Pawlisko Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Zdravím, po dlouhé době jsem se rozhodl zkusit zeptat, zda se již někomu něco podobného nestalo. Jedná se mi o podivné zvuky z motoru, pokud pustím plyn u 3. a 4. rychlostního stupně. Jindy to nedělá. Když dám plyn, tak jde zvuk pryč, ale když ho pustím, tak se to lehce rozhučí. Motor 2.0TDi PD 103kW manual Asi se odpovědi nedočkám, ale nic za to nedám Kdyžtak počkám až něco odejde Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Rozhodně nečekat!! http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-mechanickych-prevodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Mám prodlouženou záruku u CarGarantie (60% platí za náhradní díly a 100% za práci v autorizovaným servisu), takže si myslím, že bude lepší, když mi to vymění celé oni, protože zaplatím stejné peníze, ale bude to celé nové. Nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.