m.ondoestok Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 zdravim majstri..chcel by som Vas poprosit o radu....superb 2002 1,9TDI 96kW AWX - problem pri startovani ak auto stoji cca 1-2 dni. ak dlho dlllllho tocim na cca treti kraat naskoci. mam pocit ze spaduje nafta. ked dlho tocim tak obcas zasvieti mazanie. po nastartovani (myslim ked natiahne naftu ale to je len moj dojem) nemam problem s opetovnym startom. motor jazdi ako hodinky vykon spotreba vsetko ok pravidelny servis novo vymenene filtre dokonca aj ventil vsadeny do palivoveho filtra. vdaka za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 jak máš starou baterku ? Jinak bych doporučil jak to poprve nenaskočí na natočení nestartovat dále a připojit přes kabely dalši baterku .... Jak to naskočí napoprvé tak je to jasné.... Při startování startér sežere všechen proud a pro palivové čerpadlo nic nezbyde... Mě se tohle projevilo v zimě.....Z domu z garáže krásně sem nastartoval na první šup a jak me stálo auto venku 12hodin tak prdlajs pokažde přes kabely moje baterka točila se startérem 6x po 20 vterinach a pak konec po pripojení kolegovy baterky hned napoprve a jelo se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.ondoestok Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 baterka je nova..menil som ju pred zimou a robim prevazne dlhe trasy co by ju malo dobijat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Mno to je divne... A dělalo ti to pořád ? Kolik je °C když startuješ? ještě mě napadli žhavičky ale neni zas takova zima teďkom... neměňil jsi rozvody ? nezačlo to po nich? je tam toho více čim to může být...Ale divné je že to nedělá pořád jen občas no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.ondoestok Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 zhavice vymenene premerane a chyba nesuvisi s vonkajsou teplotou ci je teplo ci je chladno na rozvodoch som nabehol cca 30 000 cize tiez by som asi vylucil..skutocne mam pocit ze pada nafta otazne je kde..podla mna treba bud pretesnit vstriky alebo bude cosi s tandemovym cerpadlom alebo nejaka hadica je tak zradne prasknuta ze raz pusti luft a raz nie alebo ja uz neviem co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Zdravím,Já mám ted problém, jak píše Airman64.Když je pod 2Cˇ tak mi taky trva auto nastartovat, cca 5x 20s, ale divný je, že jenom někdy :-/ Většinou tak ob jeden den, a to jezdim každy den 100km.Vyměnili jsme žhavičky, podl diagnostiky byli 2 v háji a seštelovali jsme vstřiky a nic :-(Servisák mi řekl, že budeme muset přetěsnit vstříky, tak snad to bude ono.Moje starty jsou takové, že né že by to 5x 20s točilo a hned chytlo, ale ono to točí, a pomaliiinku to chytá. SuperB,2006, 1.9TDI, 74kw, 340000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Jak máš starou baterku ? vypadá to že bude KO za chvili .... Ono to točí hezky .... ale nezbývá dostatek štrumu pro vstřikovací čerpadlo proto to jen točí točí a točí a nic více.... Skus to připojit na druhou baterku v situaci kdy myslíš že to zas bude blbě chytat a uvidiš že to chytne napoprve .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Dobře dobře, díky za tip, já to určitě zkusím.Baterka je tam 7 let, takže je to pravděpodobné :-) ale točí furt dobře. Spíše mně zaráží, že to dělá jen někdy :-/ vždycky, když to má svůj den, tak to první točení je jako kdyby to chtělo chytnout na poprve, ale jakoby tesne nez to nastartuje se tam neco stane a zkolabuje to a pak točim a točim. Vyzkoušíme a uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Jojo to je ono uvidiš jak dáš novou baterku bude to v pohodě měl sem to samé jakmile klesla teplota pod 0°C mohl sme točit a prdlačky :-) točil sem asi 6x po 20 vteřinách a pak přijel kolega co měl baterku 55Ah a na prvni lupnutí to bylo :-) Uvidiš bude to tím :-) Kdyžtak kup VARTU vleze tam s přehledem 85Ah tu sem koupil já tu největší co se dá :-) Altík ji dobije vpohodě :-) A jak ji budeš mít tak můžeš jako já pomáhat startovat tanky,tatrovky,vzducholodě apod. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Jak píše Airman, baterka má na to velký vliv, může se zdát dobrá, ale startovací proud malý. Další vliv na studený nebo teplý start má jemné doštelování rozvodů, resp. čerpadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Taky mě čeká baterka a tu 85 tam narvu jo, vyhlíd jsem si Vartu Silver dinamic 77ah, jelikož jsem myslel, že ta 85ka se tam nevejde, je sice malinko nižší, takže tam by problém nebyl, ale ta 77ah má delku 278mm, což tam mám, ale kryt jsem neszndaval, takže nevim zda se tam vejde ta 85ah má délku 315mm, to jsou 3cm, tak abych pak nebyl nasranej, chci tu největší z důvodů toho jak jezdim na tu oravu, tak tam -20 neni problém a octy mě 84ah nenechala nikdy ve štychu, tady jsou odkazy co jsem našel malá 77Ah http://www.battery-import.cz/varta-silver-dynamic/autobaterie-varta-silver-dynamic-77ah--12v--e44 a teda pak 85ah http://www.battery-import.cz/varta-silver-dynamic/autobaterie-varta-silver-dynamic-85ah--12v--f18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 To víš, že vleze :-) Dokonce ta původní co tam byla 80Ah byla ještě vyšší :-) Akorát ja musel dávat pryč to torpédo pod oknem nechtěl jsem ho dolámat :-) A pak jak sem ho tam nasazoval tak jsem ho stejne zlomil :-D Tak sem kupoval nove za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 to tam máš přesně tu co jsem dával odkaz žejo? tak to je paráda, čim silnější tim lepší, alespoň budu klidnej, že ráno nastartuju a jaký torpédo? a koukám, že stěrače musej dolu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/95047-demontaz-baterie-u-supa-25-tdi-velka-315x175x190/?hl=baterie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Já torpédo taky zlomil Jinak nenechte se zmást zybtečně drahými (bezúdržbovými) akumulátory. Já mám obyč AKU 85Ah za litr, pěkně dolévací a vydrží mi déle, než nějaká VARTA A když vidím ještě nějaký debilní magický oko, tak se jen směju (hrozná nesmyslná hovadina) Párkrát se stane porucha třeba s dobíjením, nebo něco aku sežere a bezúdržbák jde do kytek Ale klasiku si pěkně doliješ, můžeš zkontrolovat i hustotu a je hned jasno A startovací proud stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Jojo to je ono uvidiš jak dáš novou baterku bude to v pohodě měl sem to samé jakmile klesla teplota pod 0°C mohl sme točit a prdlačky :-) točil sem asi 6x po 20 vteřinách a pak přijel kolega co měl baterku 55Ah a na prvni lupnutí to bylo :-) Uvidiš bude to tím :-) Kdyžtak kup VARTU vleze tam s přehledem 85Ah tu sem koupil já tu největší co se dá :-) Altík ji dobije vpohodě :-) A jak ji budeš mít tak můžeš jako já pomáhat startovat tanky,tatrovky,vzducholodě apod. :-) Vzducholode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 SUP1: já se nenechal zmást a šel zase do VARTY pač před touhle sem měl v supu taky vartu a byla stará 9 let :-) takže já měl jasno :-) brc.majkl: jj čteš dobře :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 nemam garáž, takže to nemůžu nechat dobíjet jinak, než jízdou, a když pak jezdim dlouho krátký trasy, tak sem rád že mám pořádnou baterku co to tady padá za výrazy, torpédo a magický oko, já nemám ponorku, torpédo už jsem pochopil a magický oko je zase co, ani nevim, že něco takovýho ta varta má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Jak která Varta a jak která baterie. Je to indikace stavu nabití, prostě chujovinka To Airman: já také proti Vartě nic nemám, jen tu cenu. Je to svým způsobem také věc vkusu a já jsem stará škola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 moc krásná cena za tu 85 baterku že Airmane? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jojo byla krásná tuším, že 3800 :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) ty jo, to je skoro dvakrát tolik než jsem dával ten odkaz, to si kupoval na benzínce ne? Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Oni si dělají prdel... nebo? Objasnit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 No dejme tomu, že jsem se neinformoval o cenách no :-) A kupoval sem to v kamenném obchodě kde prodávali baterie a plno věcí ohledně toho... dokonce sme tma zahlédl i 140Ah baterku ale ta byla fakt velikánská :-) Hold když je člověk neinformovanej a tak hold pak zato zapláče :-) Marne panove ... Stane se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 no jo no, to se pak nedá nic dělat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.