Leden 18, 20178 r Chlapy, vím že jsem v sekci OII,.. mám Superb II ale jinde jsem se na info o mapách neproklikal. Pro mé VIN žádné mapy nejsou na škodováckých stránkách, tak se to snažím nějak obejít. V autorizovaném servisu mě říkali že jediná možnost je koupit mapy západní či východní evropy na CD za 3000 nebo na SD kartě za 4700 ale to radši budu držet mobil v ruce,..který má mapy, navigování i ovladatelnost o x levelů víš,...
Leden 18, 20178 r před 5 minutami, Rischwon napsal: Chlapy, vím že jsem v sekci OII,.. mám Superb II ale jinde jsem se na info o mapách neproklikal. Pro mé VIN žádné mapy nejsou na škodováckých stránkách, tak se to snažím nějak obejít. V autorizovaném servisu mě říkali že jediná možnost je koupit mapy západní či východní evropy na CD za 3000 nebo na SD kartě za 4700 ale to radši budu držet mobil v ruce,..který má mapy, navigování i ovladatelnost o x levelů víš,... Priamo v sekcii Superb II je v posekcii Autohifi tento topic - http://forum.skodahome.cz/topic/123843-columbus-aktualizace-map/
Duben 21, 20178 r Na netu už je aktualizace dostupná, zkus jestli to něco stáhne.... http://vw.download.navigation.com/automotive/VW/MIB2/MIB_High2_Single_File_EU/P161_N60S5MIBH3_EU_NT.7z Upraveno Duben 21, 20178 r od ferda25
Duben 24, 20178 r V 22/4/2017 na 0:08, ferda25 napsal: Na netu už je aktualizace dostupná, zkus jestli to něco stáhne.... http://vw.download.navigation.com/automotive/VW/MIB2/MIB_High2_Single_File_EU/P161_N60S5MIBH3_EU_NT.7z zkousel jsem to tam najit, ale ukazuje jenom verzi 157,ze by to stahli zpatky?
Duben 24, 20178 r ne nemam ,ale zkousel jsem to tam hledat,protoze jsem si myslel ze kdyz to je odkaz z te stranky tak to tam musi byt . Minule jsem tam stahoval mapy a maji uplne stejny nazev jenom ta verze je 157 ( P157_N60S5MIBH3_EU_NT ).
Duben 24, 20178 r Odkaz je na poslední verzi pro všechny Columbusy platformy MQB. Upraveno Duben 24, 20178 r od ferda25
Duben 25, 20178 r Tak mapy 2017/2018 z linku od ferda25 nahodene. Vie niekto ake su zmeny? Som dufal, ze konecne bude fungovat RDS-TMC na SK, ale stale nic, lokalizacne tabulky stale nie su v mapach pre Slovensko :-(. @ferda25 - vdaka za link Upraveno Duben 26, 20178 r od Scenic
Duben 25, 20178 r Ale predpokladam ze mas FL, tj dopravne hlasenia ti taha cez internet a nie cez RDS-TMC. Ci sa mylim???
Duben 25, 20178 r Nie, O3 Scout a ako vidis, je to tahane z radia Slovensko 1 Upraveno Duben 25, 20178 r od R!Co
Duben 26, 20178 r Také hlásím, že úspěšně aktualizováno na mapy ECE 2017/18. Po aktualizaci mám ale jeden postřeh, nevím, jestli si toho všimli o ostatní, kdo již aktualizovali. Zdá se mi, že se u nových map změnila perspektiva. U 3D pohledu je mapa více "nastojato", jako bychom se na ní dívali více "shora". Nezdá se vám?
Květen 4, 20178 r Na ten kruháč jsem se díval jako první, jestli už je konečně pryč :-) Mimochodem, u faceliftu, jak je to tam s aktualizací map? Vím, že to umí online, ale umí aktualizovat i části mapy průběžně, nebo je to zase jenom „jednou za půl roku aktualizujeme“. Mně by se totiž líbilo, kdyby to umělo průběžné aktualizace.
Květen 4, 20178 r Protoze se v tom vrtaji, coz by melo znamenat ze uz i SA konecne da k dispozici mapy.
Květen 6, 20178 r Nie je niekde na DE aj aktualizacia map na Amundsen MIB1 ? Myslim ze u VW je to asi Discover Media MIB1... Teda aktualizacia april - maj 2017...
Květen 24, 20178 r Tak update portal uz pise, ze dalsi update bude v novembri a mapy pre Amundsen MIB2 co mali byt teraz v maji nikde
Květen 24, 20178 r Mne to pise na Columbus toto: [GeneralError, Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index] Takze evidentne s tym nieco robia.
Červen 14, 20178 r Tak jak to vypadá s oficiální verzí? Vyprdnou se na to jako na podzim a akorát napíšou, že aktualizace proběhla?
Červen 15, 20178 r Podklady jsou stejné jak pro VW tak SA, sam jsem cekal zda neco uvolnej, nicmene jsem si nakonec nahral to co sem daval ferda a naprosto bez problemu. Docela mne udivuje proc skodovka neni schopna to na ten web nahodit.. ignoranti.
Červen 15, 20178 r To je pekne tvrdit, ze si mam nahodit to co pises, ale ja mapy z Columbusu na Amundsen nenahram
Červen 15, 20178 r Nechcem ferdovi krivdit, ale bude mat urcite len to co pisali na internete, teda nove mapy pre Amundsen MIB1 a Columbus, Amundsen MIB2 zatial nikde nebol
Červen 21, 20178 r na colombus treba tiez origo kartu na aktualizaciu map ci staci class 10, SDHC....stahujem mapz od vw Upraveno Červen 21, 20178 r od hajo17
Červen 21, 20178 r Stačí jakákoliv karta SDHC. Class 10 značí rychlost karty, fungovat to bude i s pomalejšími kartami, pouze to bude trvat o dost dýl. Přeci jen těch dat je celkem dost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.