Květen 24, 201312 r Autor kolik jich ještě máš?? mě žádné kšefty ve firmě neprojdou.. Pár se jich ještě najde. kdyžtak piš do SZ
Září 10, 201311 r Tak ty kryty uz jsou i v Skoda e-shop http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/kryt-klice-%E2%80%93-style-bily-000087012px/10
Září 11, 201311 r A pudou i nna starý "dvoudílný" klíče? Respektive jestli pak pude vyměnit baterka. Starej "dvoudílnej" klíč je na fotce vlevo. (Fotka stažena ze stránek na který tu je odkaz)
Září 11, 201311 r No podle me asi podle diody pujde jen na ty jedno dilne http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/4-1-SKODA-Roomster/57-2-Sport/5/23268-Kryt-klice-s-dekorem-sportovni-bily
Září 11, 201311 r Kryt mám a v návodu se píše že se doporučuje před instalací krytu výměna baterie neboť při sundavaní krytu se určo poškodí...
Září 12, 201311 r Muzes prosim udelat fotku toho klice? Ta fotka co tu je nejde poznat jak moc jsou utopene ty tlacitka. No a kdyz uz se maji rozebrat kvuli baterce to znamena ze to uz nejde pak rozpulit aby se dala vymenit? Upraveno Září 12, 201311 r od ASPIRE
Září 12, 201311 r Nejde. Musíš sundat ten ozdobný kryt,který je z umělé hmoty-velmi velmi tenké a když ho budeš sundávat tak ho chtě nechtě poškodíš.
Září 12, 201311 r Aspire: tak dírka pro diodu by šla udělat, to nebude problém. Horší je to, že i když to dáš na novej model klíče, tak obal při výměně baterky zničíš.
Září 12, 201311 r Hm tak za ty prachy na to asi kaslu na jedno pouziti do vymeny baterky . Ale jinak krasne to je to se musi uznat a dekuji za fotky.
Září 12, 201311 r Původně jsme si myslel, že to nejsou jen kryty, ale celá nová škatule ovladače. Tohle se tedy moc nepovedlo, je to takový moc rádoby tuningový - jak z Polska.
Září 12, 201311 r Dával jsem auto do servisu,podal jsem frajerovi klíč a čučel jak puk.... tak už jen pro ten pocit... Já jsem teda baterku neměnil a až ne to příjde tak to zkusim a uvidím jak to půjde no.
Duben 18, 201411 r NO nevím ja to měl a nesedí to uplně perfektně, jsem puntičkář a na kliču to moc to nesedělo u uchytu (choromoého) na koci a to mě teda sralo fest za pětikolo a nesedí to no sem byl dobře vsteklej.
Květen 16, 201411 r Mám černý kryt a vypadal krásně, ale 1) nesedí přesně 2) šíleně snadno se to poškrabe a už to krásně nevypadá
Květen 16, 201411 r NEchal jsem se zlákat na koupi silikonové krytky na klíč - úplně na ho-no. Nedoporučuju.
Květen 17, 201411 r Je to pružný silikon a i když píšou, že perfektně sedí, tak hlavně kvůli té pružnosti (měkkosti) se hrany kolem sklopného klíčku ohrnují.
Květen 17, 201411 r objednával som to kolegovi cez ebay. nevyzerá to zle, ale radšej raz za pár rokov si kúpim nový plastový obal, ale niečo takéto. zväčšuje to kľúč, a neporiadok sa pod to dostane tak či tak...
Květen 17, 201411 r No resi se tu ty nove kryty a ma zkusenost je takova nalepit to presne asi nemozne je to takove moc tenke takze ty hrany nikdy nedosednou na sebe a odlepit to uz nejde pokud se odlepi tak se to zlomi. Takze vypada to moc pekne , ale jsou to zbytecne vyhozene penize a jeste tak nekrestansky drahe to je. Jinak ja mam ten bily s tim cernym pruhem a mam ho tam asi uz pul roku a porad je jak novy
Květen 18, 201411 r Ja jsem nikdy nepochopil, proc na z vyroby pekne vypadajici klic navlekat nejaky kondom.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.