Červen 4, 20205 r Min týden jsem koupil ženě 1.8tsi 4x4 ( kvůli 6kv DSG ) Včera jsem jel z centra Prahy, pak po dálnici a finále cca 8km po státovce.. Spotřeba mě překvapila :) Upraveno Červen 4, 20205 r od semi002
Červen 4, 20205 r To překvapuje i mě, kolik to má najeto? Na takovou podobnou se dostanu, jen pouze když se budu hodně hlídat, a pojedu samé roviny. Ale vidím 6DSG, já mám 7DSG...
Červen 4, 20205 r Přes dvěstě :) Ale byla to předpisová jízda a Praha byla prázdná :) Jinak tam má paní cca 8,5 , ale má to chvíli.
Červen 5, 20205 r Tak to jo, těch 8.5 tak nějak odpovídá. Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude... Jaká je dlouhodobá? Údaj je v infotainmentu... Ta bude jistě více vypovídající...
Červen 5, 20205 r Pozor, nikde jsem neuváděl, že spotřeba kterou jsem postoval, je vypovídající údaj k tomuto motoru.. Nepospíchal jsem a jel jsem pohodu, vzhledem k tomu, že jsem tam viděl toto číslo, mě to překvapilo.. Jak říkám, dlouhodobá je 8.5.. Ale zatím nemáme odsledované, jak se liší od reality ( tedy dle tankování ) A hlavně je to jedno, paní je na mateřské a jen se courá na poštu a k rodičům po maloměstě s malou, tedy do deseti to bude OK ..
Červen 5, 20205 r před 9 hodinami, omicron napsal: Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude... A proč ne? Mimo město a dálnice lze při dodržování rychlostních limitů zajet v pohodě (s předokolkou) spotřebu i kolem 6 litrů. Hlavně je tohle téma o spotřebě a je jedno jestli nízké či vysoké. Někdy je to holt za šest a někdy třeba za deset.
Srpen 22, 20205 r Navážu na předchozí příspěvek : trasa Berchtesgaden a až na naši hranici po silnici B20, pak přes Folmavu a dál po naší silnici č. 26 až na D5 u Plzně : Rychlost dle dopravní situace, mimo obec podle provozu + pokud přes povolený limit tak max. o 10%. Takže žádná brzda.
Srpen 24, 20205 r Taky přidám jednu z dovolené.. Jeli jsme do Pece pod Sněžkou s moji paní, tam jela za osm a zpět takto :) Cesta zpět byla samozřejmě víc z kopce, jinak jsme jeli stejnou cestou ( kousek dálnice, jinak šoustky )
Srpen 12, 20214 r manželka teď jela Itálii a zpět, pomalu nejezdí. Spotřeba s naloženým autem ve čtyřech byla 6,7 litru, dsg7
Listopad 13, 20213 r Mám 1.8 tsi liftback po FL a teda spotreba ma mimoriadne prekvapila pri tomto výkone....Teplice CZ- Prievidza SK cca 500km jazdím 6,5-7 L svižná jazda na hulváta pri priemere 100km/h....Ex Honda accord 2.4 vtec pocitovo slabšia za 9L....Ešte pridám staršie foto jazdy podla predpisov-neuveritelné
Červenec 21, 20223 r Dovolená na Istrii tam 5,8 zpátky 6,3 l. Dlouhodobou spotřebu mám 6,9l/100. Aktuálně najeto 63000km
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.