adam Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 prispevky od clenov co maju 1 alebo 2 prispevky su VELMI nedoverihodne. ja osobne im vobec neverim ze su skutocne! (urcito je to reklama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 to je placená reklama, či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ne, to jen majitel objevil recenzi na svůj bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) kriza a srotovne to je previt, aj na kupskodu uz prislo, ze si musi robit reklamu. Co pani majitelia, uz vam to nejde nejako, ked do 200 litrov je nove a nie vas nalesteny a stoceny vergel. Editováno: 10. Červen 2009, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 houmr vystihol si to presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ono to sice vypadá pěkně "za 200t nový auto", ale uvědom si co je to za auto, jaký motor a výbava, většinou aby jsi si připlatil, abys k tomu dostal vůbec volant Taky jsem koukal v konfigurátoru na svou oktu (teď teda Tour) a sice ji nabízejí za "plácnu" 300t, ale pokud tam dohonim výbavu co mám, jsem rázem na půl mega a to bych za ni teď rozhodně nedal a šel do OII, sice jetý, ale s výbavou a slušným motorem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jj, není to tak jednoduchý. Osobně bych 200 tisíc raději vrazil do nějaké nadupané stočeniny než do nového nedochůdčete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jo, jenže s novým nedochůdčetem bodeš jezdit bez problému a se stočeninou budeš jezdi do servisu, zvlášt u kupškodu , neříkám , že všude ojeté auta jsou vraky, ale tady se bavíme pouze o kupškodu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jasně každý má jiné priority a možnosti. Já do servisu nejezdím, vše si dělám svépomocí a je jednodušší (a levnější) opravovat něco rozbitého, než dodělávat výbavu, která v autě není. Takže proti prodejcům levných "vraků" nic nemám, ale chce to jednání na férovku: "Je to levné, protožeto za prvním rohem klekne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já taky nemám nic proti ojetému autu, ale koupit auto které má stočené 100tis km je na mašlu. A měl by to být trestný čin stáčet km. A zodpovídal by za to prodávající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 stáčení kilometrů je u nás vážně hrozné a těch 100 tisíc bych řekl, že je takový standard. Nejhorší je pokud auto bazarem projde několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A že se pan, nebo snad paní ing111 už neozval!? Že by byla jeho totožnost prozrazena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jasne da sa zohnat vsetko a dnes moze mat aj totalyn luzer A8 v 98 sice vrak ale ma A8. urcite by som dneska nedal za nejaku octavku tour z 2003 akolo 250t to by som musel byt blazon. to by som radsej asi kupil noveho logana vo vybave ked sme pri tom tak dneska ked vidim fabie v fazaroch tak sa pytam ci naozaj su ludia tak slepi a davaju nekrestanske peniaze za holatka. za 120-130t SK sa da doviest z nemecka combi 2,0 MPI v plnej vybave ze taku fabiu ze na slovensku a cechac sa ani nepredali na prstoch jednej ruky by som to spocital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 houmr: No želám pevné nervy pri hľadaní - Combi 2.0 v plnej výbave sú vcelku rarita, za 4tisíc euro nezoženieš ani náhodou - možno s trochou šťastia nájdeš kus, čo má najazdených poctivých 250tisíc km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 napriklad ale urco v hranici 4000-6000 eur najdes, si pozri bazare co tu chcu za to ty ludia su uplne mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Kupujte auta podla technickeho stavu a nie podla kilometrov a budete mat po probleme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jj suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Zdarec chlapi jak tak čtu tak už nikdy nevkročím do jiného bazaru než k panu Noskovi je to zřejmě člověk na svém místě chci si kupovat fabku a pan Nosek je jasná volba :D nééé dělám si prdel musí to být strašný k...t ale byla by mu sranda tam poslat nějakou kontrolu aby měl taky trošku zábavy a ta reklama nebo co to psalo za vola je fakt dobrá to se musí nechat Editováno: 18. Červen 2009, autor: Woody Dávej si pozor na slovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docprof Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No dobře, kontrolu, dyt jakou dobu se již o tom ví, a pořád funguje dál. Mě to není jasné, jak může dál pokračovat v takovém podvádění lidí. Pokud bych něco takového dělal já, tak za pár měsíců musím jít sedět (si myslím), v případě, že bych ty auta nebral zpět od těch, co na to přijdou. Prostě to nechápu, asi má taky kdejaký úřad "obšlápnutý". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) to je dneska běžná praxe, to dělají i jiné bazary Editováno: 23. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machi Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to je dneska běžná praxe, to dělají i jiné bazary smazano Adminem - porušení pravidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emilio.Fernandez Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 (editace) Dobry den, hodlam podat trestni oznameni na www.kupskodu.cz a navrh na predbezne opatreni, pribeh se stale opakuje stocene km, falesna servisni knizka, v inzerci jiny rocnik provozu nez ve skutecnosti, poskozeni hlaste se na: kupskodu.czpodvod@seznam.cz Cim vice nas bude, tim lepe. Diky. PS: V jednote je sila :-) Editováno: 7. Srpen 2009, autor: Emilio.Fernandez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) přidám také zkušenost s KUPSKODU , když jsem kupoval octavii mě jsem zájem o krátkou stříbrnou měli ji za 269000kč rv2007 real 2006 což je normální, bez servisky dovoz německo stav KM 68000 , ptal jsem se jestli není smotaná, trochu se divil co to prý je, vyfotil jsem si vin , a poslední servis byl v německu 13.01.09 výměna rozvodů 245000km, takže ty se toho nebojí já bych tam nic nekoupil a když opište si vin a mažte do origo servisu at se podívají kdy byl poslední servis a při kolika, většinou tam záznam je, maj tam auta načanačaný a předražený to je vše... Editováno: 23. Září 2009, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) V květnu 2009 jsem koupil černou Octavii 2,0TDI v Kupškodu. Přístup prodejce v osobě pana Paška byl profesionální, mohl jsem si auto prohlédnout jak dlouho jsem chtěl, bylo mi odpovězeno na všechny mé dotazy, s panem Noskem jsme pak absolvovali zkušební jízdu, mohl jsem auto i řídit a tudíž si vyzkoušet na vlastní kůži jeho vlastnosti a případné vady. Sám pan Nosek mě upozornil na hlučnější turbodmychadlo a bylo na mě, zda si auto koupím nebo ne - uvidíte tohle někde v jiném bazaru? Stav auta odpovídal inzerovaným skutečnostem, měl jsem k dispozici i VIN vozidla . Zaplatil jsem zálohu a s autem za 4dny odjel. Zatím panuje spokojenost, můžu všem doporučit. A to i proto, že mi pan Nosek v případě jakýchkoliv následných problému s autem či skrytých vad slíbil že můžu auto přivézt a event.problém bude odstraněn. Nejsou na místě útoky na tohoto konkrétního prodejce, neboť poskytuje služby nad rámec běžného smluvního vztahu při koupi automobilu, korektní přístup a pokud rozumíte autům, tak i dobře pokecáte. Zdají se mě tudíž zde psané negativní praktiky jako opravdu vykonstruované s cílem poškodit. Pouze dávám k dobru mé zkušenosti s Kupškodu a můžu jen doporučit. Jistě pane Nosek , to už nezachráníte spíš bych to nazval, www.Kupsmotanici.cz Editováno: 23. Září 2009, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pěkná reklama...jak jsem psal v začátku vlákna....chtěl jsem tam utratit 400.000 za auto...díky internetu jsem je utratil jinde a jsem spokojenej. Ať jsem hledal jak jsem hledal, kladnej ohlas jsem na kupskodu nenašel...že by pan bazarista šel těžce do sebe, uvědomil si své chyby z minula, urovnal soudní spory které byly proti němu vedeny a napravil své chování a jednání? Na pohádky opravdu nevěřím.... Ale není jedinej..... http://fabia-joy.wz.cz/reinkarnace.htm ...spíš jeden z mnoha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.