Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

A pudou i nna starý "dvoudílný" klíče? Respektive jestli pak pude vyměnit baterka.

Starej "dvoudílnej" klíč je na fotce vlevo. (Fotka stažena ze stránek na který tu je odkaz)

post-5139-0-95628300-1378879132_thumb.jp

Vloženo (editace)

Muzes prosim udelat fotku toho klice? Ta fotka co tu je nejde poznat jak moc jsou utopene ty tlacitka. No a kdyz uz se maji rozebrat kvuli baterce to znamena ze to uz nejde pak rozpulit aby se dala vymenit?

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Aspire: tak dírka pro diodu by šla udělat, to nebude problém.

Horší je to, že i když to dáš na novej model klíče, tak obal při výměně baterky zničíš.

Vloženo

Dával jsem auto do servisu,podal jsem frajerovi klíč a čučel jak puk.... :kol-31: tak už jen pro ten pocit... :kol-46:

Já jsem teda baterku neměnil a až ne to příjde tak to zkusim a uvidím jak to půjde no.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

NO nevím ja to měl a nesedí to uplně perfektně, jsem puntičkář a na kliču to moc to nesedělo u uchytu (choromoého) na koci a to mě teda sralo fest za pětikolo a nesedí to no sem byl dobře vsteklej.

• o 4 týdny později...
Vloženo

objednával som to kolegovi cez ebay. nevyzerá to zle, ale radšej raz za pár rokov si kúpim nový plastový obal, ale niečo takéto. zväčšuje to kľúč, a neporiadok sa pod to dostane tak či tak...

Vloženo

No resi se tu ty nove kryty a ma zkusenost je takova nalepit to presne asi nemozne je to takove moc tenke takze ty hrany nikdy nedosednou na sebe a odlepit to uz nejde pokud se odlepi tak se to zlomi. Takze vypada to moc pekne , ale jsou to zbytecne vyhozene penize a jeste tak nekrestansky drahe to je. Jinak ja mam ten bily s tim cernym pruhem a mam ho tam asi uz pul roku a porad je jak novy :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...