Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dlouhodobou spotřebu máš slušnou. 

Navíc když máš pohon na všechny čtyři. 

• 1 měsíc později...

Min týden jsem koupil ženě 1.8tsi 4x4 ( kvůli 6kv DSG ) 

Včera jsem jel z centra Prahy, pak po dálnici a finále cca 8km po státovce.. Spotřeba mě překvapila :) 

IMG_5772.jpg

IMG_57760.jpg

Upraveno od semi002

To překvapuje i mě, kolik to má najeto?  Na takovou podobnou se dostanu, jen pouze když se budu hodně hlídat, a pojedu samé roviny.
Ale vidím 6DSG, já mám 7DSG...

Přes dvěstě :) 

Ale byla to předpisová jízda a Praha byla prázdná :) 

Jinak tam má paní cca 8,5 , ale má to chvíli.

Tak to jo, těch 8.5 tak nějak odpovídá.

Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude...

Jaká je dlouhodobá? Údaj je v infotainmentu... Ta bude jistě více vypovídající...

Pozor, nikde jsem neuváděl, že spotřeba kterou jsem postoval, je vypovídající údaj k tomuto motoru.. 

Nepospíchal jsem a jel jsem pohodu, vzhledem k tomu, že jsem tam viděl toto číslo, mě to překvapilo.. 

Jak říkám, dlouhodobá je 8.5.. Ale zatím nemáme odsledované, jak se liší od reality ( tedy dle tankování ) 

A hlavně je to jedno, paní je na mateřské a jen se courá na poštu a k rodičům po maloměstě s malou, tedy do deseti to bude OK .. 

před 9 hodinami, omicron napsal:

Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude...

A proč ne? 

Mimo město a dálnice lze při dodržování rychlostních limitů zajet v pohodě (s předokolkou) spotřebu i kolem 6 litrů. 

IMG_20200605_200321.thumb.jpg.3f7789ef6ed21f9b490cfbc021396b8e.jpg

Hlavně je tohle téma o spotřebě a je jedno jestli nízké či vysoké. 

Někdy je to holt za šest a někdy třeba za deset. 

• 2 měsíce později...

Navážu na předchozí příspěvek :

trasa Berchtesgaden a až na naši hranici po silnici B20, pak přes Folmavu a dál po naší silnici č. 26 až na D5 u Plzně :

Rychlost dle dopravní situace, mimo obec podle provozu + pokud přes povolený limit tak max. o 10%. Takže žádná brzda.

sp06.thumb.jpg.ac7a8c752b7c31d77ba20285e2cc0615.jpg

Taky přidám jednu z dovolené.. Jeli jsme do Pece pod Sněžkou s moji paní, tam jela za osm a zpět takto :) 

Cesta zpět byla samozřejmě víc z kopce, jinak jsme jeli stejnou cestou ( kousek dálnice, jinak šoustky ) 

IMG_6967.jpg

• 11 měsíců později...

manželka teď jela Itálii a zpět, pomalu nejezdí. Spotřeba s naloženým autem ve čtyřech byla 6,7 litru, dsg7

• 2 týdny později...

Letošní cesta do HR a zpět + něco málo k tomu, rychlost do max. povolené.

IMG_20210822_094136.thumb.jpg.1f41770c2c0881dc4454249fe316fefd.jpg

• 2 měsíce později...

Mám 1.8 tsi liftback po FL a teda spotreba ma mimoriadne prekvapila pri tomto výkone....Teplice CZ- Prievidza SK cca 500km jazdím 6,5-7 L svižná jazda na hulváta pri priemere 100km/h....Ex Honda accord 2.4 vtec pocitovo slabšia za 9L....Ešte pridám staršie foto jazdy podla predpisov-neuveritelné

spotreba.jpg

• 3 měsíce později...

Pouze městský provoz (Praha)

IMG_20220214_095726.thumb.jpg.9bedf844f453b5b15cdf1d3aa5275031.jpg

• 5 měsíců později...

Dovolená na Istrii tam 5,8 zpátky 6,3 l. Dlouhodobou spotřebu mám 6,9l/100. Aktuálně najeto 63000km

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.