kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 popřípadě v obchodech koupíš podobný pásky: http://www.pattex.cz/cs/produkty/lepici-pasky/pattex-paska-120-kg.html nebo 3M se suchym zipem. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-100-110r/ostatni-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ten malý zácvak bych tam učitě nedával, bych s bál že to vypadne a určitě při malém ťuknití to moc nevydrží. Takže buď tuto. http://www.express-color.cz/products/oboustranna-lepici-paska-pattex-fix-120kg/ A nebo ten scuháč od 3M http://www.obautodil...-id:10012.eshop Je otázka, na kolik je cca kg a jestli je lepší, že když už někdo bude chtít ukrást SPZ, tak mu to půjde relativně lehce a nic nezničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Koupil jsem ji v Baumaxu, určená přímo na exterier auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ten suchac je dobrej, ze kdyz se clovek netrefi a ma to krive, tak se to da opravit, nicmene pevnejsi spoj bude asi ta lepici paska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Na tu pásku se suchým zipem koukni, případně se optej, k Lukasonovi, ten ji používá http://forum.skodahome.cz/topic/114933-fobia-i-my-dark-special-edition/?p=1888981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunas Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ja jsem SPZ lepil tím Pattexem na 120 kg a drží jak přibitá. Jestli je budu potřebovat sundat tak je budu muset odřezat vlascem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Také jsem se zbavil těch hnusných rámečků a použil Patex pásku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ahoj, neviete ako najlepšie odstrániť toto bez poškodenia laku? Stačí len strhať a zbytky odstrániť tech. benzínom? Niektorí ste to už určite riešili, preto sa najprv pýtam než začnem konať Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Já to řešil, co půjde otrhej a zbytek namáčej techn. benzínem, po chvíli to půjde krásně odstranit. Překvapuje mě, že jí máš i vpředu... PS: až budeš lepit značku, tak se nench zmílit jako já - kolečka na technickou nejsou uprostřed značky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Také jsem otrhal a pak očistil co zbylo. Měl jsem to pod oběma RZ. Pod jednou to bylo nalepené na rámečku, pod druhou bohužel na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Diky za rady. Vzadu bude urcite na suchy zip a na prednu vyskusam to bezrameckove uchytenie z nemecka, myslim ze sa to vola 'simple fix' a uvidim..nerad by som uz na ten plast lepil akekolvek pasky. A ak ten simple fix nebude drzat alebo to nebude vypadat, tak bude asi suchac aj na predku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Na takovou stylovku jako je spaceback style plus bych dal rovnou suchý zip / oboustranku, ať tam není vůbec nic vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 asi tak nějak, žádný rámeček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ahoj všichni, musím se podělit s něčím co mě rozpálilo do běla....mám Rapida SB již rok. Koupil jsem jej jako předváděčku přes AAA. Normálně bych do AAA vůbec nešel, ale tohle stálo za to,...no klasické problémy s "jejich" úvěrem kontra cena na netu, "poplatek za přepravu", vybrané příslušenství, špinavé auto, zbytky lepidla na kapotě po AAA nálepkách...to vše jsem nějak překonal....ale dnes po roce jsem na servisní prohlídce požádal v autorizáku ať vyhodějí podložku pod RZ "Mototechna" a ať tam klidně dají svojí...a oni, že velmi rádi. No a když jsem přišel pro auto, tak mi ukázali nemilou věc. Nějakej dobytek v Brně od AAA/Mototechna natvrdo přivrtal podložku samořezkama přímo do plechu na pátých dveřích. Mě snad omejou to je prasečina. Samozřejmě porušená antikorozní ochrana. Když jsem to dával na svoje RZ, tak jsem jen staré vycvaknul a nové nacvakl...a tohodle jsem si fakt nevšimnul...... V pobočce AAA se se mnoupo roce moc bavit nechtěli, zejména hláška, takové šrouby nepoužíváme mě doslova zlomila. V autorizovaném servise jsem nejdříve navrhoval, ať to zkusí zalepit nějakým karosářským tmelem a navrch nějaké plastové záslepky, protože to je pod RZ a není to vidět, ale pak volal karosář,že tmel nic neřeší, že časem vypadne, a že oprava jen zavařením a pote klasicky s opravou laku...no cena do 5000,- Kč. No to se snad po.... Opět AAA předvedli jací jsou profesionálové. Zatím je řešení, že mi servis vystaví promofakturu, kterou vezmu do AAA a oni prý budou konzultovat s Prahou a uvidí. No super drahá podložka RZ, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 5000 za dvě dirky? To jsou taky dobrý vykukové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Myslíš že oprava zavařením je pro antikorozní ochranu to nejlepší? Tím bych si nebyl ani trochu jistý, při svařování se teplem "poškodí" i okolí svaru a svar je třeba z obou stran natřít. TAk to už můžeš z obou stran natřít a ošetřit tu provrtanou díru a šroub. Tohle bych vůbec neřešil. Editováno: 17. Duben 2015, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 To opravdu nevím,....takto mi to volal technik ze servisu. Že musí sundat dveře, zavařit, zabrousit, překytovat,...plnič, barva atd. Mě jde o zachování záruky. Jedno pozitivum zatím je, ozvali se mi manažeři AAA z Prahy, že to budou řešit, že mám tedy předložit předběžnou fakturu od autorizáku....takže v pondělí....uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 tím zavařením udělá víc škody než užitku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Tak jsem také neodolal a mé postupné experimenty "černý rámeček celý -> bílý rámeček celý -> bílý rámeček s ořízlou širší stranou" jsem skončil u suchého zipu a je to opravdu paráda. Poputuje i dopředu : ) edit: přidáno i dopředu: Editováno: 9. Květen 2015, autor: Sinus z Arcusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Suchy zips? nebojis ze ti ukradnu EČ? Dal som na obojstrannu lepiacu pasku, drzi jak hovado, nedavno som zbadal vpredu ohnute okraje EČ, niekto silou mocou sa pokusal dat dole ale nevyslo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Značky mi už ukradli i bez zipsu, takže moc tímhle směrem neuvažuji. Když budou chtít, stejně si je vezmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Asi nemate az taky problem s vybavovanim novych EČ? Keby sa dalo u nas nanitovat ako vacsinou maju v CZ tak uz mam, ale zakony...kua ze nitom je akoze je necitatelna a este poskodena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Když znacku ukradnou i přišroubovanou tak to máš jedno. Budeš hodinu na policajtech a hodinu na magistrátu a máš new SPZ. Temik nemáš ji spíš ohlou že se ti o ni někdo opřel taznym ? Taky to tak mám od blbečků co couvaj na ťuknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tazne? Je to mozne, tak potom plastovy ramcek okrem toho je ze skaredy aspon nejak chrani od blbečkov s taznym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Vepředu to budeš mít určitě od parkujících kouzelníků ... hlavně s tažným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.