat redukci na anténu akorát
Leden 22, 201411 r vše jede parádně a velmi znatelně líp, čekal jsem že origo bedny budou stát za prd a že do pár měsíců budu muset měnit, ale hraje to skvostně, jen jak to hraje teď skvostně, tak to poslouchám fakt nahlas a čekám kdy je odpálim a možná to přesuň od toho bazyčkovýho příspěvku, je fakt že jsme mu to celkem zprasili, s jeho tématem to moc neladí, jelikož ten jede trochu jinou ligu Upraveno Leden 22, 201411 r od Doktorone
Leden 22, 201411 r ten nemám, takže jsem neřešil, ale když mi to zapojovali, tak tam přebejvala ještě jedna zásuvka a dle toho elektrikáře to je na MF volant, ale to už fakt nevim, zda by vše šlapalo, co jsem tak pročítal, tak třeba stanice na maxíku a tak bejvá problém, mě by to bylo asi jedno, ale kdybych to měl, tak bych to třeba řešil, ale třeba taky ne
Leden 22, 201411 r jinak dotaz koukal sem na bazos je tam jedno rhapsody a mam jinaci viz foto . tak to asi nebude rhapsody Upraveno Leden 22, 201411 r od bazycek
Leden 23, 201411 r já právě vim, že ty malí byli symphony a ty 2Din byli rhapsody, nevim, že se tam dávalo něco dalšího, když to nikdo neuhádne, tak ho budeš muset vytáhnout a zezadu bude na štítku nějaký číslo aspoň a to pak vygooglit, jinak fakt nevim
Leden 23, 201411 r http://auto.bazos.cz/inzerat/30511317/Radio-Rhapsody-DSP-Skoda.php Viz tady to je i napsano mrknu do papiru jestli to tam nebude
Leden 23, 201411 r právě že to na nich bejvá napsaný, proto řikám vytáhnou kdyžtak šuplík a mrknou ze zadu
Leden 23, 201411 r Autor Je mi to taky nějaký divný to radio. I když ty originály moc neznám, ale tohle jsem v Supu ještě neviděl... Počítám, že z druhé strany bude Blaupunkt, ale typ neznámý Upraveno Leden 23, 201411 r od SUP1
Leden 23, 201411 r Toto je SatCompass, šak je to na něm napsané... Rhapshody nemá navigaci, toto jo. Odkaz na manuál: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3U/do_03-2008/Navigation/Sat_Compass/B5_Superb_SatCompass_NavigationSystem.pdf U VW je to MCD Upraveno Leden 23, 201411 r od MrChodny
Leden 23, 201411 r Aha ja myslel ze je jen rhapsody a symphony ze sat compass je nazev mi nak nedocvaklo
Leden 24, 201411 r sat compass, ale normálně se tomu říká navigace s malým displejem, neboli MCD. nemá skoro žádnou hodnotu, navi cd do ní neseženeš, nemůže být v češtině a ani jako rádio není dobrý. vidím, že MRChodny to vyřešil dříve Upraveno Leden 24, 201411 r od brc.majkl
Leden 24, 201411 r Tak radio objednano. Doktore jak si to vyresil s zbyvajicim prostorem pod radiem existuje nejaky suplik nebo neco skoda? A jeste malickost je odnimatelne to radio ze ? :-D mas fotku?
Leden 24, 201411 r jo jo, je odnímatelný přední panel a je na něj krabička v balení a já měl symphony, takže 1 din a pod tim je šuplík,ten určitě seženeš někde na bazaru na foto pardón za totální mrdnik vevnitř, může za to počasí a moje kuřácká slabost Upraveno Leden 24, 201411 r od Doktorone
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.