Levis21 Vloženo 24. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 kolik jich ještě máš?? mě žádné kšefty ve firmě neprojdou.. Pár se jich ještě najde. kdyžtak piš do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Tak ty kryty uz jsou i v Skoda e-shop http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/kryt-klice-%E2%80%93-style-bily-000087012px/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 A pudou i nna starý "dvoudílný" klíče? Respektive jestli pak pude vyměnit baterka. Starej "dvoudílnej" klíč je na fotce vlevo. (Fotka stažena ze stránek na který tu je odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 No podle me asi podle diody pujde jen na ty jedno dilne http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/4-1-SKODA-Roomster/57-2-Sport/5/23268-Kryt-klice-s-dekorem-sportovni-bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Kryt mám a v návodu se píše že se doporučuje před instalací krytu výměna baterie neboť při sundavaní krytu se určo poškodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Muzes prosim udelat fotku toho klice? Ta fotka co tu je nejde poznat jak moc jsou utopene ty tlacitka. No a kdyz uz se maji rozebrat kvuli baterce to znamena ze to uz nejde pak rozpulit aby se dala vymenit? Editováno: 12. Září 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Nejde. Musíš sundat ten ozdobný kryt,který je z umělé hmoty-velmi velmi tenké a když ho budeš sundávat tak ho chtě nechtě poškodíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Aspire: tak dírka pro diodu by šla udělat, to nebude problém. Horší je to, že i když to dáš na novej model klíče, tak obal při výměně baterky zničíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Hm tak za ty prachy na to asi kaslu na jedno pouziti do vymeny baterky . Ale jinak krasne to je to se musi uznat a dekuji za fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Původně jsme si myslel, že to nejsou jen kryty, ale celá nová škatule ovladače. Tohle se tedy moc nepovedlo, je to takový moc rádoby tuningový - jak z Polska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Dával jsem auto do servisu,podal jsem frajerovi klíč a čučel jak puk.... tak už jen pro ten pocit... Já jsem teda baterku neměnil a až ne to příjde tak to zkusim a uvidím jak to půjde no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 NO nevím ja to měl a nesedí to uplně perfektně, jsem puntičkář a na kliču to moc to nesedělo u uchytu (choromoého) na koci a to mě teda sralo fest za pětikolo a nesedí to no sem byl dobře vsteklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Mám černý kryt a vypadal krásně, ale 1) nesedí přesně 2) šíleně snadno se to poškrabe a už to krásně nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 NEchal jsem se zlákat na koupi silikonové krytky na klíč - úplně na ho-no. Nedoporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Je to pružný silikon a i když píšou, že perfektně sedí, tak hlavně kvůli té pružnosti (měkkosti) se hrany kolem sklopného klíčku ohrnují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 objednával som to kolegovi cez ebay. nevyzerá to zle, ale radšej raz za pár rokov si kúpim nový plastový obal, ale niečo takéto. zväčšuje to kľúč, a neporiadok sa pod to dostane tak či tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 No resi se tu ty nove kryty a ma zkusenost je takova nalepit to presne asi nemozne je to takove moc tenke takze ty hrany nikdy nedosednou na sebe a odlepit to uz nejde pokud se odlepi tak se to zlomi. Takze vypada to moc pekne , ale jsou to zbytecne vyhozene penize a jeste tak nekrestansky drahe to je. Jinak ja mam ten bily s tim cernym pruhem a mam ho tam asi uz pul roku a porad je jak novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Ja jsem nikdy nepochopil, proc na z vyroby pekne vypadajici klic navlekat nejaky kondom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.